Nataliia
Nataliia
Эксперт
Отзывы Nataliia
Комментарии Nataliia
Получено лайков
36 Like
Nataliia

Чудова можливість

Мабуть збій розсилки, бо сьогодні вже четвертий лист про початок проєкту, я не проти :-) , але ми вже виросли. Всім удачі.
У отзыва 0 комментариев
Nataliia

Чудовий шанс спробувати

Для мене вибір пральних засобів завжди дуже складний. Можливо занадто вибаглива, але для мене окрім того, щоб добре засіб справлявся з брудом, зберігав колір і не відчувався запах прального засобу на випраних речах. Залюбки спробувала б і протестувала Perwoll, але це вже як пощастить :-) .
У отзыва 5 комментариев
Nataliia

Підсумок

Якщо пригадуєте, напочатку тестування я озвучила припущення, що не зовсім правильно обрана вікова група для тестування, але більшість вважала, що я неправа. Ознайомившись з відгуками можу сказати, що все ж я мала рацію. Адже чинники і причинм погіршення пам'яті в молодому і старшому віці кардинально відрізняються і не дарма Компанія Ever (виробник препарату), проводила дослідження на групі добровольців віком 50+. Тож, ті, кому препарат дав би очікуваний результат, а отже і заохочення для придбання іншими, в більшості залишились поза увагою в проєкті. Шкода, але вже як є.
У отзыва 1 комментарий
Nataliia

Трішки дивний вибір

Дивлюся на список переможців і ніяковію. Невже в такому віці час приймати пігулки, що покращують, для прикладу, короткочасу пам'ять? Доволі дивний вибір учасників, в такому віці і без таблеток все нормалізується, а тестувати аби тестувати спірне питання.
У отзыва 12 комментариев
Nataliia

Заповнення звіту

При переході на розділ "Заповнити звіт" переадресовує на відгуки, чи у всіх така проблема, чи це поодинокі випадки?
У отзыва 1 комментарий