Mari.M.
Mari.M.
Знаток
Отзывы Mari.M.
Комментарии Mari.M.
Получено лайков
6 Like
Ірина Мартинець

Приєднуюся до привітань

Вітаю всіх учасників тестування, бажаю казкових снів після чарівних казочок. А всім іншим успіхів в нових тестуваннях, і мені в тому ж числі.
У отзыва 2 комментария
Модератор Ірина
Щиро бажаємо Вам успіху в наступних тестуваннях. Обов‘язково ще буде проєкт, у якому Ви братимете участь! Успіхів Вам та гарного настрою!
Mari.M.
Чекаємо ваших щирих відгуків
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Любомирка

Hipp Combiotic

Ось вже тестуванню підходить кінець і я нарешті вирішила поділитись своїм відгуком. Моїй донечці зараз майже вісім місяців і ми були повністю на ГВ раніше. Вирішила прийняти участь у тестуванні, хотіла щоб вона додатково до ГВ приймала суміш. Коли побачила тестування з Hipp я зраділа, оскільки раніше купувала продукцію Hipp для старшої і завжди була нею задоволена, але чомусь вона не захотіла суміші ?‍♀️
Можливо їй не сподобався смак, можливо вона не звикла пити з пляшечки. Нажаль наше тестування пройшло не успішно. Я пробувала декілька разів і їй суміш так і не підійшла.
Хочу подякувати додатково за еко сумку і коробочку в подарунок. Ними ми активно користуємось ?
У отзыва 6 комментариев
Moderator Alena
Любомирка, цікаво, чому суміш не підійшла...Але малята такі різні, що, можливо, Ви маєте рацію та донечка просто не звикла пити з пляшки. Але ми, все одно, дякуємо Вам за щирий відгук!)
Jullsie Julls
На щастя є ще багато варіантів, як використати суміш: млинці, омлети, печиво ? , домашні цукерки, смузі та мюслі, каші, молочна вермішель ?. Все, що підкаже Ваша фантазія ?????
Любомирка
Moderator Alena, я думаю проблема в тому що вона не вміє пити з пляшечки. Напевно всі дітки різні. Бо я робила старшій(3роки 2місяці) і їй подобалось)
Любомирка
Jullsie Julls, так це точно) можна попробувати щось таке зробити) я раніше і не догадувалась що суміш можна використати в якості млинців, омлету, печива. Обовязково щось таке приготуємо ?
Jullsie Julls
Любомирка, у нас раніше було багато котів, жили у приватному будинку і не було питання, куди використати залишки суміші. А ось коли переїхали, — вже нема було кому віддати і почали вигадувати)))
Mari.M.
Можливо малечi не звично пити з пляшечки
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
nastunjaa

Hipp combiotic2

Ну что могу сказать, смесь нам очень зашла. Особенно перед сном))) Высокого качества, наличие про и пре биотиков в составе. Наличие omega в составе особо порадовало, что способствует развитию мозга и зрения))) Смесь именно как молочко мы пьем перед сном, а утром я варю на основе этой смеси кашки - сыночку очень даже заходит) при том, что коровье молоко он не хочет.
У отзыва 3 комментария
SandraAlex
Замечательные варианты применения)
Модератор Ольга
nastunjaa, це чудово, що суміш прийшлася до смаку і синок не відмовляється від неї.
Mari.M.
Коровье молоко наверное ещё рано
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
cataleks96

Hipp Combiotic 4

Протестировали остались довольны
Думала завершать ГВ и перейти на смесь, пупсу 1.9, но не удалось
Теперь ест и грудь и смесь)
Сам просит что б намешала, ему понравилась, пьет с удовольствием
Никаких негативных реакций ввиде аллергии или чего то подобного нет, все хорошо
В комплекте идёт удобная ложка, хорошо что с длинной ручкой
На пакете имеется липучка что б закрывать пакет после того как его вскроете
Прикольная сумка и бокс для смеси тоже порадовал, удобно очень
Вообщем тестированием довольны, хорошая продукция смесь пробуем впервые, а так пользуемся и кремушками и пюрешками и соками))
У отзыва 4 комментариев
Юлия Борисюк
Це дуже добре що дитинка їсть, ми виросли на суміші, і уже знати який варіант вибирати на майбутнє)
Олена Зінов'єва
Нам два и мы на ГВ,я думала может легче откажется от ГВ если перейти на смесь,думала какую...теперь точно знаю ,но стоит ли ???
Модератор Ольга
Olenka_kh_7684, Ви можете ввести суміш у раціон дитини замість звичайного молока. ГВ і годування сумішшю можна поєднувати.
Mari.M.
В вашем возрасте можно смело миксовать
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
meri_vme
Очень классные подгузники и по качеству, и по дизайну, и по креативности. Малышка всегда рассматривает подгузник перед сменой, смотрит на яркие рисунки. Цена конечно не дешевая, но оно того стоит. Не пожалела, что купила
У отзыва 1 комментарий
Mari.M.
Таких дизайнерских подгузников не видела больше не у одной фирмы
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться