Геннадій Коваль
Геннадій Коваль
Знаток
Отзывы Геннадій Коваль
Комментарии Геннадій Коваль
Получено лайков
5 Like
Геннадій Коваль

Гранола АХА медова з ягодами

Доброго дня. Другим етапом тестування було аналіз та смакування Гранола АХА медова з ягодами. Вона була смачна з йогуртом, соком, меньше з кип'яченою водою; також куштували дані мюслі з цільною та перебитою на блендері малиною, що додало яскравості смаку. Суха Гранола медова з ягодами невелика: шматочки від 2-3 до 10-11 мм, тому у сухому вигляді їсти її не зручно... Мені, дружині та синочкові сподобалося куштувати дану Гранолу АХА з йогуртом та, особливо, з додаванням малини. Сподобалося що ці мюслі мають натуральні сухі ягоди. Сама Гранола з ягодами дуже сподобалася своєю максимально можливою натуральністю. До недоліків можна віднести присмак сирої вівсянки, вміст олії пальмової та емульгатора соєвого - лецитин. Дякуємо організаторам naprobu за надану можливість у тестуванні мюслі АХА Гранола.
У отзыва 8 комментариев
Геннадій Коваль

Гранола АХА медова з горіхами

Спершу розпочали тестування сухих сніданків Гранола АХА медова з горіхами. Куштували їх як у сухому вигляді, так і з йогуртами, соком, кип'яченою водою та молоком. Гранола з горіхами дуже смачна в сухому вигляді, шматочки від середніх до великих, зручно їсти руками. З йогуртом, соком також смачно, але не так як в сухому вигляді. Із кип'яченою водою сподобалося найменьше. Дружині також сподобалися в сухому вигляді та з йогуртом. Нашій 1,4 річній дитині сподобалися АХА медові з горіхами, але тільки у сухому вигляді. Але, на мою думку, є декілька незначних недоліків: у Гранолі медовій з горіхами відчувається присмак сирої вівсянки, навіть сік або йогурт не скрадують її присмак; також деякі шматочки мають гіркуватий присмак - я вважаю, це наслідок використання більш старої сировини горіхів або їх ураження хворобами (коли вони ще росли), або високого кислотного числа олії, що в них міститься. Тахож викликає насторогу використання соєвого лецитину, що має не тільки корисні а й негативні властивості; використання пальмової олії. Я довго думав чи давати цей продукт нашій дитині, бо для ростучого організму вищенаведені інгрідієнти можуть нашкодити. Уцілому аналіз, куштування та дегустація Граноли АХА медова з горіхами були дуже цікавими, а продукт смачним.
У отзыва 4 комментариев
Геннадій Коваль

Отримано посилку з Гранола АХА

Отримано посилку з Гранола медова з горіхами та гранола медова з ягодами та вівсяною кашею з вершками та брусницею. Відправлення поступило на відділення Нової Пошти - 29.08.2019 року, але ми забрали його - 30.08.2019. Посилка була у великій коробці без пошкоджень. Уміст цього пакунку можна побачити на фото) Це зразу після отримання - не стрималися й розпакували усією родиною.)))) Продукти Гранола АХА якісно були запаковані у полімерну плівку, яка була розміщена в картонну коробку; коробка зі спеціальним язичком, щоб вміст пакунку не розсипався... Каша також запакована у водонепроникний пакет, який навіть за довготривалої мандрівки не попсується й не порветься. Посилці була рада уся наша родина)
У отзыва 4 комментариев
Геннадій Коваль

Гранола медова з горіхами та гранола медова з ягодами

Ми з сім'єю закінчили тестування Гранол АХА. Тестування було цікавим і довготривалим: куштували сухі зернові сніданки як у сухому вигляді, так і з йогуртами, соком, кип'яченою водою та молоком. Усі види АХА Гранол дуже смачні, а моїй 1,4 річній дитині особливо сподобалися з горіхами у сухому вигляді, а з йогуртом - медові з ягодами, ці страви стали його найулюбленішими. Для мене, особисто, більше сподобалися медові з горіхами. Але на мою думку є декілька недоліків: у всіх Гранол відчувається присмак сирої вівсянки, навіть сік або йогурт не скрадують її присмак; Гранола медова з горіхами подекуди (деякі шматочки) має гіркуватий присмак - я вважаю, це наслідок використання більш старої сировини горіхів або їх ураження хворобами (коли вони ще росли), або високого кислотного числа олії, що в них міститься. Також ці страви з острахом давав дитині - тому що в них міститься пальмова олія, тому для дітей рекомендую більш сприскіпливо ставитися до складу та рецептур продукції. Сподобалося, що в Гранолі медовій з ягодами містяться натуральні ягоди. Уцілому вся наша сім'я задоволена даними продуктами й буде використовувати їх надалі. Із друзями ми скуштували вівсяну кашу з вершками та брусницею - усім вона сподобалася. Дякуємо за надану можливість взяти участь у цікавому та смачному тестуванні.
У отзыва 0 комментариев
Геннадій Коваль
А так я заплітаю колосок!) Чекаємо результатів)))
У отзыва 0 комментариев