І, так, шановні. Пишу в третій раз.. телефон висне. Відгук пропадає.
Іскри летять з очей!! Саме тому, я люблю спочатку описати в Ворді все,
А з відти вже відредаговано і нікуди не пропавше... Добавляти у відгук.
#DrOetker #ДрОеткер #готуємозоеткер #Naproby #НапробуЗначить,
останнє моє тестування було Глазурі зі смаком темного та Білого шок
оладу.
Зробила ''холодний торт'', тобто з печева, пудинга цукати між
кордами подрібненого печева...
Цукати попередньо замовила в кип'ятку і добавила цукру.
Цим сиропом ''уважняла'' слой подрібненого печева. Далі
пудинг та цукати.
Щодо глазурі.
В інструкції по використанню все чітко і ясно прописано...
Нажаль мені з першого разу не вдалось розтопити глазур.
Термометра води у мене немає... А ''на око'' не вгадала.
Через п'ять хвилин глазур помітно пом'якшала,але не достатньо.
Долина в воду кип'ятка ... І з другої спроби "Свєршилось" ))).
Як так гарно вимальовуються візерунки, наші чарівні тестувальниці..
Для мене то загадка!!! Але думаю я справилася !!!
Донечка задоволена, особливу увагу хочу відмітити на декор!!!
Дуже дуже красивий!!!! Якщо, дозволите так написати, Абаллєнний!!!
Доня помагала розкладати бусинки і від процесу уже в захваті !!!
Щодо смаку. Так як торт ''холодний'' з вечора поставили в холодильник.
Зранку уже наблюдали ту красу... Глазурю зі смаками шоколаду причому на
''випічці'' дуже добре застигла!!! Сама тверда з інгредієнтів торта, получила.
Смачний шоколад !!!!!!! І чи є там візерунок чи каляки маляки... Смак не змінюється )))
Глазур порівняно з тою що попередньо робила, мені більше сподобалась
З шоколаду... З какао не так гарно застигала і швидко танула.
З шоколадним смаком, глазур простояла цілий ден на столі.
Хто хотів, приходив і їв тортик. Нічого не розтануло!!!
В загальному я дуже задоволена цією глазурю !!!!
Ще разочок дякую сайту та DrOetker за таке смачне тестування !!!