Вікторія Кихтенко
Вікторія Кихтенко
Знаток
Отзывы Вікторія Кихтенко
Комментарии Вікторія Кихтенко
Получено лайков
4 Like
YaninaК

Тестування Perwoll для кольорових речей

Вже 2 тижні перу одяг із цим засобом. Враження дещо суперечливі. При першому пранні використала, як і рекомендовано, делікатний режим прання. І хоча речі не були сильно брудні, навпаки, але помітила, що деякі забруднення з футболок чоловіка не відіпралися. Тому наступні 2 прання зробила вже на звичайному режимі - Еко-бавовна, середні оберти віджиму 1200, та температура 40. При цьому не завантажувала пралку більше ніж на 2,5 кг, тож цикл прання тривав десь1,5 години. Порівнявши результат, можу сказати, що в першому разі стан волокон тканини був дійсно кращий - гладкіший трикотаж. Але в другому випадку все, що потрібно було - відіпралося. В обох випадках кольори тканини після прання навіть трохи яскравіші. Хоча, звичайно, застарілі плямі цей засіб не відпирає. Думаю, ефект відновлення кольору варто очікувати хоча б після того, як кілька разів випрати одяг цим засобом. Що ще мені було не дуже зручно - наливати рідкий засіб в машинку, бо не маю відділення для рідких. Звикла користуватися капсулами. Але для ручного прання це перевага, оскільки можна дозувати засіб за потребою. Я додавала цілий ковпачок на 2,5 кг, оскільки вода в нас дуже жорстка. Цього в принципі було достатньо. Не помітила надмірного запаху після прання - можливо, в моя пралка довго полоскає білизну.
І так і не отримала відповідь на своє запитання - чи призначений цей засіб для вовни та шовку?
У отзыва 5 комментариев
Вікторія Кихтенко
дійсно, запах після прання легкий та не навязливий
Iren_IV
Протестувавши можу сказати те ж саме про виведення плям чи сильніших забруднень- у мене не справився гель на всі 100% але з попереднім застосуванням інших засобів все гараз а речі після кількох прань дійсно яскравіші. Наскільки знаю у Perwoll є окрема серія для вовни та шовку, тому думаю для їх прання краще брати його.
Nataliia
Iren_IV, а я от тестувала навмисно, забруднивши ганчірку різними типами бруду і гель справився на всі сто, що мене дуже вразило. Мабуть гель працює зі свіжим забрудненням, треба буде спробувати також на якихось давніх плямах. Цікаво як показує себе Perwoll з лінійки для білого.
Iren_IV
Nataliia, ну прям давніх плям у мене теж не було, буди пару речей де донька не показала забруднення але то 2-3 дні їм. А так тестувала речі які містили плями (не жирні не олія), були і від ягід - багато хто писав що гель впорався з плямами від ягід., але у мене цього ефекту не було. Тому загадково але як є. Причому мої режими прання не були швидкі, а по факту бавовна +40 десь сам режим прання +-1:40 год та хороше полоскання
YaninaК
Iren_IV, так, я в курсі про серію для шовку та бавовни - користувалася. Але цікавить саме цей засіб для яких тканин? Бо про це не вказано ніде
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Viktor Onipchenko

Тестування Perwoll для кольорових речей

В червні-липні, в сезон ягід, тестував гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей. Гель має гарний фіолетовий колір, аромат чудовий, віддалено пахне весняними квітами. Дуже зручний дозатор гелю який знаходиться у кришечці і не губиться, на самій пляшці є виступи і заглиблення для пальців, щоб було зручно тримати; на етикетці пляшки є інструкція із використання для різної жорсткості води, що дуже зручно; пляшка зроблена з переробленого пластику і далі піде на переробку. Різнокольорові яскраві речі, а особливо рушнички і постільна білизна, після прання залишаються м'якесенькими, чистими і яскравими, виглядають добе – а головне мають свіжий аромат, що зберігається протягом тривалого часу, тканина більш щільна і розглажена.
Роблю висновок, що гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей чудово справляється із пранням, речі зберігають свої яскраві кольори і текстуру одягу, ефективно справляється із забрудненням і відновляють колір. Я рекомендую для прання гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей .
P.S. Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також отримую дуже гарний результат.
У отзыва 14 комментариев
Вікторія Кихтенко
чорний гель Perwoll Black & Fiber то моє кохання)
Iren_IV
Підтримую давно користуюсь Perwoll Black та дуже задоволена тепер ж вдало протестувала Perwoll Color Detergent та усім раджу для кольорових речей.
U_f_i_r
Чудові фото)
Ekysh
І я спробувала Perwoll Black, дуже сподобався, а головне, що він працює.
Viktor Onipchenko
Вікторія Кихтенко, дякую, якість понад усе
Viktor Onipchenko
Iren_IV, результат просто чудовий
Viktor Onipchenko
U_f_i_r, дякую, старався, хоч і на старій камері
Viktor Onipchenko
Ekysh, супер, Perwollдля кольорових речей подобається і буду тепер користуватись, а для чорних речей років
Лариса Самойленко
Дійсно результат чудовий і перевершує всі сподівання, постійно користуюсь
Viktor Onipchenko
Лариса Самойленко, дякую, що Вам також подобається, я просто в захваті
Tatiana74
  Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, гарно видаляє бруд, єкономний і речі не втрачають кольору, а залишаються яскравими і м'якенькими та мають приємний запах. Мені дуже подобається.
Viktor Onipchenko
Tatiana74, дякую, дійсно дуже чудовий виявився результат
Шупер Надія
Perwoll це просто любов, всі речі доглянуті та чисті. Також до того використовувала для чорного, прям топ. Тепер і для кольорового моя любов.
Viktor Onipchenko
Shuper Nadia, дякую, результат просто чудовий
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
TaniaM

Тестування Perwoll для кольорових речей

Нарешті дійшли руки до відгуків :) Не дивлячись на регулярні довгі відключення світла, вже пів пляшки "випрала"! В хід йшло все: махрові кольорові рушники, кольорова нижня білизна, футболки та джинси, навіть взуття (вперше!!!) попрала в пральній машинці :) Є чим поділитись, тож мій відгук:

Плюси:
- в тестовий бокс окрім самого прального засобу додали милий шопер на ШИКАРНУ торбочку для делікатного прання;
- аромат Perwoll - чудовий, я навіть не додавала звичний кондиціонер, тож для мене це великий плюс засобу Perwoll;
- прала речі з різних тканин: котон, синтетика, шовк, махра. Ні одна річ не полиняла, навіть коли я випадково кинула шкарпетки з яскраво-червоними вставками, всі світлі речі залишились світлими;
- засобу Perwoll я довірила своє перше прання кросівок. Це було дуже дуже хвилююче. Кросівки вижили :) І стали чистими, гарними, з чудовим ароматом;
- прання махрових рушників також пройшло чудово: кольори так і залишились яскравими, а також махра не "забилась", рушники залишились м'якими та пухнастими.

Мінус я знайшла аж 1, але для мене досить суттєвий:
- упаковка - вона явно була зроблена для людей, які тримають бутиль правою рукою, а кришку - лівою. Я правша, але бутиль тримаю завжди лівою рукою. І це прям біль: геть не зручно тримати бутиль Perwoll (особливо повний і важкий) лівою рукою, бо нема за що схватитись - "тримач" розміщено явно під праву руку. Краще було б зробити ці "тримачі" з обох сторін (під обидві руки), або взагалі зробити наскрізну ручку.

