SHEVCHAL
SHEVCHAL
Newbie
Reviews SHEVCHAL
Comments SHEVCHAL
Likes received
3 Like
07:31 21.07.2020
SHEVCHAL

День первый! Начало.

Доброе утро! Сегодня начинаю тестить Альфлорекс с самого утра. т.к. считаю это лучшее время для волшебной таблеточки с 1 миллиардом полезных бактерий. Капсулы белого цвета, размером чуть более 1 см. , очень легкие в приеме. Сама капсула без вкуса и запаха. Хотела отметить, что когда капсула попадает во влажную среду очень быстро растворяется. За несколько секунд пока я набрала воды, капсула во рту уже начала растворятся,это отлично, не возникает дискомфорта при глотании препарата. Судить о результате пока рано, продолжаю радовать свой кишечник....Ждем результат.
Review has 11 comments
anytkapleskach
Цікаво як він справляється із вздуттям кишечника)
Bulavo4ka
anytkapleskach, я поки що слідкую,пью 3й день,нічого сказати поганого не можу ,я вважаю що це побачу не за день,потрібно пройти весь курс,так що слідкую)
SHEVCHAL
кожного ранку спостерігала вздуття, сьогодни тільки другий день прийому, а я не видчуваю, себе кулькою:) Чекаю, що буде далі...
tashavolchik30
В інстаграмі опублікували скільки відгуків потрібно написати на Perwoll
Nataliia
Перший раз ковпачок, а от другий і третій рази вже пів ковпачка.
Nataliia
А й справді, я не звернула уваги, що в таблиці на пляшці справа внизу зазначено 4-5 кг + 25 мл., а зліва вгорі 2-3 кг і інше дозування, починаючи з 50 мл 🤔. Від якої цифри відштовхуватись? Можливо справді достатньо 25 мл. Хтось пробував з таким малим дозуванням?
Ольга Ковальова
Ого,шовковицю не кожен пральний порошок бере! Це дійсно гарний результат🔥
tashavolchik30
І скріни розетка і єва
To leave a comment you need Sign in