Петро М
Петро М
Newbie
Reviews Петро М
Comments Петро М
Likes received
8 Like
15:14 02.06.2021
Viktor Onipchenko

Результати тестування «Purina DentaLife»

«Додатковий сухий корм для дорослих собак «Purina DentaLife» для підтримання здоров`я порожнини рота» Макс тестував впродовж місяця. Результат чудовий, Макс здоровий, зубки у Макса здорові, чистенькі і ніякого нальоту чи потемніння на зубках невидно, змінився запах із рота, став більш нейтральним. Макс став більш грайливим , хоча погода уже стала жаркою. В одній упаковці п*ять смаколиків, які приємні на запах (мені здалося пахне пшеничним хлібом), сама упаковка із застібкою і після відкриття герметично закривається, щоб нічого не вивітрювалось і не засихало. Структура палички пориста і не тверда. Натуральний склад: Низькокалорійний продукт, виготовлений з використанням натуральних інгредієнтів: кукурудзяне і пшеничне борошно та мясопродукти і містить вітаміни та кальцій, без додавання штучних барвників, без додавання цукру. Давали одну паличку ввечері і Макс ввечері чекає, нагадує про себе і веде до тумбочки, де зберігаються ласощі. Макс швиденько її зїдав. Роблю висновок, що «Додатковий сухий корм для дорослих собак Purina DentaLife для підтримання здоров`я порожнини рота» якщо кожний день впродовж місяця давати собачці по одній паличці, то це сприяє свіжому подиху та допомогає підтримувати здоров'я зубів, ясен і гарного самопочуття у собак.
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
Review has 63 comments
Tatiana74
Дуже гарний друг у вас і ласощі Purina DentaLife подобаються, я також Рексу даю Purina DentaLife, але не кожен день і результат також чудовий.
Mashakhitrova
Вітаю, у вас гарний песик, а ви яким кормом годуєте?
Viktor Onipchenko
Mashakhitrova, дякую, що Вам також подобається, а годую так як сказав ветеринар, в любому видадку консультація необхідна.
Viktor Onipchenko
Tatiana74, дякую, «Purina DentaLife» дійсно вирішення багатьох проблем.
Катя Таран
А я и внимания не обращала на зубы, а теперь буду смотреть и покупать проверенные средства
Лариса Самойленко
Красиво смотритель. Молодцы!
Viktor Onipchenko
Катя Таран, дякую, із «Purina DentaLife» виходить і смачно , і корисно.
Viktor Onipchenko
Лариса Самойленко, стараємся, головне підібрати правильно корм, а із «Purina DentaLife» іще і зубі будуть чудово виглядати.
Viktor Onipchenko
Катя Таран, «Purina DentaLife» дуже смачне для Макса як лакомство та та допомогає підтримувати здоров'я зубів, ясен і гарного самопочуття у собак.
Модератор Ольга
Viktor Onipchenko, дякуємо Вам за відповідальний підхід у тестуванні та чудові фото з Максом. Напишіть нам, будь ласка, у зворотній зв'язок, дані для отримання подарунку за досягнення статусу Досвідчений експерт.
Viktor Onipchenko
Модератор Ольга, дякую, відправив на електронну пошту.
Петро М
Ми також спробувалиPurina DentaLife і побачили, що результат чудовий і є в наявності в магазинах.
Viktor Onipchenko
Петро М, дякую, із «Purina DentaLife» завжди чудовий результат, головне, що собачці подобається
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Степовенко Ольга
Коли я відправила відгук 2 раз, я просто не загружала фото, а просто текст і все вийшло
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
m_argoshk_a
O'Lena, Дякую за хвилювання.У нас з цим все добре. Ми вже давно перейшли на звичайний порошок. Десь до місяців 10 прала речі для доні виключно окремо та дитячим порошком. Але у кожного дітки різні,тому, якщо є можливість алергії,то звісно краще не прати речі. Це стосується не тільки дитячих речей, а й дорослих. У нас сусідка з дитинства алергік. Вона усі речі тільки спеціальним порошком прати може
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Кат.KA
O'Lena, а я думала там щось під плівкою щось буде)))) тому і зняла
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
greenbuterfly
Я вже третій раз розміщую. Хіба я повинна слідкувати, чи розетка розмістить мій коментар?
siunova
greenbuterfly, читала ваш коментар, раніше теж такі проблеми були, у мене якось розміщувались, а у деяких дівчат теж ні. З однієї сторони ми не винуваті чи розмістять наш відгук, а з іншої такі умови тестування🤷‍♀️
siunova
greenbuterfly, вибачаюсь не ваш, але схожий, ми не одні 🫣
siunova
Ева розмістила відгук, але скорочений зовсім, хоча я абзаци прибирала. Фото відео теж розміщено, ну як є
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
Вікторія Сидорюк
Модератор_Ярослава, дякую.
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
Эффект бабочки
У меня очень кружилась голова,я стирала в три подхода. Очень сильная отдушка. У меня очень чувствительные рецепторы и обоняние, для меня подобный аромат - это термоядерная смесь. Возможно, при стирке в машине это не так очевидно. Я стираю в ручную деликатные цветные вещи.
Эффект бабочки
Nataliia, У меня очень кружилась голова,я стирала в три подхода. Очень сильная отдушка. У меня очень чувствительные рецепторы и обоняние, для меня подобный аромат - это термоядерная смесь. Возможно, при стирке в машине это не так очевидно. Я стираю в ручную деликатные цветные вещи.
Iren_IV
Сьогодні прийшла відповідь що відгуки заблоковано .... Лишила сьогодні ще один. Просто в дійсності якесь знущання прямо сил немає
Svitlana Medvedieva
У мене те саме, ще від старту тестування намагаюся залишити відгук на розетці і глухо. Служба підтримки поки не допомогла нічим
Ольга Ковальова
Дійсно вражаючі результати!
LUXPUX
Ольга Ковальова, дякую! Так, результат дуже хороший.
nadja_melnik
Також вже два рази розміщувала на розетці відгук. Поки не опублікували ні один. Не знаю з чим це зв'язано. Спочатку думала що помилково в тексті написала тестування. Але другий відгук вже відредагувала але його також не опублікували
Nataliia
Эффект бабочки, я прала в машинці, пробувала різне дозування і подвійне полоскання, всерівно запах сильний, тому я дивувалася, що всі ароматом захоплюються. Хоча через тиждень в шафі, вже не такий концентрований запах. Коли досушувала в кімнаті речі, то аромат до головної болі.Все влаштовує в цьому гелі, пере чудово, думаю, хіба що взимку , якщо сушити на вулиці, запах буде легший.
siunova
Єви вже 2 відгуки розмістила🫣
tanjushka141
siunova, в мене теж. Дякую за пораду!!!
siunova
tanjushka141, 😊
Polinaocad1
Дівчата, знайшла я відгуки.Потрібно пролистати відгуки нижче,вони йдуть після 2023 року
sslinko10
tashavolchik30, дякую 🌻
Irenleto
siunova, дякую що підказали теж розмістився відгук.
Оля Завадська
O'Lena, можливо ви порівнюєте з іншими засобами для прання?
svetaschechka
Я вже вчетверте сьогодні відправила. Вже без фото. Поки що не вийшов. що не вийшов
To leave a comment you need Sign in
16:30 17.04.2021
Viktor Onipchenko

Готуємося до Великодня із " Dr. Oetker "

Дуже гарне тестування. Інгредієнти такі як «Дріжджі Dr. Oetker»., «Розпушувач тіста Dr. Oetker» та «Ароматизатор «Ваніль» Dr. Oetker» постійно купляємо у магазині і ціни доступні. А ось інгредієнт «Посипка цукрова декоративна Dr. Oetker» де є метелики, перлинки, сердечки та ін. не зустрічали бренда «Dr. Oetker», але є надія, що перед Великоднем повинні появитись. Будемо шукати. І читати відгуки. Бажаю всим успіхів і гарного весняного настрою.
Review has 65 comments
Mashakhitrova
Вітаю. Гарне тестування і умови чудові. Буде із ким порівнювати свої шедеври та і трішки повчиться незавадить!
julia kuznetsova
Вам везёт,что хоть дрожжи и розпушувач есть,я уже вторую неделю хожу по нашим магазинам не нашла эту фирму😔
Tatiana74
желаю удачного тестирования, в нашем супермаркете почти все продается, возможно перед Пасхой ажиотаж на этот бренд, я тоже не все купила, но время еще есть.
Viktor Onipchenko
Mashakhitrova, Дякую. Вам також бажаю вдалого тестування.
Viktor Onipchenko
julia kuznetsova, Дякую. Мабуть ажиотаж до Великодня, я їздив за місто в Ашан скупитись
Viktor Onipchenko
Tatiana74, Дякую і бажаю вдалого тестування, до великодня бренд «Dr. Oetker» я думаю буде у всіх супермаркетах.
Лапомама
У нас в магазинах тоже, у сожалению, нет всего ассортимента этой фирмы ( я вот в прошлое тестирование начиталась про творопыш и теперь по сей день в поисках
Viktor Onipchenko
Лапомама, Слышал про творопыш и отзывы читал - но както тоже не встречал
Лапомама
Viktor Onipchenko, девочки вот писали, те которые его пробовали, что он просто роскошный для запеканок.
Модератор Ірина
Лапомама, Доброго дня! Творопиш особисто бачила та купую в магазині "Новус". Треба уважно шукати на поличках на наявність, бо дуже швидко купують.
Лапомама
Модератор Ірина, я у нас даже таких магазинов не встречала...
Катя Таран
Не во всех магазинах есть, но побегать пришлось, чтоб всё что нужно к Пасхе найти.
Петро М
Поздравляю, сейчас перед праздниками цены немного сбросили на продукцию Dr. Oetker, у всех есть возможность прикоснуться к прекрасному и творить, творить, творить...
Viktor Onipchenko
Катя Таран, Дякую, продукція Dr. Oetker просто чудова - томі і бистро розкуповується.
Viktor Onipchenko
Петро М, я також це помітив на прикладі «Ароматизатор «Ваніль» Dr. Oetker», дякую.
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Степовенко Ольга
Коли я відправила відгук 2 раз, я просто не загружала фото, а просто текст і все вийшло
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
m_argoshk_a
O'Lena, Дякую за хвилювання.У нас з цим все добре. Ми вже давно перейшли на звичайний порошок. Десь до місяців 10 прала речі для доні виключно окремо та дитячим порошком. Але у кожного дітки різні,тому, якщо є можливість алергії,то звісно краще не прати речі. Це стосується не тільки дитячих речей, а й дорослих. У нас сусідка з дитинства алергік. Вона усі речі тільки спеціальним порошком прати може
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Кат.KA
O'Lena, а я думала там щось під плівкою щось буде)))) тому і зняла
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
greenbuterfly
Я вже третій раз розміщую. Хіба я повинна слідкувати, чи розетка розмістить мій коментар?
siunova
greenbuterfly, читала ваш коментар, раніше теж такі проблеми були, у мене якось розміщувались, а у деяких дівчат теж ні. З однієї сторони ми не винуваті чи розмістять наш відгук, а з іншої такі умови тестування🤷‍♀️
siunova
greenbuterfly, вибачаюсь не ваш, але схожий, ми не одні 🫣
siunova
Ева розмістила відгук, але скорочений зовсім, хоча я абзаци прибирала. Фото відео теж розміщено, ну як є
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
Вікторія Сидорюк
Модератор_Ярослава, дякую.
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
Эффект бабочки
У меня очень кружилась голова,я стирала в три подхода. Очень сильная отдушка. У меня очень чувствительные рецепторы и обоняние, для меня подобный аромат - это термоядерная смесь. Возможно, при стирке в машине это не так очевидно. Я стираю в ручную деликатные цветные вещи.
Эффект бабочки
Nataliia, У меня очень кружилась голова,я стирала в три подхода. Очень сильная отдушка. У меня очень чувствительные рецепторы и обоняние, для меня подобный аромат - это термоядерная смесь. Возможно, при стирке в машине это не так очевидно. Я стираю в ручную деликатные цветные вещи.
Iren_IV
Сьогодні прийшла відповідь що відгуки заблоковано .... Лишила сьогодні ще один. Просто в дійсності якесь знущання прямо сил немає
Svitlana Medvedieva
У мене те саме, ще від старту тестування намагаюся залишити відгук на розетці і глухо. Служба підтримки поки не допомогла нічим
Ольга Ковальова
Дійсно вражаючі результати!
LUXPUX
Ольга Ковальова, дякую! Так, результат дуже хороший.
nadja_melnik
Також вже два рази розміщувала на розетці відгук. Поки не опублікували ні один. Не знаю з чим це зв'язано. Спочатку думала що помилково в тексті написала тестування. Але другий відгук вже відредагувала але його також не опублікували
Nataliia
Эффект бабочки, я прала в машинці, пробувала різне дозування і подвійне полоскання, всерівно запах сильний, тому я дивувалася, що всі ароматом захоплюються. Хоча через тиждень в шафі, вже не такий концентрований запах. Коли досушувала в кімнаті речі, то аромат до головної болі.Все влаштовує в цьому гелі, пере чудово, думаю, хіба що взимку , якщо сушити на вулиці, запах буде легший.
siunova
Єви вже 2 відгуки розмістила🫣
tanjushka141
siunova, в мене теж. Дякую за пораду!!!
siunova
tanjushka141, 😊
Polinaocad1
Дівчата, знайшла я відгуки.Потрібно пролистати відгуки нижче,вони йдуть після 2023 року
sslinko10
tashavolchik30, дякую 🌻
Irenleto
siunova, дякую що підказали теж розмістився відгук.
Оля Завадська
O'Lena, можливо ви порівнюєте з іншими засобами для прання?
svetaschechka
Я вже вчетверте сьогодні відправила. Вже без фото. Поки що не вийшов. що не вийшов
To leave a comment you need Sign in
19:38 27.04.2021
Viktor Onipchenko

Ласощі для собак DentaLife !!!

Ура! Наш Макс потрапив до списку учасників тестування інноваційного продукту «Purina DentaLife». Макс перевірить якість і смак , а ветеринар зробить свій висновок і зрівняє показники. Уже чекаємо на посилку.
Review has 62 comments
Mashakhitrova
Поздравляю с началом тестирования и желаю удачно его провести , Purina DentaLife это хорошая фирма и производит отличный корм. Удачи Вам.
Катя Таран
Вітаю. Це супер тестування, бажаю вашому хвостику гарної насолоди із ласощами для собак DentaLife.
Viktor Onipchenko
Mashakhitrova, Дякую, я думаю резельтат довго чекати не доведеться, DentaLife держуть иарку на висоті.
Viktor Onipchenko
Катя Таран, DentaLife - просто супер, дякую за вітання і із Максом вже чекаємо посилку.
Tatiana74
Вітаю, що ви потрапили до тестування, продукція DentaLife поросто чудова
Лариса Самойленко
продукція DentaLife посто чудова! Вітаю вас із потраплянням до списку на тестування і бажаю вашому хвостику гарних ласощів
Петро М
Поздравляю, это везенье, что вы участвуете в тестировании DentaLife. продукция отличная, я своим питомцам тоже её покупаю
Тото Антипатр
Вітаю і бажаю гарного тестування DentaLife, щоб пушистик був задоволений.
Viktor Onipchenko
Tatiana74, Дякую, фортуна Максу посміхнулася і будем тестувати продукцію DentaLife
Viktor Onipchenko
Лариса Самойленко, дякую, будем тестувати продукцію DentaLife, Макс думаю буде задоволений!!!
Viktor Onipchenko
Петро М, Бажаю Вам також потрапляти в списки для тестування, дякую за гарні слова і будем із Максомтестувати продукцію DentaLife
Viktor Onipchenko
Тото Антипатр, Вам дякую, будем тестувати продукцію DentaLife разом із Максом і очікуємо на позитивні емоції і гарні результаит.
