БЛОГЕРЫ ТЕСТИРУЮТ

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Це мої перші паски, тому не судіть строго, я старалась ? ⠀ ?Інгридієнти на 3-4 шт: ⠀ Дріжді Dr.Oetker @dr.oetker_deutschland - 7г Мука (попередньо просіяти) - 400 г Цукор - 160 г Яйця - 2 шт Сіль - 1/2 ч.л. Какао Dr.Oetker - 1ст.л. Молоко (тепле) - 120 мл Масло (розтопити) - 100 г Глазур Dr.Oetker - 1 упаковка Декор - кульки 2 кольори від Dr.Oetker Сухофрукти - ізюм (40 г), курага (20 г), цукати (20 г) ⠀ ?Приготування: До 80 г муки додати дріжді Dr.Oetker і ретельно перемішати все. ❗️Дріжджі - це дуже важливий інгридієнт, адже вони додають пухкості паскам. ⠀ У 120 мл теплого молока додаємо муку та цукор, все ретельно вимішати, щоб не було грудочок. ?Накрити плівкою і рушником, залишити у теплому місці на 60хв. ⠀ Після чого додаємо 2 яйця та 1/2ч.л. солі, все вимішуємо. Тепер додаємо масло і поступово вмішати муку, все вимішати ретельно і замісити тісто. ⠀ ?Розділяємо тісто на 2 частини, в одну з яких додаємо 1 ст.л.какао і вимішуємо. ?Накриваємо плівкою і рушником, залишаємо на 90хв. у теплому місці. ⠀ Начинку (ізюм, курага, цукати) залити окропом. ?Залишити на 15хв. ⠀ До начинки додати 1ст.л. муки і добре вимішати. Коли тісто вже підійшло змішати із начинкою. ⠀ Розділити тісто на однакові частинки, і покласти у форму (❗️тісто повинно займати 1/3 форми). ?Накриваємо рушником і на 30хв. у тепле місце. ⠀ ?ВИПІКАЄМО 40 хвилин при 180‘. Пасочка повинна «вирости» ?. ⠀ Після чого готуємо по інструкції глазур від Dr.Oetker (у мене з білим і чорним шоколадом) і декоруємо наші пасочки. Дадаємо ще декор ? ?Залишаємо на 1-2 години, щоб глазур застив. ⠀ Все, пасочки готові!♥️ ⠀ Скажу чесно, було страшно пекти, але важливим фактором є якісні продукти і звичайно, бажання господині ?. ⠀ Розказуйте, хто буде пекти пасочки сам, чи схожий у вас рецепт❓ ⠀ Якщо будете пекти по моєму рецепту, обов‘язково відмічайте♥️ ⠀ #yhatlan_готує

Публикация от Юлія Гатлан (@yulia_hatlan)