Надія Закревська
Надія Закревська
Експерт
Відгуки Надія Закревська
Коментарі Надія Закревська
Отримано лайків
21 Like
Надія Закревська

Тестування Memoprove

Привіт усім. Сьогодні хочу описати свої враження від цього препарату. Особливих надій в мене на його дію не було і я вже хотіла написати відгук. На початку в мене було відчуття плацебо, самонавіювання. Але пізніше дещо змінилося в моєму житті на краще і я хочу з вами цим поділитися.
Я займаюся фітнесом і ходжу на степ аеробіку. Тренер щоразу вигадує нові вправи і вони постійно змінюються. Кожне заняття унікальне і неповторне. Перед початком приймання препарату memoprove мені важко було повторити в швидкому темпі за тренером, а самостійно виконати всі рухи я забувала. І моя знайома сказала, що це проблема в моєму мозку, що мені потрібно навчитися запам'ятовувати частини рухів і вміти їх поєднувати. Так, як в мене не виходило, то я ходила на інші заняття. І вже після того як я пропила перший блістер таблеток я знову записалася на заняття степ аеробіки. В мене наче розвинулися в голові, а ноги чітко повторювали за тренером рухи. Я відчувала задоволення і змогла повторити їх самостійно. Це дало мені впевненість і радість.
Ще також я вперше проїхала самостійно за кермом з України до Італії, і назад. А це більше 1300 км в одну сторону. Відчуваю покращення в емоційному і мотиваційному плані. Також відновилися мої логістичні навички. В мене таке враження, що з початком війни я все це приховала глибоко в своєму мозку, а тепер завдяки моїй наполегливості і препарату memoprove моє життя покращилося. Дякую всім за увагу.
У відгука 0 коментарів
Надія Закревська

Отримала набір для тестування

Добрий день, я отримала набір для тестування сьогодні на пошті. Буду починати тестування. У мене буває, що забуваю слова, прості речі. От наприклад я складаю речі в шафу, а мене покликав син допомогти з домашніми завданнями. І я повертаюся і забуваю чим я до того займалася. Дуже сподіваюся, що даний препарат допоможе мені з покращенням пам'яті і полегшить таким чином мені життя.
У відгука 3 коментарі
Надія Закревська

Тестування мелоксонін

Добрий день. Я трохи переживала як на мене подією даний препарат. Тому я використала одне розпилення за пів години до сну. Протягом тижня я спостерігаю, що мій сон і настрій покращився. Зменшилася сила тривоги. Часом я дізнаюся про нічну тривогу від людей, які не спали. Це не є зовсім добре. Але я можу працювати тепер вдень, а не вночі.
Мені сподобалася дія препарату мелоксонін. Я сплю всю ніч, не прогинання посеред ночі, навіть сняться кольорові сни про події до війни. Вдень себе почувають краще. Дякую вам за цю можливість долучитися до тестування продукції.
У відгука 0 коментарів
Надія Закревська

Отримала посилку

Привіт усім. Я отримала посилку сьогодні. Дуже приємно мені, що мене вибрали для тестування. Думаю підготуватися до проведення тестування. Бо зараз моя робота проходить вночі, а потім бувають тривоги і я цілу ніч не сплю, а вдень не відчуваю активності. Дякую, за дей препарат. Маю сподівання на його дію.
У відгука 0 коментарів
Надія Закревська

Тестування продукції

Добрий день. Хочу поділитися своїми думками щодо кисілів Dr.Oetker.
Колись в дитинстві влітку моя бабуся готувала кисіль з ягід і крохмалю. Часто крохмаль залишався грудочками і я його не любила. Зараз в дорослому віці в мене була чудова можливість спробувати кисіль від Dr.Oetker. всього за кілька секунд в моїй чашці з'являється густий смачний кисіль. Достатньо закип'ятити воду і налити у чашку 200 мл, а тоді всипати місткість з пакетика. Я пробувала зробити навпаки і спочатку насипали в чашку порошок з пакетика, а потім залила окропом. Треба швидко помішувати ложкою і однаково утвориться смачний однорідний кисіль. Грудочки відсутні, є частинки ягід. Лише в одному пакетику було сильніше відчутно смак крохмалю.
Склад повністю мене задовільнив. Кисіль можна вживати в теплим і охолодженим. Мені смакує теплий. Шкода, що в моєму дитинстві такого способу приготування не було. Це би полегшувало приготування кисіль для моєї бабусі і я б з задоволенням смакувала його.
Моїм фаворитом став смак лісові ягоди. Я також експерементую з приготуванням з киселю інші страви. До одного киселі зі смаком малини я додала малину, яку заготовила влітку. Для іншого киселю я додала яблучне пюре. А ще я додала розпущений желатин до трускавкового киселю. В мене вийшов смачний десерт.
Висновок такий, що я дуже вдячна Dr.Oetker за надану мені можливість скуштувати киселі, я раніше не знала про таку можливість. Обов'язково буду купувати і рекомендувати своїм друзям і знайомим.
У відгука 0 коментарів