Галишин Іван
Галишин Іван
Новичок
Отзывы Галишин Іван
Комментарии Галишин Іван
Получено лайков
0 Like
Галишин Іван

Alpina Style 3

Всім привіт! Я тут зареєструвався недавно і отримав на тестування фарбу. Я тут новачок і тестую взагалі щось вперше. Фарбою від Альпіна працюю не вперше. Фарба наноситься легкота рівномірно, не залишає переходів від валіка, текстура на фото вище☝️. Розхід фарби в мене 0,35 кг. на 1 м2 у два слої нанесення, як на мене це середньостатистичний розхід. Валік який приїхав з фарбою хороший бо не бризгає і не залишає переходів. Фарбою задоволений, і від замовників не було негативних відгуків😊. Всім рекомендую.
У отзыва 7 комментариев
Модератор Ірина
Вітаємо! Будемо вдячні, якщо у другому відгуку опишете свої враження більш детально. Наприклад, що важливо було б знати про дану фарбу іншим майстрам. Також не додалося фото текстури. Можете додати фото у наступному відгуку. Дякуємо!
Галишин Іван
Я відредагував відгук! Не знаю що ще описати
Модератор Ірина
Галишин Іван, Доброго дня! У другому відгуку можна описати на якій поверхні тестували фарбу, які були етапи підготовки до нанесення, час висихання 1 шару та 2-го шару. Нагадую, що єдиною умовою участі у тестуванні - написання 2 (двох) розгорнутих відгуків на сайті про тестування фарби, та заповнення підсумкової анкети (відкриється до заповнення 01.11) в Особистому кабінеті. Дякуємо!
Nataliia
Я не алергік, але не переношу, коли речі мають запах пральних засобів, тому зазвичай користуюся порошками, бо гелі мають більш концентрований аромат. Наразі в Perwoll не знайшла ще свою норму 🙂, хіба буду вмикати подвійне полоскання.
Katerin29
Анастасія Винокурова, я тестувала виключно пральний засіб, тому кондиціонер не додавала
Анастасія Винокурова
Katerin29, я теж без нього, впринципі аромату достатньо і від гелю)
Ольга Ковальова
greenbuterfly, круто! Тоді потрібно і мені спробувати)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться