KatushaT98
KatushaT98
Newbie
Reviews KatushaT98
Comments KatushaT98
Likes received
7 Like
18:05 25.05.2020
Viktor Onipchenko

тестуєм " Мікс для дорослих котів, що постійно перебувають у приміщенні (Indoor)"

Ми вже дванадцять днів тестуєм " Мікс для дорослих котів, що постійно перебувають у приміщенні (Indoor)": Ketti перейшла на вологий Purina One Indoor кусочки в соусі з тунцем та зеленою квасолею. Пакетик 85г ранком і пакетик в вечері, в пакетику видно дуже гарно кусочки мяса, аромат привабливий. А в обід і наніч сухий корм Purina One Indoor Formula з індичкою. Апетит гарний та жодних проблем з туалетом та зі здоров'ям в цілому немає, їжа добре перетравлюється, випорожнення належної консистенції. Бігає частіше, пригає, вилазить по килиму і дратує папугу. Стала більш активною, шерсть аж виблискує на сонці, гладенька та шовковиста, очі стали ясніші, пробує застрибнути на холодильник. Як тільки чує, що відкривається упаковка, біжить із радістю. А ввечері просить, щоб із нею побігали по кімнатам.Ketti взахваті, враження позитивні. Продовжуємо тестувати.
Review has 5 comments
Bozhenitka
От усі пишуть про те, що шерсть стала помітно блискучішою і м’якою. Приємно тішить, що корм має настільки хороший склад та містить корисні мікроелементи та вітаміни, що так впливає на структуру і вигляд улюбленої котячої шерсті.
Bulavo4ka
Шорстка так.....дуже блищить
Mashakhitrova
А де ж папуга, мабуть з"їв
Viktor Onipchenko
Mashakhitrova, дякую, це ми клітку мили і зняли, а так вона підвішена під стелею і зверху відкрита
KatushaT98
Киця задоволена , по хвостику видно що їсть чудовий корм і тому весела і ігрива.
To leave a comment you need Sign in
11:54 27.05.2020
Viktor Onipchenko

" Мікс для дорослих котів, що постійно перебувають у приміщенні (Indoor)"

Сьгодні вже два тижні як ми тестуєм " Мікс для дорослих котів, що постійно перебувають у приміщенні (Indoor)" і комбінуєм сухий корм із вологим: Ketti перейшла на вологий Purina One Indoor кусочки в соусі з тунцем та зеленою квасолею. Пакетик 85г ранком і пакетик в вечері в пакетику видно дуже гарно кусочки мяса, аромат привабливий. А в обід і наніч сухий корм Purina One Indoor Formula з індичкою. Апетит гарний та жодних проблем з туалетом та зі здоров'ям в цілому немає, їжа добре перетравлюється, випорожнення належної консистенції. Бігає частіше, пригає, вилазить по килиму і дратує папугу. Стала більш активною, шерсть аж виблискує на сонці, очі стали ясніші. Як тільки чує, що зашелестіла упаковка, біжить із радістю. А ввечері просить, щоб із нею побігали по кімнатам. Ketti взахваті, враження позитивні. Продовжуємо тестувати.
Review has 3 comments
ternivchanka
У вас дуже красива кішечка!
Viktor Onipchenko
ternivchanka, дякую, за нею ми в четвером доглядаємо
KatushaT98
супер, детки наверное очень радуются и корм класс
To leave a comment you need Sign in
18:47 27.06.2020
Tatiana74

«Желфікс» від Dr.Oetker

Ура! Здійснилось! Моє перше тестування починається!!! Тільки щойно получила посилку із набором для тестування «Желфікс» від Dr.Oetker. Все дійшло в цілості і сохранності. всі пакетики гурметично запечатані, все добре. Ранком завтра піду на базар і буди вибирати найкращі фрукти для тестування!
Review has 4 comments
Moderator Alena
Tatiana74, чудово! Вітаємо Вас з першим тестуванням та отриманням набору. Вже з нетерпінням чекаємо Ваших смачних відгуків!)
KatushaT98
Вітаю. Як гарно, все у квітах і багацько пакетиків для тестування. Будемо чекати шедеврів і гарних відгуків
Tatiana74
Moderator Alena, Дякую. Буду старатись, плани по Dr. Oetker є.
Tatiana74
KatushaT98, Дякую. плани із Dr. Oetker є. буду пробувати.
To leave a comment you need Sign in
13:59 27.06.2020
Tatiana74

Желфікс Dr. Oetker

Усіх вітаю із початком тестування
""Желфікс Dr. Oetker – готуй та консервуй креативно!"" , мені уже прийшло повідомлення, що посилка для мене відправлена, і я із нетерпінням чекаю її після Святкових днів. Це моє перше тестування, тому трішечки переживаю. Всим бажаю успіхів і вдалого тестування!
Review has 3 comments
Mashakhitrova
Поздравляю. Желаю успешно начать тестирование "Желфікс Dr. Oetker"
KatushaT98
вітаю і успіхів бажаю. Гарного тестування
Tatiana74
KatushaT98, Спасибо, приступили к тестированию
To leave a comment you need Sign in
10:31 22.06.2020
Tatiana74

Желфікс Dr. Oetker – тестевання.

Ура!!!! Я участница тестирования : "Желфікс Dr. Oetker – готуй та консервуй креативно!" Первый раз буду брать участие в тестировании и жутко волнуюсь, вся семья меня поддерживает и обещает оказывать всю помощь. Много наслышана, а теперь лично всё буду перепроверять и выкладывать результаты и моё мнение
Review has 9 comments
KatushaT98
Вітаю. Бажаю успішного тестування. мені «Желфікс» Dr.Oetker сподобався, але я тільки використовувала 1:1, те що було в прошлім році в нас в Гастрономі
Viktor Onipchenko
Понедельник - день тяжелый. А комуто улыбнулась удача. 750 мнений и много новых рецептов. Желаю Вам успешного тестирования и полюбить «Желфікс» Dr.Oetker - я один раз попробывал и понравилось
Tatiana74
KatushaT98, Спасибо! я в проекте «Желфікс» Dr.Oetker - это мое первое тестирование и буду прислушиваться к своей интуеции.
Tatiana74
Viktor Onipchenko, Спасибо, в меня все дни недели отличные, грустить нет времени и тистировать «Желфікс» Dr.Oetker тоже буду внимание уделять
Alina_I
Поздравляю Вас! Как говорится, с почином Вас!?
Mashakhitrova
Поздравляю. Желаю быстрей начать тестирование пока свежие фрукты погода позволяет использовать. Будем ждать результатов.
Tatiana74
Mashakhitrova, Спасибо, буду вникать , чтоб «Желфікс» Dr.Oetker оправдал доверие.
Лариса Самойленко
Поздравляю с усчастием в тестировании Желфикс от Dr. Oetker и желаю провести удачно и плодотворно тестирование. Успехов и дальнейших побед!
Tatiana74
Лариса Самойленко, Спасибо, уже приступили к тестированию и часть энгридиентов использовали
To leave a comment you need Sign in