Blueberry704
Blueberry704
Знаток
Отзывы Blueberry704
Комментарии Blueberry704
Получено лайков
3 Like
Blueberry704

Тестування чи безкоштовна реклама?

Дуже цікаві умови і правила- залишити позитивний відгук з задоволеною дитиною, то виходить це не тестування а безкоштовна реклама,бо варіанту що суміш може не підійти/не сподобатись не розглядається. Дуже хотіла спробувати продукцію hipp але з такими умовами участі не прийматиму, вважаю це не чесним.
У отзыва 1 комментарий
Blueberry704

Фінальні враження від тестування Nan supremePro 3

В першу чергу, хочу подякувати організаторам за можливість протестувати саме це дитяче харчування, воно ідеально підійшло моєму малюку а без тестування я б не наважилась спробувати, бо малюк досить вибагливий в цьому плані.
Як і писала раніше, суміш смачна, з ідеальним складом і супер зручна як у приготуванні так і зберіганні.Разом з нею я спокійна що моя дитина отримує необхідні вітаміни солодко спить. Щиро рекомендую усім матусям)
У отзыва 0 комментариев
Blueberry704

Тестування в процесі

З сумішшю NAN знайомі майже з народження, то ж я переконана в якості і відмінному складі, тому без жодних сумнівів розпочала тестування. Раніше для себе обирали лінійку opti pro та безлактозну бо була впевнена що supreme з частково гідролізованим білком буде гіркою( був досвід з іншим виробником) і на моє здивування суміш виявилась солодкою і малюк з задоволенням посмакував. Також хочу відзначити що перевагою суміші nan є металева банка з герметичною кришкою- зручно зберігати та використовувати а потім віддавати для створення окопних свічок або ж зберігати свої дрібнички. Матусям рекомендую не зривати захисний клапан до кінця а привідкрити і закривати його щоразу, так і суміш краще захищена і є де зберігати ложку.
У отзыва 0 комментариев
Blueberry704

Посилка вже у нас!

Сьогодні з малюком на пошті отримали довгоочікувану посилку, приємно здивована великим обʼємом суміші і сьогодні ж приступимо до тестування! Дякуємо за таку можливість)
У отзыва 0 комментариев
Blueberry704

It’s a match😍

Пройшов місяць з початку користування засобу і я готова поділитись результатами.
Отже, як я писала спочатку, мого малюка дуже турбували закрепи. Масаж животика, висаджування,послаблюючі продукти (типу ківі, чорнослив чи броколі)допомагали через раз, дитина могла 2-3 дні мучитись😢
І о, чудо, симбіозіс бебікол прийшов на поміч. Спершу думала співпадіння,бо була впевнена що препарат націлений на дитячі коліки, в основному. Проте, як виявилось, і з закрепами дає раду на раз-два і стілець тепер у нас щодня!)
Малюк знає що щоранку його чекає 5 крапельок і сам відкриває ротик, не випльовує бо смак нейтральний. Лікар склад одобрив.
Оскільки на тестування прислали аж 3 флакони то зараз зробимо перерву на місяць і ще раз пройдемо курс, щоб закріпити результат.
Чи варто казати що я задоволена?Просто щаслива як слон що знайшла свого рятівника😀
Дякую, за можливість протестувати)
У отзыва 4 комментариев