Смолянинова Анна
Смолянинова Анна
Новичок
Отзывы Смолянинова Анна
Комментарии Смолянинова Анна
Получено лайков
4 Like
Смолянинова Анна

Тестирование смеси NESTOGEN 3

Неожиданным сюрпризом стала посылка от @naprobu.ua это молочная смесь Nestogen. Хочу вам рассказать про наши достижения тестирования молочной смеси Nestogen. С самого рождения, по отзывам моих подруг и знакомых мы покупали молочную смесь nan, но всё же nan нашему ребёнку не подошёл, было ужасное вздутие живота, запоры и т.д. После чего мы решили сменить молочную смесь NAN на Nutrilon , вроде бы казалось всё не так уж и плохо, пока нам не выпала возможность протестировать молочную смесь Nestogen. Состав смеси меня очень обрадовал богатым комплексом витаминов, минералов и отсутствием пальмового масла. Нормализовалось пищеварение и стал регулярным стул, малышка стала крепче и лучше спать,ничего её не тревожит .Я нашла идеальную смесь,которая поможет легко заменять грудное вскармливание.👌 Буду рекомендовать всем своим знакомым и друзьям!
У отзыва 9 комментариев
parfenova_jullia
Мы тоже на смеси Nan, вот после отзывов хотим попробовать Nestogen, надеюсь нам тоже подойдёт)
SandraAlex
Коликов от него нет?
Смолянинова Анна
SandraAlex, нет, у нас были колики только с рождёния месяца три
Viktorynka992
Чудово, що вам підійшла суміш! Постать здорові
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Януська Гуцуляк
З цією сумішшю годування стало справжнім задоволенням для мене і моєї дитини. Вона не лише смачна, а й дуже корисна. Її склад містить все необхідне для забезпечення правильного росту і розвитку малюка. Моя дитина нарешті їсть з задоволенням і збагачує свій організм корисними речовинами, які вона так потребує. Особливо ціную те, що ця суміш враховує потреби маленьких дітей на кожному етапі їхнього розвитку. Вона допомагає мені відчувати себе впевненою в тому, що я надаю своїй дитині найкраще з початку свого життя. Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш усім батькам, які прагнуть надати своїм дітям найкраще з перших днів життя!"
Януська Гуцуляк
Ця суміш не тільки дозволила нам подбати про харчування нашої малечі, але й зробила цей процес приємним і легким. Ми маємо впевненість у тому, що наша дитина отримує всі необхідні поживні речовини для свого здоров'я та росту. Зручність використання цієї суміші просто незамінна, особливо в умовах сучасного темпу життя. Ми завжди можемо мати під рукою все необхідне для годування нашої дитини без зайвих турбот. Ми щиро вдячні виробникам за цей чудовий продукт, який дозволяє нам бути впевненими у тому, що ми робимо найкраще для нашої дитини. Рекомендуємо цю дитячу суміш усім батькам, які хочуть мати спокійність щодо харчування своїх малят!"
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться