Наталия Мошенская
Наталия Мошенская
Новичок
Отзывы Наталия Мошенская
Комментарии Наталия Мошенская
Получено лайков
1 Like
Christina02

Бекутан Мультиимуно – мультифакторный помощник детского иммунитета

Вчера получили посилочку Бекутан Мультиимуно от проекта naprobu и сразу начали тестировать. Как раз вовремя, так как ребёнок только переболел и пошёл в садик. Болеет часто, раз-два сходит в сад и месяц потом на больничном. Причём заболевание начинается всегда с ларингоспазма(стеноза гортани)((. Надеюсь диетическая добавка Бекутан Мультиимуно поможет укрепить иммунную систему, дать все необходимые витамины и минералы растущему организму.
На первый взгляд симпатичная упаковка, в которой находится 14 саше со вкусом апельсина. Принимать нужно препарат 1-2 раза в сутки разводя в стакане воды комнатной температуры или молоком,соком,йогуртом. В составе диетической добавки есть витамины,минералы и пробиотик что так важен для иммунитета.
Ребенку понравилось, сказал что вкусненько). Так что будем тестировать и смотреть на результат от данного продукта.
У отзыва 10 комментариев
AlinKa2496
Мы так же начали тестировать, пока все нравится) и педиатр одобрил)
Наталия Мошенская
25.05.2021 отримала посилку Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно. Доньці 6,5 років. Не можу сказати, що часто хворіє, але ж сезонні простуди, пандемія ... вітамінні підтримка, на мій погляд, зайвою не буде. Дитина не алергік - вважає це суттєвим для вибору продукту. Вітамінний комплекс (він має апельсиновий смак) вирішили почати куштувати розчиненим у молоці. Відкрила саше, всередині - дві відокремлені половинки упаковки з порошком помаранчевого та білого кольорів. Додала в молоко, розмішала. Але дитині смак не сподобався, сказала кислий. Тому додали ще цукор. Далі плануємо спробувати з водою та соком.
МаринаБейдик
Який у вас гарний дегустатор!пишіть свої враження,чекатиму. Ми не потрапили на дегустацію.
Prokhorenko_Nasya
А у меня дочка, все просила, что хочет витамины которые пить, а не жевательные. И вот нам тоже повезло стать экспертами. Теперь не надо будить, сама встает и первым делом бежит пить витамины.
Модератор Ірина
Welom83, Доброго дня! Відгук потрібно залишати не коментарем під іншім відгуком, а через форму нового відгуку. Дякуємо!
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Януська Гуцуляк
З цією сумішшю годування стало справжнім задоволенням для мене і моєї дитини. Вона не лише смачна, а й дуже корисна. Її склад містить все необхідне для забезпечення правильного росту і розвитку малюка. Моя дитина нарешті їсть з задоволенням і збагачує свій організм корисними речовинами, які вона так потребує. Особливо ціную те, що ця суміш враховує потреби маленьких дітей на кожному етапі їхнього розвитку. Вона допомагає мені відчувати себе впевненою в тому, що я надаю своїй дитині найкраще з початку свого життя. Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш усім батькам, які прагнуть надати своїм дітям найкраще з перших днів життя!"
Януська Гуцуляк
Ця суміш не тільки дозволила нам подбати про харчування нашої малечі, але й зробила цей процес приємним і легким. Ми маємо впевненість у тому, що наша дитина отримує всі необхідні поживні речовини для свого здоров'я та росту. Зручність використання цієї суміші просто незамінна, особливо в умовах сучасного темпу життя. Ми завжди можемо мати під рукою все необхідне для годування нашої дитини без зайвих турбот. Ми щиро вдячні виробникам за цей чудовий продукт, який дозволяє нам бути впевненими у тому, що ми робимо найкраще для нашої дитини. Рекомендуємо цю дитячу суміш усім батькам, які хочуть мати спокійність щодо харчування своїх малят!"
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться