oksana_plechij
oksana_plechij
Знаток
Отзывы oksana_plechij
Комментарии oksana_plechij
Получено лайков
14 Like
oksana_plechij

Яблучний тарт

100 г сливочного масла
1 яйцо
100 г сметаны (10–25%)
100 г сахара
2 ч.л. разрыхлителя
250–300 г муки
желе:

300 мл яблочного сока (свежевыжатого или покупного)
30–50 г сахара
20 г желатина
также:

500 г яблок
Приготовление
Готовим тесто.
Масло растереть с сахаром.
Добавить яйцо.
Перемешать.
Добавить сметану.
Перемешать.
Добавить разрыхлитель и муку.
Замесить тесто.
У яблок удалить сердцевину.
Тонко нарезать.
Форму (я использовала форму диаметром 29 см) немного смазать маслом.
Выложить тесто, сделать бортики.
Выложить яблоки.
Поставить в разогретую до 180 градусов духовку.
Выпекать в течение 30–35 минут.
Готовый пирог полностью остудить.
Залити желе від Dr.Oetker.
P.S Тарт вийшов дуже смачний,безбарвне желе зробило його смак дуже приємним☺️Желе дуже легко і швидко робиться. Тепер і надалі буду готувати такий тарт.
Рекомендую спробувати продукцію від Dr.Oetker☺️
У отзыва 12 комментариев
Svetik16
А фото где?
oksana_plechij
Svetik16, фото чомусь не загрузило)
O'Lena
А скільки разів вы прали, що вже колір відновився?
Nataliia
Трохи дивно, бо в мене гель рожевого кольору, а не білого, та й в усіх по фото також.
Маріамна
Хочу залиои
Маріамна
Вітаю учасників даного проекту. Я не являють тестувальником, але є активним користувачем даного засобу. Що найбільше мене підкорило, це неймовірно стійкий і приємний аромат. Після прання і сушки речей - аромат речей неймовірний, навіть можна не використовувати парфуми для одягу.
Маріамна
Хочу залишити свій відгук,
Ольга Ковальова
Цікаво було б глянути на фото до/після.
Ольга Ковальова
Цікаво побачити результати ваших речей до/після. Чекаю🌺
Анастасія Винокурова
tashavolchik30, отож і я за це переживаю.
Анастасія Винокурова
А ще цікавить чи потрібно робити скріни відгуків на інших сайтах? бо я же це потім показати, що я їх точно залишала...
tashavolchik30
Анастасія Винокурова, я завжди скріню. Бо не скопіюєш посилання відгука.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться