Сьогодні тестувала саме цей продукт( желе для торта, червоне), а саме декорувала ним свій бісквітний торт з малиново-м’ятним кремом.
Для приготування знадобилося:
1 пакетик желе
2 ложки цукру
250 мл води
Все це змішала, а потім закип‘ятила
Я дала отриманій масі трошки вистигнути, щоб ягоди, які були в мене на торті залишились такими ж соковитими і свіжими на вигляд( щоб не ошпарити їх)
Після цього заливаємо нашим желе торт( робіть це обов’язково в формі) починаючи лити з середини. Все дуже гарно розподіляється по поверхні і ми отримуємо неймовірний декор який ще й дуже смачний .
Єдине що б я рекомендувала, якщо ви хочете, щоб желе повністю покрило ваші ягоди або фрукти, то для форми діаметром > 20 см треба використовувати 2 пакетика.