Maria Zateeva
Maria Zateeva
Connoisseur
Reviews Maria Zateeva
Comments Maria Zateeva
Likes received
16 Like
18:57 20.06.2021
Maria Zateeva

Фінальний відгук бекутан

Головним завданням було зацікавити вживати маленького експерта оскільки їй лише 1,7 роки, тестували бекутан два тижні, як зазначено в інструкції, коли я їй показала коробку, її зацікавив малюнок, я запитала чи донечка хоче спробувати, вона із задоволенням кивкула так. Я вирішила спробувати спрчатку розвести у воді, і тут я знайшла мінус, що в інструкції невказано в якій кількості його потрібно розводити, розводила я приблизно завжди як на фото, далі дала донці, і тут я була здивована вона випила все! Смак їй сподобався, і мені навіть ні дня недовелося додавати в сік чи в іншу рідину як зазначено в інструкції, кожного дня коли я витягувала нове саше, вона із радістю його вживала.
Отже висновок наш такий, вживати можна його навіть самим маленьким дітям від 1року, побічних дій у нас не виникло жодного разу, дочка за 1,7 ще жодного разу не хворіла, надіюся що бекутан зміцнив її імунітет, спробуємо ще в холодну пору року, будемо підтримувати імунітет з бекутаном!
Дякуємо що мали змогу спробувати його!
Review has 4 comments
14:13 27.05.2021
Maria Zateeva

Бекутан Кідс

Вчора і ми отримали на пошті посилку, прочитавши інстукцію із задоволенням спробуємо дієтичну добавку, оскільки дочці майже два роки, і про здоров'я дитини потрібно дбати з народження,
а дану дієтичну добавку можна приймати з одного року. Чудово що добавка має смак апельсина, спробую розводити у воді, але якщо не сподобається, додам у сік, добре що вміст саме можна розчиняти в іншій рідині чи то молоко, сік чи йогурт.

Протестуємо і годом напишу відгук про Бекутан Кідс.
Review has 0 comments
13:41 06.05.2021
Maria Zateeva

Смак паски хвалили усі.

Паски готовила вперше, за рецептом з "книжки з рецептами" сам рецепт дуже простий і зрозумілий. Дріжджі, дуже гарно спрацювали, тісто гарно виросло, було пухке. Тепер це мої улюблені Дріжджі, буду купувати завжди, і радити усім знайомим. В нашій сім'ї люблять сухофрукти, тому до тіста додали багато їх і плюс цедру апельсина на для кращого смаку, і про ваніль не забули, Ох який запах у ваніліна. Далі тісто поклала у форми, тісто у формах підросло, відправила у духовку на 50 хв при 180°.
А далі найулюбленіше завдання, прикрасити паски, збила глазурь, і як чудово що у Dr.Oetker є такі чудові посипки, як на мене получилося красиво.
Review has 0 comments
03:01 28.04.2021
Maria Zateeva

Готуємося до Пасхи разом з Dr.Oetker

Сьогодні ми з дочкою спекли медові пряніки, покрили глазурю, а далі включили фантазію і почали прикрашати декором, кожен прянік прикрасили метеликами. Вони міцні і якісно зроблені.
Ось так у нас получилося, готовила в перше пряніки, з любов'ю.
Ми задоволені!!
Дуже радіємо що тестуємо продукцію від Dr.Oetker..
Дякуємо
Review has 0 comments
12:51 26.04.2021
Maria Zateeva

Отримала чудову посилку!

Цього року Паска буде не тільки смачна але і красива, вже неможу дочекатися коли почну її готовити.
Дуже дякую за книжечки з рецептами, Ох які там прості і смачні рецепти випічки, відкриваючи сторінку хочеться зразу пекти!!
Дуже радію що отримала змогу протестувати продукцію від Dr.Oetker.
Ще раз велике дякую!
Фото рецептів надішлю згодом.
Review has 2 comments