Отзыв

Крістіна Грабар
На різдво у нас знову був моркв'яний тортик:) Для приготування я використовувала розпушувач,соду,ванільний цукор та прикраси Dr.Oetker. Ванільний цукор чудово підходить і для творожного крему і для самого бісквіту. В кремі він легко відтіняється,не аючи при цьому хімічних смаків. (Одного разу використовувала ванільний цукор іншого виробника смак був дуже хімічним ніби соду з екстрактом додали в крем,в цьому такого присмаку немає). Розпушувач в даному випатку змішую з содую DR.Oetker(чому розкажу в рецепті) разом вони піднямають навіть такий важкий бісквіт він виходить ніжний та відносно повітряний. Прикрашала срібними та золотавими прикрасами з набору, нікаплі фарби не залишилось на кремі, зубки у всіх цілі, прикраси в міру м'які:) Шоколадні сердечка теж даного виробника скажу тільки що вони не солодкі і маюь смак спаржнього шоколаду. З цими допоміжними інгредіентами тортик вишов чудовий.
У отзыва 0 комментариев
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться