lazorenko
lazorenko
Знавець
Відгуки lazorenko
Коментарі lazorenko
Отримано лайків
9 Like
lazorenko

Дуже задоволені

Ще раз хочу подякувати всім тим, хто обирав нас на тестування. Суміш нам дуже сподобалася, стул у дитини був звичайний, самопочуття гарне. Нам не всі суміші підходять, ця підійшла, мене це тішить дуже. Тому я рекомендую однозначно всім мамам, які вагаються в покупці нан супрім, треба купити і спробувати.
У відгука 0 коментарів
lazorenko

Поки дитині дуже подобається

Дуже дякую, що обрали нас для тестування цієї прекрасної суміші. Дитині сподобалася, це головне. Від себе хотіла би подякувати за такий гарно підібраний склад, в ньому є все необхідне для розвитку дитини. Стосовно упаковки: баночка має гарний формат, зручна, мірна ложка також зручна. Дитина завжди старається у мене її відібрати з рук. Тобто вона зацікавилася і хоче вже сама собі готувати суміш (сміюся). Продовжуємо тестувати
У відгука 0 коментарів
lazorenko

Дуже сподобався продукт

Почали тестування чудового препарату Альпекід. Сподобався і мамі, і дитині. Готується швидко, нічого складного, дитинці смачно. Це головне. Результат є доречі, коліки пройшли майже одразу, після початку використання препарату. Склад, який зазначив виробник на упаковці, теж не може не радувати. Загалом можу рекомендувати з радістю і щирістю Альпекід.
У відгука 1 коментар
lazorenko

Дождались долгожданную посылочку

Очень интересен результат тестирования, с радостью начинаем тестить и чуть позже напишем полноценный отзыв
У відгука 0 коментарів
lazorenko

Спасибо, что дали возможность протестировать

С доченькой попали в список участников, спасибо)
У відгука 0 коментарів