Перший кисіль що я вирішила спробувати- полуничний. Один пакетик розрахований на 175 мл окропу. Готується дуже швидко. Для мене це важливо. Кисіль дуже ароматний зі шматочками ягід. При такій кількості окропу кисіль виходить дуже густий. Я його їла ложкою. Пити його, мабуть, не вийде. Можливо, якщо додати більше води, то він буде більш рідкий і його можна буде пити. Але як це відобразиться на смаку, поки не знаю. Спробую)
Потім я вирішила спробувати кисіль зі смаком лісових ягід. Як на мене дуже відчувається лимонна кислота. Він такий же густий, ароматний, насиченого кольору та зі шматочками ягід. З ним я вирішила поекспериментувати. Коли він охолов, я ним полила панакоту. Це гарно виглядало. І солодка панакота з доданою кислинкою набула більш цікавого смаку.
Вцілому, мені сподобався кисіль і для мене дуже зручно, що порція на одну чашку. Як виявилось моїм дітям кисіль не до вподоби, а так я можу приготувати його тільки для себе.