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Степовенко Ольга
Коли я відправила відгук 2 раз, я просто не загружала фото, а просто текст і все вийшло
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
m_argoshk_a
O'Lena, Дякую за хвилювання.У нас з цим все добре. Ми вже давно перейшли на звичайний порошок. Десь до місяців 10 прала речі для доні виключно окремо та дитячим порошком. Але у кожного дітки різні,тому, якщо є можливість алергії,то звісно краще не прати речі. Це стосується не тільки дитячих речей, а й дорослих. У нас сусідка з дитинства алергік. Вона усі речі тільки спеціальним порошком прати може
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Кат.KA
O'Lena, а я думала там щось під плівкою щось буде)))) тому і зняла
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
greenbuterfly
Я вже третій раз розміщую. Хіба я повинна слідкувати, чи розетка розмістить мій коментар?
siunova
greenbuterfly, читала ваш коментар, раніше теж такі проблеми були, у мене якось розміщувались, а у деяких дівчат теж ні. З однієї сторони ми не винуваті чи розмістять наш відгук, а з іншої такі умови тестування🤷‍♀️
siunova
greenbuterfly, вибачаюсь не ваш, але схожий, ми не одні 🫣
siunova
Ева розмістила відгук, але скорочений зовсім, хоча я абзаци прибирала. Фото відео теж розміщено, ну як є
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
Вікторія Сидорюк
Модератор_Ярослава, дякую.
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
Эффект бабочки
У меня очень кружилась голова,я стирала в три подхода. Очень сильная отдушка. У меня очень чувствительные рецепторы и обоняние, для меня подобный аромат - это термоядерная смесь. Возможно, при стирке в машине это не так очевидно. Я стираю в ручную деликатные цветные вещи.
Эффект бабочки
Nataliia, У меня очень кружилась голова,я стирала в три подхода. Очень сильная отдушка. У меня очень чувствительные рецепторы и обоняние, для меня подобный аромат - это термоядерная смесь. Возможно, при стирке в машине это не так очевидно. Я стираю в ручную деликатные цветные вещи.
Iren_IV
Сьогодні прийшла відповідь що відгуки заблоковано .... Лишила сьогодні ще один. Просто в дійсності якесь знущання прямо сил немає
Svitlana Medvedieva
У мене те саме, ще від старту тестування намагаюся залишити відгук на розетці і глухо. Служба підтримки поки не допомогла нічим
Ольга Ковальова
Дійсно вражаючі результати!
LUXPUX
Ольга Ковальова, дякую! Так, результат дуже хороший.
nadja_melnik
Також вже два рази розміщувала на розетці відгук. Поки не опублікували ні один. Не знаю з чим це зв'язано. Спочатку думала що помилково в тексті написала тестування. Але другий відгук вже відредагувала але його також не опублікували
Nataliia
Эффект бабочки, я прала в машинці, пробувала різне дозування і подвійне полоскання, всерівно запах сильний, тому я дивувалася, що всі ароматом захоплюються. Хоча через тиждень в шафі, вже не такий концентрований запах. Коли досушувала в кімнаті речі, то аромат до головної болі.Все влаштовує в цьому гелі, пере чудово, думаю, хіба що взимку , якщо сушити на вулиці, запах буде легший.
siunova
Єви вже 2 відгуки розмістила🫣
tanjushka141
siunova, в мене теж. Дякую за пораду!!!
siunova
tanjushka141, 😊
Polinaocad1
Дівчата, знайшла я відгуки.Потрібно пролистати відгуки нижче,вони йдуть після 2023 року
sslinko10
tashavolchik30, дякую 🌻
Irenleto
siunova, дякую що підказали теж розмістився відгук.
Оля Завадська
O'Lena, можливо ви порівнюєте з іншими засобами для прання?
svetaschechka
Я вже вчетверте сьогодні відправила. Вже без фото. Поки що не вийшов. що не вийшов
To leave a comment you need Sign in
10:30 09.07.2020
Tatiana74

Клубника с Желфикс Dr. Oetker.

Новые технологи в семью:
Сегодня готовила варенье с клубникой : состав:
Клубника свежая – 3 кг
Сахар – 3 кг.
Желфикс «Dr.Oetker» 1:1 – 60 грамм
Лимонная кислота «Dr.Oetker» - 5 грамм
--Приготовление: Клубника свежая – 3 кг в дуршлаге промыть под. проточной водой при слабом напоре. Желфикс «Dr.Oetker» 1:1 – 60 грамм смешать с шестью столовими ложками сахара, пересыпать клубнику и поставить варить помешивая. После закипання добавить весь сахар (3кг) помешивая и после повторного закипання варить ещё три минуты, снять пену, добавить Лимонная кислота «Dr.Oetker» - 5 грамм и горячим розливать в сухие чисте банки до самого верха. Закрутить крышкой, перевернуть вверх дном и накрыть одеялом. Утром все можна подписать и выставить в шкаф.
С «желфикс» варить варенье нужно всего 3 минуты! В результате получается очень красивое, густое и аппетитное варенье, которое так и хочется попробовать! Нашей семь нравиться и я всем рекомендую!
Review has 56 comments
Лариса Самойленко
я тоже приготовила и две баночки уже для пробы использовали, с Желфикс намгого проще и вкауснее
Петро М
Клубничка красивая, ням, ням. А с Желфикс быстро готовить и долго хранится.
Тото Антипатр
Варенье и джемы мы делаем тоже по новым технологиям с Желфикс, идем в ногу со временем и стараемся не отставать. с Желфикс ведь классно теперь все готовить.
Tatiana74
Лариса Самойленко, Спасибо, супер а не варенье, в моей семье его тоже любят
Tatiana74
Петро М, Спасибо, все хранится хорошо и вкус сохраняется
Tatiana74
Тото Антипатр, Супер, все лучшее детям, а варенье с Желфикс лучшее и вкусное
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Степовенко Ольга
Коли я відправила відгук 2 раз, я просто не загружала фото, а просто текст і все вийшло
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
m_argoshk_a
O'Lena, Дякую за хвилювання.У нас з цим все добре. Ми вже давно перейшли на звичайний порошок. Десь до місяців 10 прала речі для доні виключно окремо та дитячим порошком. Але у кожного дітки різні,тому, якщо є можливість алергії,то звісно краще не прати речі. Це стосується не тільки дитячих речей, а й дорослих. У нас сусідка з дитинства алергік. Вона усі речі тільки спеціальним порошком прати може
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Кат.KA
O'Lena, а я думала там щось під плівкою щось буде)))) тому і зняла
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
greenbuterfly
Я вже третій раз розміщую. Хіба я повинна слідкувати, чи розетка розмістить мій коментар?
siunova
greenbuterfly, читала ваш коментар, раніше теж такі проблеми були, у мене якось розміщувались, а у деяких дівчат теж ні. З однієї сторони ми не винуваті чи розмістять наш відгук, а з іншої такі умови тестування🤷‍♀️
siunova
greenbuterfly, вибачаюсь не ваш, але схожий, ми не одні 🫣
siunova
Ева розмістила відгук, але скорочений зовсім, хоча я абзаци прибирала. Фото відео теж розміщено, ну як є
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
Вікторія Сидорюк
Модератор_Ярослава, дякую.
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
Эффект бабочки
У меня очень кружилась голова,я стирала в три подхода. Очень сильная отдушка. У меня очень чувствительные рецепторы и обоняние, для меня подобный аромат - это термоядерная смесь. Возможно, при стирке в машине это не так очевидно. Я стираю в ручную деликатные цветные вещи.
Эффект бабочки
Nataliia, У меня очень кружилась голова,я стирала в три подхода. Очень сильная отдушка. У меня очень чувствительные рецепторы и обоняние, для меня подобный аромат - это термоядерная смесь. Возможно, при стирке в машине это не так очевидно. Я стираю в ручную деликатные цветные вещи.
Iren_IV
Сьогодні прийшла відповідь що відгуки заблоковано .... Лишила сьогодні ще один. Просто в дійсності якесь знущання прямо сил немає
Svitlana Medvedieva
У мене те саме, ще від старту тестування намагаюся залишити відгук на розетці і глухо. Служба підтримки поки не допомогла нічим
Ольга Ковальова
Дійсно вражаючі результати!
LUXPUX
Ольга Ковальова, дякую! Так, результат дуже хороший.
nadja_melnik
Також вже два рази розміщувала на розетці відгук. Поки не опублікували ні один. Не знаю з чим це зв'язано. Спочатку думала що помилково в тексті написала тестування. Але другий відгук вже відредагувала але його також не опублікували
Nataliia
Эффект бабочки, я прала в машинці, пробувала різне дозування і подвійне полоскання, всерівно запах сильний, тому я дивувалася, що всі ароматом захоплюються. Хоча через тиждень в шафі, вже не такий концентрований запах. Коли досушувала в кімнаті речі, то аромат до головної болі.Все влаштовує в цьому гелі, пере чудово, думаю, хіба що взимку , якщо сушити на вулиці, запах буде легший.
siunova
Єви вже 2 відгуки розмістила🫣
tanjushka141
siunova, в мене теж. Дякую за пораду!!!
siunova
tanjushka141, 😊
Polinaocad1
Дівчата, знайшла я відгуки.Потрібно пролистати відгуки нижче,вони йдуть після 2023 року
sslinko10
tashavolchik30, дякую 🌻
Irenleto
siunova, дякую що підказали теж розмістився відгук.
Оля Завадська
O'Lena, можливо ви порівнюєте з іншими засобами для прання?
svetaschechka
Я вже вчетверте сьогодні відправила. Вже без фото. Поки що не вийшов. що не вийшов
To leave a comment you need Sign in
19:10 12.07.2020
Tatiana74

Джем из дешевых абрикос с Желфикс «Dr.Oetker»

Свершилось - 5 минут с Желфикс «Dr.Oetker» и джем готов:
Мой джем из дешевых абрикос: состав:
Абрикос– 2 кг
Сахар – 700 г
Желфикс «Dr.Oetker» 3:1 – по 25 г.2 пакетика.
Приготовление: Для джема покупаю дешевые абрикосы ( в основном мелкие), промыть под. проточной водой , отделить косточки и перекрутить через мясорубку. Желфикс «Dr.Oetker» 3:1 –1 пакетик смешать с сахаром, пересыпать абоикосы и поставить варить помешивая. После закипання варить ещё три минуты, снять пену, и горячим розливать в сухие чисте банки до самого верха. Закрутить крышкой, перевернуть вверх дном и накрыть одеялом. Утром все можна подписать и выставить в шкаф. Для джема я использую банки 0,7 , удобно их после открытия ставить в дверку холодильника. Очень понравилось готовить варенье с Желфикс «Dr.Oetker» 3:1, как до этого я не знала. Перед этим готовила варенья с Желфикс «Dr.Oetker» 2:1 и Желфикс «Dr.Oetker» 1:1. Разницу видно при скорости приготовления и по расоходу сахара. Вся консервация у меня хранится в шкафу на кухне и чтоб не испортилась, всегда ложила побольше сахара. Это супер, уже и соседей подсадила на Желфикс «Dr.Oetker» 3:1.
Review has 62 comments
Viktor Onipchenko
Абрикосы не очень и дешевые - но вкусные и с Желфикс отлично сохраняются
Mashakhitrova
Класс, люблю варенье и джемы с абрикос, я их тоже теперь готовлю с Желфикс «Dr.Oetker»
Петро М
Поддерживаю, джемы с абрикос вкусные и с Желфикс готовятся бысто и долго хранятся, мы используем комбайн
Tatiana74
Viktor Onipchenko, спасибо, на рынке разные цены и качество разное
Tatiana74
Mashakhitrova, Спасибо, они мне кажется самые вкусные
Tatiana74
Петро М, Скоро и у нас будет комбайн и будем немного быстрей делать всю консервацию.
Тото Антипатр
Супер, мы сегодня тоже много варенья сварили с Желфикс, действительно быстро.А результат посмотрим весной. Если все будет на отлично, то следующий год уже будет все только с Желфикс.
Tatiana74
Тото Антипатр, поздравлчю, удачной консервации и приятного аппетита, с Желфикс все будет отлисно
Лариса Самойленко
Вітаю, наша сім"я також дуже любить джеми і варення із абрикосів, а щоб не скучно було, то варимо на вихідні всією сімєю, і зараз також варили, але із Желфікс 1:1, але вскрівно подобається.
Tatiana74
Лариса Самойленко, Спасибо,когда вся семья варит и помогает, это отлично и воспоминания зимой, когда баночку варенья открываеш всегда приятные.
Катя Таран
Отличный рецепт, но я когда варила добавила немного вшень без косточек, с Желфикс «Dr.Oetker» очень вкусно и быстро.
Tatiana74
Катя Таран, с Желфикс «Dr.Oetker» всегда получается отлично
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Степовенко Ольга
Коли я відправила відгук 2 раз, я просто не загружала фото, а просто текст і все вийшло
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
m_argoshk_a
O'Lena, Дякую за хвилювання.У нас з цим все добре. Ми вже давно перейшли на звичайний порошок. Десь до місяців 10 прала речі для доні виключно окремо та дитячим порошком. Але у кожного дітки різні,тому, якщо є можливість алергії,то звісно краще не прати речі. Це стосується не тільки дитячих речей, а й дорослих. У нас сусідка з дитинства алергік. Вона усі речі тільки спеціальним порошком прати може
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Кат.KA
O'Lena, а я думала там щось під плівкою щось буде)))) тому і зняла
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
greenbuterfly
Я вже третій раз розміщую. Хіба я повинна слідкувати, чи розетка розмістить мій коментар?
siunova
greenbuterfly, читала ваш коментар, раніше теж такі проблеми були, у мене якось розміщувались, а у деяких дівчат теж ні. З однієї сторони ми не винуваті чи розмістять наш відгук, а з іншої такі умови тестування🤷‍♀️
siunova
greenbuterfly, вибачаюсь не ваш, але схожий, ми не одні 🫣
siunova
Ева розмістила відгук, але скорочений зовсім, хоча я абзаци прибирала. Фото відео теж розміщено, ну як є
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
Вікторія Сидорюк
Модератор_Ярослава, дякую.
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
Эффект бабочки
У меня очень кружилась голова,я стирала в три подхода. Очень сильная отдушка. У меня очень чувствительные рецепторы и обоняние, для меня подобный аромат - это термоядерная смесь. Возможно, при стирке в машине это не так очевидно. Я стираю в ручную деликатные цветные вещи.
Эффект бабочки
Nataliia, У меня очень кружилась голова,я стирала в три подхода. Очень сильная отдушка. У меня очень чувствительные рецепторы и обоняние, для меня подобный аромат - это термоядерная смесь. Возможно, при стирке в машине это не так очевидно. Я стираю в ручную деликатные цветные вещи.
Iren_IV
Сьогодні прийшла відповідь що відгуки заблоковано .... Лишила сьогодні ще один. Просто в дійсності якесь знущання прямо сил немає
Svitlana Medvedieva
У мене те саме, ще від старту тестування намагаюся залишити відгук на розетці і глухо. Служба підтримки поки не допомогла нічим
Ольга Ковальова
Дійсно вражаючі результати!
LUXPUX
Ольга Ковальова, дякую! Так, результат дуже хороший.
nadja_melnik
Також вже два рази розміщувала на розетці відгук. Поки не опублікували ні один. Не знаю з чим це зв'язано. Спочатку думала що помилково в тексті написала тестування. Але другий відгук вже відредагувала але його також не опублікували
Nataliia
Эффект бабочки, я прала в машинці, пробувала різне дозування і подвійне полоскання, всерівно запах сильний, тому я дивувалася, що всі ароматом захоплюються. Хоча через тиждень в шафі, вже не такий концентрований запах. Коли досушувала в кімнаті речі, то аромат до головної болі.Все влаштовує в цьому гелі, пере чудово, думаю, хіба що взимку , якщо сушити на вулиці, запах буде легший.
siunova
Єви вже 2 відгуки розмістила🫣
tanjushka141
siunova, в мене теж. Дякую за пораду!!!
siunova
tanjushka141, 😊
Polinaocad1
Дівчата, знайшла я відгуки.Потрібно пролистати відгуки нижче,вони йдуть після 2023 року
sslinko10
tashavolchik30, дякую 🌻
Irenleto
siunova, дякую що підказали теж розмістився відгук.
Оля Завадська
O'Lena, можливо ви порівнюєте з іншими засобами для прання?
svetaschechka
Я вже вчетверте сьогодні відправила. Вже без фото. Поки що не вийшов. що не вийшов
To leave a comment you need Sign in