Marina Radchenko
Marina Radchenko
Експерт - Блогер
Відгуки Marina Radchenko
Коментарі Marina Radchenko
Отримано лайків
116 Like
Marina Radchenko

Досвід прийому Мемопрув підхватила і мама, враження - лиш позитивні!

Всім привіт! Отож, нещодавно я ділилася детальним відгуком про досвід користування Мемопрув. Сьогодні ж хочу підтвердити, що прийом даного засобу ніяк не погіршив стан організму, а навпаки - лиш покращив певні його функції.

У сучасному світі інформаційних технологій нашому мозку важко впоратися з усім тим інформаційним потоком та насиченням інформації, тому концентрація уваги та звільнення від подібного перевантаження вкрай необхідне.

В одних із прочитаних мною наукових статей щодо подолання інформаційного перевантаження та чіткості пам'яті, йшлося про те, що слід найбільш вагоме заносити на папір (тому маю для цього планер), основні та більш вагомі завдання слід робити вранці, на свіжу голову, а також організовувати свої речі в спеціально організоване місце. Іноді, доводилося записувати і незначні справи (аби їх просто не забути), зараз же записую лиш найвагоміші (і насправді, тут впевнена, що результатом є не лиш засіб Мемопрув, а й психологічне самонавіювання та покращення образу життя).

Крім того, в середині мого прийому препарату, моя мама теж підсіла для експерименту на нього і теж помітила кращу концентрацію уваги та стресостійкість.

Тому, в підсумку, хочу щиро подякувати порталу NaProbu за надану можливість стати учасницею даного проєкту і побачити позитивні зміни. Всім гарного самопочуття та лише приводів для щастя! Дбайте про себе та своє здоров'я!
У відгука 0 коментарів
Marina Radchenko

Мемопрув - засіб, що має бути в аптечці у кожного в сучасних умовах життя👌🏻💙

Наслідки Covid-19, ситуації в країні, постійні стреси на роботі змушують задуматися над пошуком дієвого та якісного засобу для покращення пам'яті та концентрації при стресах. Моя ж професія вчителя (з понад 30-годинним навантаженням, класним керівництвом, адмініструванням платформи та сайту) час від часу призводить до різного спектру емоцій та вигоранню. Проте, відразу хочу зазначити, що свою роботу безмежно люблю, але моя проблема в тому, що здоров'я ставляю ледь не на останнє місце в своєму житті.

І саме в той момент, коли я рішуче планувала шукати рішення, то проєкт на порталі NaProbu сам знайшов мене😌.

Трішки інформації від самого виробника:
"МЕМОПРУВ - унікальна комбінація нейропептидів N-PEP-12 і амінокислот, отриманих з природних джерел і проведених у відповідності із стандартами біотехнологічного процесу в сертифікованих умовах. Нейропептиди в МЕМОПРУВ імітують фактори росту нервів, які важливі для нормального функціонування мозку".

Сьогодні ж, рівно 26 днів, як я приймаю даний засіб і можу зробити повноцінні висновки:)

Отож, приймала Мемопрув я щодня по 1 таблетці на день. Перший тиждень пробувала ввечері, а далі перейшла на ранок - і це було гарне рішення, оскільки вечерю я часто можу пропустити, а сніданок - це обов'язкова звичка для мене.

На диво, жодної побічної реакції не відбулося за весь курс приймання засобу (хоч і лишається ще пару таблеток, але впевнена, що нічого незвичного та неприємного вже не відбудеться).

З плюсів, який дійсно помітила - це стресостійкість. Чи то програмування себе під впливом того, що щось приймаю для покращення стану організму, чи то дійсно така дія засобу, але це факт.

Але найдивнішим виявився інший плюс - до мене повністю повернулося те відчуття та різкість нюху, оскільки позаминулого року хворіла на Covid-19, і було важке перенесення даної хвороби, але відчуття запахів було не таке яскраве, як до неї.

Зараз же, і веду активний, здоровий спосіб життя, а також в додачу, майже завершила курс Мемопрув, та з впевненістю можу сказати, що мені засіб сподобався. Щиро дякую команді NaProbu, що дали змогу стати учасником даного проєкту і дуже цікаво прочитати відгуки інших учасників.

Усім гарного самопочуття, спокою в думках та мирного неба💙💛

#мемопрув #відгук #стрес #здоров'я #здоровийспосібжиття
У відгука 1 коментар
Marina Radchenko

🌸Дякуємо за Beauty-подарунки від Avon💄💫

Ми з моєю матусею уже протестували продукцію і залишились в повному захваті☺️ І навіть під час створення цього фото ділилися враженнями щодо помади та парфумів. Мама отримала в подарунок парфумовану воду і аромат їй дуже підійшов, а мені до душі червоний колір помади, тому, безперечно, що її тестувала я. Ми дуже задоволені цими засобами☺️ Щиро дякуємо порталу НаПробу та компанії Avon за можливість спробувати ці хіти! 🤗 Будьте завжди усміхненими, красивими та нехай буде мирним небо!💙💛
У відгука 2 коментарі
Marina Radchenko

🌸Розпочинаймо весну з новинками та хітами від Avon💄

Найщиріші вітання всім-всім🤗 З радістю хочу поділитися відгуком та враженнями від товарів, які мені пощастило отримати на тестування завдяки порталу НаПробу в колаборації разом з брендом Avon☺️❤️.

А ще це буде досить цікавий відгук, тому що в ньому я буду ділитися не лише своїми враженнями, а й враженнями моєї мами😃.

Отож, для власного тестування я обрала помаду "Суперзволоження"💄. Мені попався відтінок - "Hydra Siren Red", і це прямо "вау" відтінок по моїм першим враженням☺️ - ідеально цікавий відтінок червоного🥰.

♥️ Дана помада цікава тим, що вона містить гіалуронову кислоту, що відповідає за догляд та зволоження губ💋. Крім, того вона робить їх візуально пухкішими та гладенькими на дотик.

☺️ З власних вражень, то мені припало до душі те, що ця помада і гарно тримається. За потреби її можна підправити і нанести ще шар засобу. А відтінок мені підійшов прекрасно:) До речі, згодом неодмінно викладу і фото мого макіяжу з цим неймовірним засобом.

✨ Іншим же продуктом, який тестувала моя матуся, була парфумована вода Today Tomorrow Always 💫. Це дійсно справжній весняний аромат, оскільки містить ніжне та романтичне поєднання квіткових нот. Основними з них є неролі, буддлея та мускус.

Що саме цікаво, що моя мама і полюбляє подібне сімейство ароматів, тому цей парфюм став зараз для неї незмінним щоденним ароматним ритуалом🌸.

Ділюся, цитуючи слова найріднішої мені людини, її враженнями: "Аромат просто чудовий. Він стійкий, дуже вдало підібрані ноти дарують справжню квіткову насолоду. Мені вони так сподобались, що по завершенню флакону, я точно придбаю собі такі ще".

І знаєте, після таких слів, мені й самій захотілося їх спробувати☺️. Відразу скажу, що особисто я полюбляю аромати квітково-східні, або мускусні. Саме такі до цього часу не пробувала, але як же я сильно шкодую, що не купувала їх раніше. Мені даний аромат теж сподобався, що і я не проти замовити й собі таку парфумовану воду 😍. А цю ж таки подарувала мамі і дуже рада, що вона їй підійшла чудово:)

‼️🔊 Окрім цього, хочу зазначити, що з 1 по 31 березня з кожної проданої упаковки парфумів Today 100 мл компанія Avon буде спрямовувати 10 грн на купівлю сучасного мамографічного обладнання для державних лікарень України. 

Окремо хочу щиро подякувати порталу На Пробу та компанії Avon за круту можливість спробувати дані косметичні бестселери. Більше того, я залюбки рекомендую і всім спробувати їх - впевнена, що не пожалкуєте🤗

Всім гарного весняного настрою та мирного неба! І зустрічайте весну разом з Avon! 😉🌸💄💫
У відгука 0 коментарів
Marina Radchenko

Починаю знайомство та тестування з весняними новинками від Avon☺️🌸

Вітаю всіх на порталі відгуків!🤗 В першу чергу хочу щиро подякувати, що подарували можливість стати учасником тестування цих засобів. Тільки-но нещодавно листала каталог і задивлялася на новинку цього каталогу - помаду💄 "Зволоження", як тепер маю можливість її спробувати:) а матусі надам змогу спробувати парфуми. Вона якраз полюбляє такі сімейства ароматів💫. Прикріпляю до свого першого відгуку і фото:) а зовсім скоро поділюся і загальними враженнями від тестування ☺️
У відгука 0 коментарів