Добрий день. Хочу поділитися своїми думками щодо кисілів Dr.Oetker.
Колись в дитинстві влітку моя бабуся готувала кисіль з ягід і крохмалю. Часто крохмаль залишався грудочками і я його не любила. Зараз в дорослому віці в мене була чудова можливість спробувати кисіль від Dr.Oetker. всього за кілька секунд в моїй чашці з'являється густий смачний кисіль. Достатньо закип'ятити воду і налити у чашку 200 мл, а тоді всипати місткість з пакетика. Я пробувала зробити навпаки і спочатку насипали в чашку порошок з пакетика, а потім залила окропом. Треба швидко помішувати ложкою і однаково утвориться смачний однорідний кисіль. Грудочки відсутні, є частинки ягід. Лише в одному пакетику було сильніше відчутно смак крохмалю.
Склад повністю мене задовільнив. Кисіль можна вживати в теплим і охолодженим. Мені смакує теплий. Шкода, що в моєму дитинстві такого способу приготування не було. Це би полегшувало приготування кисіль для моєї бабусі і я б з задоволенням смакувала його.
Моїм фаворитом став смак лісові ягоди. Я також експерементую з приготуванням з киселю інші страви. До одного киселі зі смаком малини я додала малину, яку заготовила влітку. Для іншого киселю я додала яблучне пюре. А ще я додала розпущений желатин до трускавкового киселю. В мене вийшов смачний десерт.
Висновок такий, що я дуже вдячна Dr.Oetker за надану мені можливість скуштувати киселі, я раніше не знала про таку можливість. Обов'язково буду купувати і рекомендувати своїм друзям і знайомим.