Степовенко Ольга
Степовенко Ольга
Знаток
Отзывы Степовенко Ольга
Комментарии Степовенко Ольга
Получено лайков
7 Like
Степовенко Ольга

Гель Perwoll

Отримала і я свій пакунок з гелем. Приємно зраділа додатковим подарункам : щоперу і сіточці для прання, якраз мені її не вистачало. Одяг вже підготувала для тестування.
У отзыва 3 комментария
Степовенко Ольга

Гель Perwoll

Отримала свій пакунок. Додатково порадувало, що крім гелю ще отримала шопер і сіточку для прання, мені реально її не вистачало. Вже приготувала речі на яких буду тестувати.
У отзыва 0 комментариев
Степовенко Ольга

Буду тестувати

Ура, я в списку. Чекаю вже пральний порошок
У отзыва 3 комментария
Степовенко Ольга

Порошок Трона

Я спробувала всі 3 вида порошка. Всі сподобалися без виключення. Запах не різкий, слідів порошку на речах не має. І остаточно закріпив мій позитивний відгук випадок, коли мій син сьогодні впав на землю після дощу. Ви здогадуєтеся, які були коліна на штанах))). Я швиденько їх закинула до пральної машинки і не лише їх, а ще купа кольорових речей. І чомусь до останнього не вірила, що саме коліна на штанах будуть чистими, бо чорна земля (грязюка) погано переться. Але... Штани були ідеально чистими. Тому порошок однозначно рекомендую!
У отзыва 0 комментариев
Степовенко Ольга

Пральний порошок Trona

Протестувала і я свої три вида прального порошка Trona: універсальний, для кольорових речей і для чутливої шкіри.
Була здивована, що окрім порошку в посилку ще виробник додав всі сертифікати якості, детальний склад і т. д. Всі порошки мають не різкий запах до прання, і білизна після прання також має легкий аромат. Речі після прання були чистими без залишків бруду. Універсальний порошок Trona чудово справляться з білими речами. Окремо відзначу, у мого сина дуже суха шкіра і можуть з'являтися подразнення. Після цього порошку проблем не було. Також здивував порошок Trona color. Речі дійсно не втрачають свій колір і чудово пере плями від "грязюки" на дитячих штанах на колінах))) Тому сміло можу рекомендувати цей порошок!!!
У отзыва 2 комментария