Іnna25
Іnna25
Эксперт
Отзывы Іnna25
Комментарии Іnna25
Получено лайков
16 Like
Іnna25

Мемопрув. Частина 2

Протестувала Мемопрув.
Звісно ефект не відразу настав, все поступово в процесі приймання таблеток. Можу сказати, що сприймати запамʼятовувати інформацію набагато легше стало, сконцентрованість стала кращою. Звісно стреси на роботі теж вливають на памʼять і зібраність. Але хвилювання що щось забула стала менші, хоча дещо й забувала, але то таке буває як багато працюєш. Побічних ефектів відчутно не було.
Добре, що таблетка вкрита оболонкою і не мала смак при прийманні. Класно, що пити її один раз вдень. Лікарка сказала, що можна приймати 1 місяць, а далі по самопочуттю.
Думаю що на памʼять впливають стреси і хвилювання і розсіяність, а таблетки допомагають це мінімізувати.
Взагальному став кращим настрій й сон додатково.
Дякую сайту напробу за надану можливість протестувати. І вибачаюся, що так довго не публікувала відгук, бо захворіла + була понаднормова загруженість роботою.
У отзыва 2 комментария
Іnna25

Мемопрув. Частина 1

Взяла участь в тестуванні, бо в мене велика загруженість роботою в квітній й травні. Багато треба зробити документів з числами і не тільки. Присутня різнозадачність і все потрібно памʼятати, бо не все можна розписати на листку папера.
Приїхала посилка і сподобалося упакування і додаткові листівки, на яких більше можна прочитати цікавої інформації.
І ще взяла участь тому, що з памʼяттю маю проблеми, розсіяна, важко зосереджуватися.
Сподобалося, що виробник Австрія. Тобто ми можемо тестувати не тільки українське.
Так як мало учасників змогли взяти участь в цьому тестування, то я вирішила пофотографувати, те що отримала. Щоб всі могли почитати. До речі, інструкція була на двох листках (на різних мовах, одна з яких цікава)
У отзыва 1 комментарий
Іnna25

Мелоксонін Ч.3

Хотіла б ще добавити.
Що з використанням цього спрею, мені набагато легше стало засинати і прокидатися вранці, після пробудження я відчуваю себе повною енергії і в мене є бажання зробити багато справ і на протязі дня робота робиться продуктивно, Я перестала позіхати і сон протягом дня пропав і спати на протязі дня не хочеться.
У отзыва 0 комментариев
Іnna25

Частина 2. Мелоксонін спрей.

Користувалася спреєм 2 тижня і буду користуватися і надалі.
Спрей допомагає швидше заснути.
Буває так, що мене дужеее чутливий сон і може випадково розбудити чоловік, коли встає з ліжка чи випадково зачепить ногою і тоді сон в мене переривчастий і знову чекаю, коли прийде сон.. Зі спреєм сон став монотонним - плавно входила в снодійний стан і не перебивався.
По дії спрею відчула заспокійливий ефект, який розслабляє і завдяки цьому повільно навіюється сон. Але якщо поруч будуть чинники, які перешкоджають сну - посторонні звуки від сусідів, неочікуваний дзвінок (якщо забути включити беззвучний режим), повітряна тривога... то однозначно це погіршить засинання.
В мене було з різних причин погане засинання. То просто не хотілося лягати спати, як всі нормальні люди 😅, то в мене був стрес від чогось/когось, то за щось переживала і в усьому цьому допоміг розслабитися мені спрей Мелоксонін.
Спокійне повільне засинання - 2 пшика під язик. Смак й аромат дещо нагадує цитрус з гірчинкою. Для кращого ефекту тримала рідину спрею під язиком максимум часу і тоді вже ковтала. Тому що найбільш швидше засвоюються речовини саме під слизовою язика.
Вранці почувалася більш бадьоріше і краще, ніж зазвичай, а все тому що сон став кращим зі спреєм. Без нормального сну й відпочинку важко функціонувати, швидке емоційне вигорання, швидка втомлюваність, певна апатія.
Буду й надалі користуватися спреєм, допомагає потрохи вибудовувати режим сну.
У отзыва 0 комментариев
Іnna25

Частина 1. Снодійний спрей - Мелоксонін.

Була рада потрапити на тестування, так як знову маю загострений період безсоння.
І це в мене виражається не просто тим, що я не можу заснути (хоча основний час це так). В загостренні періоди я зовсім не сплю і можу заснути лише біля 5 години ранку. В такий період в мене проявляється нічна алергія (без будь-яких висипань). Це не на їжу алергія (так сказали лікарі), а на накопичені стреси.
І навіть коли я не стресую зовсім я всеодно в різні періоди року можу не спати по 3-4 дня. А взагальному, решту днів - важко заснути о 22-23 год вечора і засинаю аж в 1 год ночі (в кращому випадку), а вранці треба вставати на роботу тому цілий день ходжу в'яла і втомлена. І до того ж я ще й можу просинатися вночі по кілька разів (кожен другий чи третій день, буває щоночі). Це дуже виснажує і дратує, що маю такий переривчастий сон, тому надіюся цей спрей допоможе мені налаштувати режим.
Взяла участь ще через те, що склад повністю рослинний і немає лишніх добавок.
Результат напишу в наступному відгуку.
У отзыва 0 комментариев