Сьогодні вирішила приготувати запіканку. А чим же її прикрасити? Звичайно збитими вершками! А ще? Навести красу за допомогою желе. Перше желе спробувала на бісквіті, і експеримент провалився, бо заливала теплий торт. Желе дуже швидко просто пропитало торт, і зверху нічого не залишилося. Тепер поставила запіканку у холодильник, остудила.
1. Що стосується збитого десерту. Ну по фото видно, що розочки з нього не виходять, збивала довго, але замість трояндочок вийшли горбочки. На смак - як розтале морозиво. Дуже смачно, не приторно солодке.
2. Желе. Мені сподовалось. Я заливала запіканку, і, так як желе ще було гаряче, частина горбочків трошки поплила, тому нижній рожевий ярус - це суміш желе і вершків), половину желе залила і запіканку поставила у холодильник, і тільки через 20 хвилин залила другу частину желе. Друга частина желе уже досить добре лягла, незважаючи на те, що желе уже почало застигати в кружці.
Ну якось так пройшли мої експерименти на кухні, дякую напробу за таку можливість!