Ганна Левченко
Ганна Левченко
Експерт
Відгуки Ганна Левченко
Коментарі Ганна Левченко
Отримано лайків
15 Like
Ганна Левченко

Тестування суміші NAN supremepro 3

Велика подяка організаторам тестування, котрі надали таку чудову можливість протестити даний продукт. Завжди цікаво пробувати щось нове від виробників відомих брендів.
Гарних та мирних днів
У відгука 0 коментарів
Ганна Левченко

Nan supreme pro 3

Ця суміш просто неймовірна. Сину тільки виповнився рік. Грудне вигодовування в приорітеті, але вже думала згортати. В цей нелегкий час жінки мають брати на себе більшу відповідальність за своє життя та здоров'я та життя дітей. Як же вчасно у нас випала нагода протести цю суміш. За складом вона дуже наближена до грудного молока, тож я була спокійна за свою дитину, ніяких реакцій не було.
У відгука 1 коментар
Ганна Левченко

Завершення тестування суміші NAN opti pro 3

Ось і завершилося наше тестування суміші NAN optipro 3. В першу чергу хочу висловити велику подяку за таку можливість. Ця суміш нам дуже сподобалася за складом та за вплив на дитину. За ці тижні дитина відчувала себе дуже добре, не було здуття та проблем з травленням. Я була цілком впевнена, що моя дитина сита і буде міцно спати.
Суміш швидко готується, швидко розчиняється. Це саме те, що потрібно сучасній матусі, коли життя навколо кипить і часу дійсно не вистачає.
Ще раз дякую, тільки найліпші побажання
У відгука 0 коментарів
Ганна Левченко

Nan supreme pro

Уважно прочитавши інструкцію, ми розпочали тестити з сином нову суміш від NAN. З перших днів прийому не було ніяких нарікань. Дитині суміш дуже сподобалася, приємна на смак (мама теж скуштувала) проблем з травленням не було, сон спокійний та і взагалом, дитина наїдається.
Як мамі, мені дуже сподобався склад та характеристика. Виробниками вказано, що суміш допомагає забезпечити потреби дітей раннього віку за допомогою особливої комбінації пробіотиків та адаптованих олігосахаридів.
Як буде поводити себе дитина при подальшому прийомі суміші, будемо ще спостерігати, на даний момент нам все подобається
У відгука 0 коментарів
Ганна Левченко

Суха суміш "NAN SupremePro 3":

Отписали посылку з сумішшю і вже готові до тестування. Дякую за можливість спробувати та поділитися своїми враженнями
У відгука 0 коментарів