Баверка
Баверка
Новичок
Отзывы Баверка
Комментарии Баверка
Получено лайков
0 Like
vika7sta
Доброго вечора! Сьогодні вирішила поекспериментувати з мармеладом з Желфіксом 1:1. Перечитала багато рецептів. Ніби нічого складного, але з пропорціями я трішки не вгадала. Результат на фото. Смачно, але консистенція желейок трішки не така, як хотілось би. Я б додала іншу упаковку Желфіксу 2:1 або ж 2 пачки Желфіксу 1:1. Отже рецепт за яким робила я: 200 мл. соку (я обрала яблучний власного приготування), 400 г - цукру, одна пачка Желфіксу 1:1 (наступного разу візьму 2:1). Сок підігріти на вогні, додати цукор, потім Желфікс. Варити близько 3 хвилин. Вилити в форму. Після того як желейна маса стане холодною поставити в холодильник для гарного застигання. Порізати на шматочки, кожен обмокнути в цукор і вуаля... Можете ласувати смачненьким!
У отзыва 4 комментариев
Баверка
Яка смакота! Мені аж самій захотілось такий мармелад зробити! Дякую за ідею, обов'язково спробую за вашим рецептом зробити
vika7sta
Дякую, так. Я б хотіла, щоб він мав більш міцну консистенцію. Таку, як в желейних цукерках.
Nataliia
Я не алергік, але не переношу, коли речі мають запах пральних засобів, тому зазвичай користуюся порошками, бо гелі мають більш концентрований аромат. Наразі в Perwoll не знайшла ще свою норму 🙂, хіба буду вмикати подвійне полоскання.
Katerin29
Анастасія Винокурова, я тестувала виключно пральний засіб, тому кондиціонер не додавала
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться