Akimova
Akimova
Експерт
Відгуки Akimova
Коментарі Akimova
Отримано лайків
19 Like
Akimova

Не дай емоційному вигоранню перемогти.

Хочу залишити свій останній відгук про Memo prove. Тестування своє завершила. Закінчила приймати препарат. 30 таблеток -30 днів. Я не відчула ні побічних ефектів і взагалі не відчула ніяких змін у своєму фізичному і психологічному стані. Працюю з останніх сил. Навантаження велике. І нажаль препарат не покращив мій стан. Чекаю відпустки. Мозок вже відключається, працювати не хоче. Я викладач фортепіано. Тому мої висновки - най мій стан цей препарат ані позитивного ані негативного впливу не здійснив. Пам'ять не покращилася, концентрація уваги теж. Тому я особисто його купувати не буду.
У відгука 2 коментарі
Akimova

Не дай емоційному вигоранню перемогти.

Сьогодні пишу останній відгук по тестуванню препарату MemoProve. Я викладач фортепіано. Зараз закінчення навчального року . Маємо багато іспитів, концертів, роботи з документами. Але сили вже закінчуються. Вживала препарат майже місяць. Що можу сказати - треба у відпустку. Не допомагають пігулки. Відчуваю себе так само,як і в минулому році в цей час - виснаження і втому. Тому не бачу сенсу до себе використовувати і майбутньому цей препарат. Можливо якщо пігулки і відпустка одразу, то результат був би кращим. Я покращення не відчула або не помітила.
У відгука 0 коментарів
Akimova

Не дай емоційному вигоранню перемогти.

Тестую препарат майже 20 днів. Я викладач фортепіано. Зараз місяць концертів, виступів, екзаменів, звітів. Кінець року - важко. Хочу розказати про свої відчуття. Я не помітила яскраво вираженого ефекту. Але. Виступи мої на концертах стали більш стабільними, концентрація уваги (мені здається) підвищилася. Ніяких побічних ефектів не помітила. Але депресія залишається зі мною. І все ще на грані вигорання. Полегшення не прийшло. Можливо, якщо поєднати відпустку і мемопрув....
У відгука 2 коментарі
Akimova

Не дай емоційному вигоранню перемогти!

Добрий день. Дякую, що обради мене. Я викладач фортепіано. Останні 2 місяці навчання. Найважчі в році. Багато концертів, екзамени учнів, конкурси. Навантаження велике. Кінець навчального року - працювати стає все важче. Зараз саме час для такого тестування. Посилку я вже отрмала - сьогодні. Вже почала приймати препарат. Стартуємо! Всім удачі!
У відгука 1 коментар
Akimova

Солодкі сни - запорука здоров'я.

Моє тестування підходить до завершення. Приймаю мелоксонін з першого дня, коли отримала посилку. Я закінчую тестування. Тому що прокидатися стало важко , з важкою головою і довго (майже півдня) ходжу розбита. На один день відмовилася від мелоксоніну - і прокинулася свіжою. Спати краще не стала . Хоча мелатонін мені допомагає завжди. А цей препарат не зайшов мені. Тому на цьому моє тестування завершується. Дуже хотілося іншого ефекту.
У відгука 0 коментарів