Vera_G
Vera_G
Newbie
Reviews Vera_G
Comments Vera_G
Likes received
1 Like
10:16 01.11.2020
Надія Бережна

Дякуємо за чудове тестування!

Так вийшло що ми не потрапили до списку учасників тестування але коли дівчатка почали писати відгуки про отримані пакунки, відразу зробили замовлення самостійно! Що можу сказати. Перше що вразило це простота сайту. Все вказано чітко і ясно. Всі види ковбас і м'яса сформовані по групах. Знайти все легко. Друге. Після оформлення замовлення оператори через 5 хвилин зав'язалися для підтвердження замовлення. Третє-доставка. Кур'єр доставив замовлення через 40 хв після замовлення! Це дійсно швидко! Хлопчина був одягнений в маску і перчатки, мав при собі термо сумку з нашим пакунком.ще не могло не порадувати свіжість ковбаски. Таке відчуття наче тільки з заводу забрали і привезли нам!
Тепер ми будемо постійними покупцями в м'ясному інтернет магазині!
Review has 9 comments
yu_novitska
Очень с вами согласна на счёт сайта!) Интуитивно понятный, удобно по категориям всё расределено. Ничего лишнего, поэтому на таком сайте делать заказ одно удовольствие)
Люсія
Вы молодцы! Рада, что не пожалели и Вам так же понравилось как и нам! :)
Vera_G
Полностью с Вами согласна! И сервис крутой, и качество продукции на высоте. Они же еще и доставку рыбы запустили :)
tashavolchik30
В інстаграмі опублікували скільки відгуків потрібно написати на Perwoll
Nataliia
Перший раз ковпачок, а от другий і третій рази вже пів ковпачка.
Nataliia
А й справді, я не звернула уваги, що в таблиці на пляшці справа внизу зазначено 4-5 кг + 25 мл., а зліва вгорі 2-3 кг і інше дозування, починаючи з 50 мл 🤔. Від якої цифри відштовхуватись? Можливо справді достатньо 25 мл. Хтось пробував з таким малим дозуванням?
Ольга Ковальова
Ого,шовковицю не кожен пральний порошок бере! Це дійсно гарний результат🔥
To leave a comment you need Sign in