Iruna_
Iruna_
Эксперт
Отзывы Iruna_
Комментарии Iruna_
Получено лайков
15 Like
Iruna_

Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка

Я як кожна мама прагну тільки кращого для малюка і як найдовше бути на грудному вигодовуванні, але на жаль по різним факторам цього може не бути, од і потім настає дуже відповідальне завдання підібрати суміш яка саме найкраще підійде малюку, на щастя ми з першого разу змогли це зробити і підібрали суху суміш NAN 3 SUPREME PRO
Суха суміш NAN 3 SUPREME PRO допомагає забезпечити потреби дітей раннього віку за допомогою SINERGITY - особливої комбінації пробіотиків та 6 адаптованих олігосахаридів.
Олігосахариди структно ідентичних олігосахаридам грудного молока
NAN 3 SUPREME PRO - спеціально розроблена суміш, призначена для заміни коров'ячого молока в раціоні здорової дитини від 12 місяців.
Склад і поживні речовини ідеально замінив нам гв, на щастя проблем із травленням не було і немає, чудово засвоюється і перетравлюється, дитина щаслива од же щаслива і мама
Всим мамам рекомендую спробувати хто на даний момент в пошуках суміші, наш вибір тільки NAN 3 SUPREME PRO
У отзыва 0 комментариев
Iruna_

Солодкі сни - запорука здоров'я

Ось і мій другий відгук через ще пройдений час користування Мелоксоніну, мій сон став ще краще, а я здоровіше і щасливіше, адже я можу цей час приділити рідним, а не ходити і спати цілий день , за цей період тестування у мене змінився графік, адже я стала набагато раніше засинати і тим самим з легкістю прокидатися зранку, більше встигаю все зробити і набагато більше приділяю уваги рідним, на далі буду ним користуватися що і рекомендую всим
У отзыва 0 комментариев
Iruna_

Солодкі сни - запорука здоров'я

Напевно кожен з нас час від часу не міг заснути, на годиннику вже за пів ніч, а ти все крутишся та не спиш! Зі мною таке часто трапляється, і ось мені на допомогу прийшов Мелоксонін, це дієтична добавка на основі мелатоніну і рослинних екстрактів, які допомагають при безсонні, пов'язані з тривожністю, зниженням настрою, професійного безсоння та зміни часових поясів, завдяки Мелоксоніну тривалість мого засинання скоротився в рази, сон став глибокий і подовжився, настрій став кращий і знизилась втомлюваність в продовж дня, а завдяки персональному плану сну, я змогла проконтролювати себе та свій сон, та спостерігала з кожним днем все кращі результати в засинанні, пройшло малу часу користуванням, але зміни дуже помітні, рекомендую кожному спробувати та покращити свій сон і своє життя
У отзыва 0 комментариев
Iruna_

АльпеКід ХЕПІ ДРІНК

Ось настав і наш час протестувати АльпеКід ХЕПІ ДРІНК, цей засіб іде як дієтична добавка, у вигляді порошку.
Кожна мама маючи малюка завжди хвилюється за стан і здоров'я своєї дитини, з перших днів і в продовж декількох місяців життя малюків часто хвилюють коліки, і кожна мама хоче поліпшити цей період, і на допомогу прийде ХЕПІ ДРІНК, який нормалізує функціонування шлунково-кишечного тракту.
Також кожна матуся при веденні прикорму, або режиму харчуванні може зіткнутися з різними проблемами, це такі як здуття животика, запор, діарея та спазми, для вирішення таких негараздів також прийде на допомогу ХЕПІ ДРІНК.
Так як нам потрібно було робити прививки і відлучувати від нічного годування, ми також скористалися чим чудо засобом, він знімає стрес, також причини збудження та дискомфорту у малюка.
АльпеКід ХЕПІ ДРІНК можна вживати як напій між прийомами їжі замість чаю, так як він містить тільки натуральні компоненти (сухий екстракт квітіа ромашки, листя меліси, транс-анетол) ніякої шкоди малюку він не спричинить.
Рекомендую всим мамочкам спробувати, він допоможе подолати стресові етапи, які притаманні кожному немовляті
У отзыва 6 комментариев
Iruna_

Готуємося до Великодня: засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Мне повезло поработать с эссенциею от Dr. Oetker, сколько до ето го искала и перепробовала многие горчат, имеют резкий запах и вкус, но не ета, ета имеет нежный аромат и приятный вкус, розход очень маленький, хватает на долго, в какой раз убеждаюсь что Dr. Oetker делает продукцию очень качественно и с любовь для людей, рекомендую всем попробовать)
У отзыва 0 комментариев