Я точно ще буду купляти засіб для прання кольорових речей від Perwoll, бо якість гелю та аромат мене більш, ніж задовольняють. АЛЕ буду переливати засіб в іншу зручну тару, бо вже пару разів ледь не перевернула цілий бутиль прям в барабан (маю пралку з вертикальним завантаженням).
У отзыва 7 комментариев
Вікторія Кихтенко
так, повністью згодна що бутиль не зручно тримати лівою рукою( теж все хотів випасти(
U_f_i_r
Так, так трохи не зручно було
TaniaM
Вікторія Кихтенко, ох, сподіваюсь виробник почує наше зауваження, бо я вже декілька разів мало не впустила той повний бутиль в барабан)
Iren_IV
Я хоч і правша і бутилочку від геля тримаю також правою рукою але не знаходжу ті виямки під пальці зручними. Тим більше коли сама ємність виготовлена на 75% з переробленого пластику вона не є дуже жорстка, а відверто кажучи м'яка і декілька разів мені здавалося що при дозуванні гелю для прання моя вся підлога буде залита ним. Думаю ручка була б зручніша- але у більших ємностей вона є.
Nataliia
Припускаю, що ця проблема з відсутністю ручки, до якої ми так звикли в інших виробниках, торкнулася усіх 😊. Хоча, коли використала вже половину гелю, тримати пляшку і наливати гель стало значно простіше та й в шафі, за рахунок відсутності ручки на пляшці, гель займає менше місця. Але все це дрібниці, адже головне чи задоволені ми якістю, а не це питання ствердно - так. 😉
TaniaM
Nataliia, якість безперечно важлива і до цього прального засобу Perwoll питань нема :) Але погодьтесь, коли щоразу, намагаючись вхопитись за пляшку, відчуваєш що от-от і перевернеш все на підлогу/в барабан - то це суттєвий недолік. Коли напів-пуста пляшка - то ще ок, але все одно складно дозувати, бо пляшка буквально вислизає з рук. Просто це якось навіть не інклюзивно, робити "пази" тільки під праву руку)))
Nataliia
TaniaM, є таке, згодна, я ставлю ковпачок, а двома руками тримаю пляшку 😉
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Марина Ліхацька

Духовой шкаф BEKO BBIS143N0B

Используем данную духовку уже несколько недель! В первую очередь покорил минималистичный дизайн и множество крутых функций.
Духовой шкаф BEKO BBIS143N0B имеет 8 режимов приготовления блюд, одним из которых является возможность готовки с использованием пара ( я такого раньше не встречала). Готовила хлеб с использованием этой функции и он получился очень вкусным и с прекрасной хрустящей корочкой. Также данный духовой шкаф простой в эксплуатации и очень легко очищается после приготовления блюд, есть возможность снять стекло и всё хорошо вымыть. В комплекте было два лотка ( один голубикой, один обычный) и сетка. Есть таймер и блокировка кнопок ( для семей с детьми очень актуально).
Вообщем мы сильно довольны своей покупкой и советуем её.
У отзыва 7 комментариев
Joni_panich
Прекрасный видео обзор! Влюблена в эту духовку 🥰
marina__veremeenko
Очень удобно что можно вынять стекло помыть 🧽
maryana.kucenko
marina__veremeenko, согласна, данная функция очень полезна. Лучше сразу привести всё в порядок, чем после мучаться и удалять уже накопившиеся загрязнения..
Вікторія Кихтенко
теперь я тоже мечтаю о такой, функционал поражает
Наталія Буковська
Дякую за відео і розгорнуті відгуки. Думаю, що дійсно стануть у нагоді тим, хто задумується про техніку для кухні.
Ольга Анатольевна Гричанюк
Как приятно смотреть такие видео, я не как не могла определиться с духовым шкафом.. Очень рада за тех кто попал. Мнне конечно не повезло так как даже, не зарегистрировалась..Теперь в вашей семье много вкусняшек..
Шупер Надія
marina__veremeenko, справді дуже хороша функція. Можна з легкітю прибрати та тримати в чистоті духовку.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Ольга Игоревна Собецкая

Topicream помог от шелушения. Рекомендую

Протестировали мы всей семьёй #Topicream. Кожа стала более мягкой, ушли шелушение. У моего ребёнка атопический дерматит,переодически проявляються шелушение на коже. Чем мы только не мазали, эффекта небыло. А с топи крем после 2 применение, пятно стало меньше, а с 7 и изчезло совсем. Хороший крем с нежной текстурой. Нет яркого запаха, поэтому не надоедает и не вызывает неприятных ощущений. Консистенция приятная, не очень плотная, больше подойдёт в холодное время года. Идеален для нормальной и сухой кожи, помог избавиться от шелушений. Во время использования не возникало ощущения сухости и стянутости. Будем покупать и рекомендовать. Спасибо #naprobu_ua что выбрали нас.
У отзыва 3 комментария
eNata
Згодна, покращення стану шкіри помірне, це дуже радує!
Вікторія Кихтенко
Вау, шикарный результат, надеюсь моему сыну тоже поможет справиться с атопическим дерматитом
Ольга Игоревна Собецкая
Сама очень удивилась, что так быстро все прошло. Нужно ещё на муже протестировать у него логти сухие. Может поможет.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться