Іра Шевц
Іра Шевц
Новичок
Отзывы Іра Шевц
Комментарии Іра Шевц
Получено лайков
0 Like
Іра Шевц
Хочу поділитися і своїми враженнями і спостереженнями від тестування Нікою цього корму. На жаль, корм їй не дуже сподобався, хоча навіть по зовнішнім ознакам та запаху він стоїть на крок вище від того сухого корму, який вона вживала раніше. Ми пробували поступово підмішувати новий корм до вже звичного, і якщо вміст нового був не значний, то кішка його їла. Але коли ми змішали 50/50, то Ніка не їла цієї суміші зовсім. Також пробувала повністю розділити корми, OptiMeal поставила у звичному місці, а старий корм в іншому куті квартири. Через добу мисочка з OptiMeal залишилася повною, а старого корму не було. Проводили ще один експеримент - дала на пробу знайомій, у якої кіт менш вибагливий до їди. І сталося чудо!!!! Він просто в захваті від його корму, і оскільки корм йому так сподобався, то одну з двох отриманих банок я зпрезентувала йому. Обов'язково напишу про його ставлення до корму у наступному відгуку)) Всім добра!
У отзыва 6 комментариев
Модератор Ольга
Іра Шевц, а коли у кішки почалася така нелюбов до нового раціону? Адже у першому Вашому повідомленні наче ніяких прецедентів не було, Ніка Добре відреагувала на OptiMeal.
Іра Шевц
Вона і зараз на нього добре реагує, просто чомусь не хоче споживати його як самостійний продукт( Але я думаю, що з часом мені все таки вдасться "переконати" її)))
Nataliia
Я не алергік, але не переношу, коли речі мають запах пральних засобів, тому зазвичай користуюся порошками, бо гелі мають більш концентрований аромат. Наразі в Perwoll не знайшла ще свою норму 🙂, хіба буду вмикати подвійне полоскання.
Katerin29
Анастасія Винокурова, я тестувала виключно пральний засіб, тому кондиціонер не додавала
Анастасія Винокурова
Katerin29, я теж без нього, впринципі аромату достатньо і від гелю)
Ольга Ковальова
greenbuterfly, круто! Тоді потрібно і мені спробувати)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться