KossDi
KossDi
Newbie
Reviews KossDi
Comments KossDi
Likes received
3 Like
15:57 26.04.2021
KossDi

Отримання посилки

Отримала посилку,тут все є для випікання тістечок,пасок й пирогів. Дуже рада була декору,бо давно вже на ринку не знаходила,а вони найкрасивіші.Дуже була здивована, коли на дні коробки побачила пакет паперовий,а там пензлик,вінчик й лопатка. Тепер залишається одне - приготувати смаколики й насолоджуватися процесом
Review has 3 comments
misstress452
так дуже шкода, що не у всіх магазинах можно знайти весь асортимент(
Татьяна Береговенко
У нас в Метро и Ашане практически весь ассортимент продукции Dr. Oetker, постоянно пользуюсь!
KossDi
tanya_bereg, туди ще доїхати треба))а так дуже рідко зустрічаю у Формі та Новусі
To leave a comment you need Sign in
23:26 27.04.2021
KossDi

Випробування продукції Dr.Oetker

#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #Dr.Oetker #naprobuua_відгуки
Сьогодні було натхнення й дірвалась до опробування Dr.Oetker,сказати що задоволена результатом - нічого не сказати))
Тому рецепт:
Для тіста:
- дріжджі Dr.Oetker сухі - 7 г (пакетик)
- тепла вода - неповна склянка (225 мл)
- цукор - 2 ч. Ложки
- борошно - 2 склянки + трохи на підсипку (приблизно 360 г)
- сіль - 1 ч. Ложка
- масло оливкове - 1 ст. ложка

Для начинки:
- перець солодкий червоний - 1 шт.
- шинка в нарізці пластинками - 300 г
- сир твердий - 150 г
- укроп подрібнений - 1-2 ст. ложки
1. Приготуйте тісто. Для цього в невеликому посуді в теплій воді розчинити дріжджі з 1 ч. Ложкою цукру і залиште на 15-20 хвилин, щоб опара спінилася і дріжджі активізувалися.

2. В окрему миску просійте борошно, зробіть в гірці поглиблення, всипте туди сіль, що залишилася 1 ч. Ложку цукру. Влийте розтоплене тепле вершкове масло. Влийте підійшла опару і замісити м'яке еластичне тісто. При необхідності підсипте ще трохи борошна.

3. Коли тісто збереться у кому, викладіть його з миски на присипаний борошном стіл і вимісити руками протягом 5 хвилин. Потім поверніть в миску (можна змастити її маслом), накрийте серветкою або рушником і залиште в теплому місці приблизно на 1 годину, щоб тісто збільшилася приблизно вдвічі.

4. Протягом цього часу можете обминути підійшло тісто 1-2 рази, щоб воно дегазувати. Готове тісто викладіть на присипаний борошном стіл, знову вимісити. Потім перекладіть на папір для випічки і розкачайте прямокутник розміром 25х35 см.

5. На середині прямокутника покладіть пластинки шинки, на неї - солодкий перець, нарізаний смужками. Посипте зверху тертим сиром та укропом. Тісто,що залишилось, наріжте по діагоналі на смужки шириною близько 2 см. Цими стрічками заплетене пиріг поперемінно: то з одного боку, то з іншого.

6. Перенесіть пиріг разом з папером на деко, змащене маслом (я одразу все у формі робила). Накрийте пиріг серветкою і залиште в теплому місці хвилин на 30-40 для вистоювання. Тим часом включіть її розігріватися до 190 градусів.

7. Після вистоювання змастіть пиріг яйцем, посипте кунжутом і поставте в розігріту духовку. Випікайте 30-35 хвилин, до рум'яного кольору скоринки. Готовий дріжджовий плетений пиріг з шинкою і сиром перекладіть з дека на блюдо, накрийте рушником хвилин на 20, а потім подавайте до столу.
Review has 2 comments
misstress452
Дякую за такий рецепт в деталях
KossDi
misstress452, будь ласка))) пиріг дуже смачний вийшов))
To leave a comment you need Sign in