К сладостям я довольно равнодушна, а вот пиццу у нас дома очень любят, часто заказываем ее в кафе или доставкой на дом. Но когда в посылке пришли сухие дрожжи Dr.Oetker, то я решила сделать пиццу сама. И не простую – а с сырным бортиком.
Тесто делала самое простое: мука, дрожи, яйцо, специи, соль, сахар, подсолнечное масло и теплая вода.
Оно полчаса постояло в холодильнике. После этого я раскатала его в подобие круга. Потом взялда тертый сыр и, подворачивая края, сделала их сырными. За такие «сырные бортики» в местной пиццерии берут 50 гривен ?
Не забудьте смазать тесто томатной пастой. Начинка – тут уже каждый сам себе художник. Я взяла охотничьи колбаски, зеленые оливки, саклями, шампиньоны (сырые, но тонко нарезанные) и свежую зелень.
Все это можно хорошо поперчить, если любите острое.
Поставьте в духовку на 20 минут при средней температуре. За 5 минут до готовности загляните и посыпьте еще немного тертым сыром.
Приятного аппетита всем!
Готувала кекси , використовувала глазур чорно-білу . На смск як с поважній шоколад , діти його з’їли за 2 підходи , що прийшлось готувати 2 порцію ))
На другий кекс для глазурі використала какао . Щиро рекомендую , однорідна констинтенція і шоколадний смак .
Після того, як спробувала Желфікс цієї марки, вирішила спробувати ще й какао !!! Яка глазур виходить... Ммм... Просто краща глазур за мій досвід домашньої випічки!
Люблю шоколад и все шоколадное. Для меня важно, чтоб в выпечке был начищенный вкус какао, Dr. Oetker это тот продукт, который идеально подходит для шоколадного кекса. Также идеальный для приготовления какао, насыщенный вкус и нет комочков
MamaNata, я також спробувала глазур і залишилась задоволеною, вона смачна,гарно застигає і приємна на смак. Я та моя родина задоволені. Тепер я використовую її щоразу, як мені потрібна глазур для випічки.
Шалено набираю швидкість на збільшення ваги всією сім'єю, адже не можу зупинитись творити з такими потужними продуктами.
Сьогодні в нас: бісквіт з творожною начинкою з ізюмом, цукатами, використовуючи ванільний цукор, ароматизатор і "вишенка на торті" - шоколадна глазур@ неймовірно смачно!
Вирішила приготувати заливний язик, вчасно згадала про желатин від Dr.Oecter . Він дуже легкий в приготуванні - розчиняється миттєво, колір не змінюється , абсолютно прозорий . Ніякого по стороннього смаку не відчувається . Рекомендую
Доброго дня. С желатином готую, а от з агаром щось останнього разу не вийшло. Як його необхідно правильно розчиняти і з'єднувати, підкажіть будь ласка.