natik2202
natik2202
Знаток
Отзывы natik2202
Комментарии natik2202
Получено лайков
1 Like
natik2202

Тестування WELLA DELUXE

Почну з того, що в моєму арсеналі засобів для стайлингу волосся присутній лише лак та спрей для прикореневого об'єму, до речі також торгової марки Wellaflex. Мус та пінку ніколи не використовувала, так як вони обтяжували волосся, і до кінця дня воно мало не зовсім охайний вигляд. Тому до мусу віднеслася з обережністю і цікавістю😊 але результатом залишилася задоволена на всі 100%😍. Продуктами для тестування поділилася і з мамою, яка на відміну від мене засобами для укладання та стайлингу волосся користується при кожному укладанні волосся, оскільки має коротку зачіску. Зазвичай користується піною для укладання волосся марки Wellaflex для надання об'єму тонкому волоссю. Після тижневого тестування засобів позитивні моменти, які відмітила доя себе я і мама:
✔приємний фруктовий аромат мусу;
✔повітряна, невагома структура мусу, після нанесення на волосся не залишає відчуття липкості ні на долонях, ні на волоссі;
✔після укладання феном волосся залишається живим, доглянутим, сяючим і без обтяження;
✔навіть на наступний день після укладання волосся з використанням мусу, воно залишається свіжим та легким;
✔на волоссі абсолютно не відчутний ні мус, ні лак (складається відчуття, що користуєшся доглядовим засобом, а не засобом для укладання волосся), що свідчить про покращену, вдосконалену формулу засобів;
✔лак зі ступенем сильної фіксації на волоссі не відчувається, але з заявленими функціями цілком справляється, не залишаючи на волоссі липкості, ефекту шапки.
З недоліків відмітили те, що однієї пари засобів на двох мало😉 тому мамі придбали засоби в магазині eva.ua цієї ж серії для надання об'єму волоссю.
Засобами продовжуватиму користуватися та експериментувати у використанні.
Додаю фото мами до миття волосся та після застосування засобів WELLA DELUXE
У отзыва 2 комментария
SandraAlex
Дійсно видний об'єм)
natik2202
Дякую. Мама теж помітила👍
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
natik2202

Wella Deluxe: для розкішної укладки і захисту кератину

Звичайний робочий день. Не очікувано на телефон отримую повідомлення Nova Poshta "До вас прямує посилка". Обмірковую... Нічого не замовляла🤔 Заходжу на електронну пошту, а тут СЮРПРИЗ!🎁 Я стала учасницею тестування naprobu.ua . 🎉
Вдома з нетерпінням відкривала пакунок. Вміст порадував:
💆‍♀️мус та лак для волосся WELLA DELUXE;
👝 косметичка (досить містка та зручна);
💌листівка з умовами проведенея тестування.
Перше враження - приємний для візуального сприйняття колір балончиків, змістовний опис на зворотньому боці по складу та інструкції для застосування.
Я від природи маю не густе волосся, тому при виборі засобів догляду за ним віддаю перевагу тим, які не обтяжую волосся і водночас захищають його.
Засоби для укладки WELLA DELUXE забезпечують супер сильну фіксацію волосся, а також володіють доглядовою дією завдяки активним компонентам у своєму складі: олії жожоба, пантенолу та провітаміну В5. Дана серія засобів направлена на  забезпечення захист волосся від п'яти ознак пошкоджень завдяки формулі, яка містить запатентований комплекс Kerashield 5 ™, який допомагає захистити кератин волосся, зберегти його блиск, уникнути механічного пошкодження, пересушування, нейтралізує шкідливий вплив UV-випромінювання.
Тепер з нетерпінням хочу спробувати ці засоби на практиці. Тому біжу у ванну кімнату, мию волосся та роблю укладку з допомогою цих засобів. Чекайте на наступний відгук.
P.s. також зараз чудова нагода, щоб розпочати тестування разом з нами. В магазинах та на сайті eva.ua тиждень бренду! Купуй зі знижками до 50% засоби для догляду та укладання волосся Wella.
У отзыва 2 комментария
marina__veremeenko
Так же не ожидано получила посылку. Набор супер 🙌 Фото очень приятное у вас получилось 🌸
natik2202
marina__veremeenko, дякую🤗
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
natik2202
Всім доброго дня!Перша пластинка "препарату молодості" випита,і я можу зробити деякі висновки.Почну з позитивних моментів: 1.Хочу відмітити підвищення активності.Для мене з ненормованим графіком роботи це не мало важливий фактор.Я стала робити вдвічі більше,натомість втомлюватися вдвічі менше.До цього відчувалася втома,апатія,всім знайоме відкладання справ на завтра і т.п. 2.Повинна визнати,харчування в мене не зовсім правильне,маю такий гріх.Бувають моменти коли харчуюся фаст-фудом.Звісно це не найкращим чином впливає на стан шкіри та організм в цілому.Прийом "Вератролу" стимулював мене до правильного харчування,збалансованого.Якщо вже стала на правильний шлях,то потрібно йти до кінця-такий мій принцип.Тому наступний позитивний момент:здорова шкіра.Це відмітила і мій косметолог.До речі,саме вона порадила мені даний препарат,а коли побачила на порталі інформацію про тестування,не задумуючись відправила анкету.І так,далі про стан шкіри.Від природи я являюся власницею жирної шкіри,і завжди на боротьбі з жирним блиском.Так от,я свою шкіру не впізнаю!Стабілізувалася робота сальних залоз,пори звужені і не такі помітні. Один єдиний мінус,який я помітила це підвищену сухість шкіри рук,і перший час (після 4-5 капсул) була помітна сухість зони носу.Це додавало деякого дискомфорту,але як мені пояснили,це нормальне явище.Таким чином відбувається регенерація шкіри. Ще що хочеться додати,якщо хочете мати міцне здоров'я,здорову шкіру,гарний вигляд-любіть себе!Мало приймати чудо пігулки,якщо є можливість і дозволяють фінанси-відвідайте косметолога,не має такої можливості-робіть маски,очищуйте обличчя і тіло в домашніх умовах (інтернет Вам в допомогу,там можна знайти масу дієвих рецептів).Є кошти-підіть в спортзал,не вистачає-оберіть комплекс вправ для домашнього виконання.Бережіть і підтримуйте свою молодість!Все лише в Ваших руках!)))
У отзыва 1 комментарий
natik2202
Повністю з Вами згодна!Головне з чогось почати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
natik2202
І так...Він вже в мене!Цей чудо препарат молодості.Дістала капсули,вони такого яскравого кольору,в мене одразу виникла асоціація з зеленню,типу шпинат,руколла і т.д.Це вже "+",так як зелень в мене асоціюється з користю.Прочитала інструкцію,буду пити по 1 капсули(так як радила косметолог).Цікаво який результат отримаю?!До цього також періодично вживала подібні препарати,але іншої фірми,і коштували вони дорожче,так як потрібно було пити по 3 таблетки на день.Подивлюся,можливо саме цей препарат і справді стане моїм фаворитом.Тим більше ціна в аптеках і справді радує.
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
natik2202, а ми будемо з нетерпінням чекати на Ваші відгуки :) приємного тестування!
natik2202
Дякую!Завтра почну експеримент
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
ИннаИнна
Этот продукт очень меня заинтересовал, думаю наверное прочту как эта добавка действует на участников и себе куплю. Цену загуглила только что- то вроде недорого около 130 грн., вот думаю а сколько же упаковок нужно пропить чтоб был эффект и результат?
У отзыва 1 комментарий
natik2202
Мій косметолог радила вживати раз у пів року(весною та восени).Але знову ж таки,це все залежить від особистих показників загального стану організму.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться