robusta
robusta
Эксперт
Отзывы robusta
Комментарии robusta
Получено лайков
15 Like
1619098686

Корисні ласощі для собак

Ми усі звикли балувати своїх улюбленців чимось смачненьким. Але потрібно звернути увагу на те, що людську їжу, особливо жирну/жарену/солону/солодку давати собакам не можна! Якщо ви хочете потішити свого улюбленця смачненьким - зверніться до відділу, що спеціалізується на товарах для тварин. Там ви з легкістю знайдете безліч смаколиків різних ТМ, цільовою аудиторією яких є саме чотирилапі друзі. Ми віддаємо перевагу паличкам від Purina, оскільки до їх складу входять натуральні інгрідієнти, вони не мають цукру (на відміну від багатьох собачих ласощів, наприклад від Педігрі). Також до плюсів даних смаколиків можна віднести:
- доступну цінову політику, що дуже порадувало нас, адже Пуріна вважається преміальною лінійкою кормів для тварин,
- можливість знайти подібні корисні ласощі не тільки у зоомагазинах, але і в звичайних Сільпо.
Ми використовуємо палички не тільки як засіб підтримки здоров‘я порожнини рота тварин, але і як корисні ласощі у якості похвали при тренуванні.
Оцінка властивостей:
1. Колір: колір природний, без барвників
2. Запах: легкий, схожий на запах звичайної їжі, «каши з м‘ясом», не мають різкого запаху на відміну від в‘ялених свинячих вух, наприклад.
3. Форма: тримають форму, але собакою жуються легко, не травмують ясна, що дуже важливо!
4. Смакові властивості: старша собака їсть їх достатньо швидко, молодший - трохи довше. Але обидва мають велику любов до паличок) ще жодного разу не відмовились від паличок Пуріна
Відмінний варіант у подорож, в дорозі. Палички не крихкі та не будуть смітити навіть у машині, зручний розмір, собаці вистачає палички у якості перекусу.
Перед іншими собачими смаколиками дані палички значно виграють по всім параметрам.
У отзыва 2 комментария
robusta
Який класний коментар!До речі, теж оцінила некрихку структуру - єдине, що дозволяю погризти в кімнаті, навіть на килимі
МаринаБейдик
Відсутність цукру у складі - це величезний плюс
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
robusta

Про шоколад

Про шоколад можна говорити вічно, але… не треба. Його треба їсти. Або пити.
Я з тих хто їсть шоколадний кекс политий шоколадною поливкою, запиваючи гарячим шоколадом. Тому дегустацію гарячого шоколаду від Dr. Oetker не відкладала. Какао-порошок цієї фірми використовую постійно – воно таке справжнє: насичений смак, аромат і колір – ніколи не підводив. Саме з такого какао готую густий гарячий напій, додавши вершки/сметану і цукор, а також спеції.
У складі гарячого шоколаду від Dr. Oetker побачила крохмаль. Це насторожило. Не маю нічого проти крохмалю у випічці, проте кілька разів додавала його у шоколадний напій власного виробництва, щоб загустити його – і розчаровувалась. Крохмаль ніби «розмиває» смак. І хоч консистенція викликає захват – після кількох ковтків розумієш – не те.
На жаль, розчарування прийшло і з цим пакетиком напою. Варила чітко за рецептом, вдихала аромат рому, помішувала і насолоджувалась. Смачно, але таки не те.
Звісно, це не ті розчинні пакетики, які просто розводиш водою або молоком і не відчуваєш взагалі нічого спільного з шоколадом, хіба що ароматизатори і смакові додатки. Але й не справжній шоколад.
Спробую додавати у випічку.
У отзыва 7 комментариев
еленка208
зазвичай кінцевий результат не завжди залежить від 1 інгредієнта, але як на мене, щоб був справжній шоколад, то треба просто розтопити шоколадку. чесно кажучи, гарячий шоколад самостійно ні разу не готувала.
robusta
еленка208, одним інгредієнтом можна або зробити шедевр, або все зіпсувати :))) процес приготування шоколаду - це магія. Насправді ж, какао - це, грубо кажучи, відходи виробництва. Вся суть в маслі какао.
еленка208
robusta, погоджуюсь. Подивилась в неті масло-какао таки недешево коштує, саме хороший (і то під питанням), тому прийдеться поки що такий сьорбати. В принципі пити можна!
robusta
еленка208, так, непогана альтернатива :)
MataBanata
Мне шоколад горячий зашел, но с ромом как-то не моё
Олена Зінов'єва
І я з таких як ви ...я б їла шоколад і запивала б шоколад гарячим шоколадним напієм .
Вікторія-профі
Дівчата, на годиннику 01:43 , а тут вас читаю і захотіла їсти)))) ну вас)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
robusta

Про шоколад

Про шоколад можна говорити вічно, але… не треба. Його треба їсти. Або пити.
Я з тих хто їсть шоколадний кекс политий шоколадною поливкою, запиваючи гарячим шоколадом. Тому дегустацію гарячого шоколаду від Dr. Oetker не відкладала. Какао-порошок цієї фірми використовую постійно – воно таке справжнє: насичений смак, аромат і колір – ніколи не підводив. Саме з такого какао готую густий гарячий напій, додавши вершки/сметану і цукор, а також спеції.
У складі гарячого шоколаду від Dr. Oetker побачила крохмаль. Це насторожило. Не маю нічого проти крохмалю у випічці, проте кілька разів додавала його у шоколадний напій власного виробництва, щоб загустити його – і розчаровувалась. Крохмаль ніби «розмиває» смак. І хоч консистенція викликає захват – після кількох ковтків розумієш – не те.
На жаль, розчарування прийшло і з цим пакетиком напою. Варила чітко за рецептом, вдихала аромат рому, помішувала і насолоджувалась. Смачно, але таки не те.
Звісно, це не ті розчинні пакетики, які просто розводиш водою або молоком і не відчуваєш взагалі нічого спільного з шоколадом, хіба що ароматизатори і смакові додатки. Але й не справжній шоколад.
Спробую додавати у випічку.
У отзыва 7 комментариев
еленка208
зазвичай кінцевий результат не завжди залежить від 1 інгредієнта, але як на мене, щоб був справжній шоколад, то треба просто розтопити шоколадку. чесно кажучи, гарячий шоколад самостійно ні разу не готувала.
robusta
еленка208, одним інгредієнтом можна або зробити шедевр, або все зіпсувати :))) процес приготування шоколаду - це магія. Насправді ж, какао - це, грубо кажучи, відходи виробництва. Вся суть в маслі какао.
еленка208
robusta, погоджуюсь. Подивилась в неті масло-какао таки недешево коштує, саме хороший (і то під питанням), тому прийдеться поки що такий сьорбати. В принципі пити можна!
robusta
еленка208, так, непогана альтернатива :)
MataBanata
Мне шоколад горячий зашел, но с ромом как-то не моё
Олена Зінов'єва
І я з таких як ви ...я б їла шоколад і запивала б шоколад гарячим шоколадним напієм .
Вікторія-профі
Дівчата, на годиннику 01:43 , а тут вас читаю і захотіла їсти)))) ну вас)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Taita

Творопиш

Чекала цей проект саме через Творопиш)))). Дуже хотіла його спробувати!
Що я вам можу сказати ??...? Сподобався. На смак вийшов майже , як чізкейк)))). Готується легко. Все по інструкції. Дуже ніжний.
Спочатку вважала, що великий об'єм вийде. Для моєї сім'ї відсотків би 30 менше, щоб оптимальний варіант для запіканки.Але маленькі кекси з'їли ще теплими), тому і об'єм можна вважати не таким і великим.
Ну, а той факт, що зробити можна ще не тільки корисний, а й красивий сніданок тільки добавляє переваг!)
У отзыва 8 комментариев
Taita
Немного поджарился, когда буквально на 5 минут отвлеклась за подготовкой ягод, а младший мой помощник накрутил больше мощность. Но это никак не отразилось на вкусовых качествах))), а быстрее позолотило верх))). Очень четко рассчитано время приготовления продукта. Не надо постоянно заглядывать и ожидать)
robusta
Апетитно! ) Я свою запіканку з Творопиш не встигла сфотографувати. Поки спам'яталася - не було вже що фоткати )))
Nino4ka
В мене теж вийшов трішки підрумянений, але на смакові якості це не вплинуло! Дуже смачно вийшло!
еленка208
у вас таки на фото видно, що дуже добре запікся. у мене по краях запікня, а посерединці світленьке. гадала, ще ввімкнути пропектися, але, мабуть края згоріли б
MataBanata
О, эта запеканка выглядит неимоверно аппетитно! Творопыш стал моим фаворитом
Вікторія Сидорюк
Дуже гарний . Як з картинки.а рум'яність тільки прикрашає.
Наталія Буковська
Мої і люблять таке підрумянене) Апетитний сирник у вас!
Farmik
Какая красота у Вас получилась))) Главное, что и вправду очень прост в приготовлении с помощью смеси "Творопыш" ;)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
robusta

Про ваніль

Аромат ванілі дарує відчуття тепла і затишку, навіює спогади, спонукає до мрій...
Користь ванілі (і шоколаду :) науково підтверджена - і це невимовно тішить.
А ще тішить, що у Dr. Oetker також є чудова ваніль. Досі користувалася лише ванільним цукром в пакетиках, але ароматизатор ваніль сподобався більше яскравістю і насиченістю аромату.
Єдина порада - додати інформацію про дозування на упаковці.
На фото - ароматний ванільний сніданок: бельгійські вафлі на молоці. Кілька крапель ванільного ароматизатора додали гарного настрою на весь день.
У отзыва 4 комментариев
robusta
Olgadik, це була спонтанна ідея ) Рука автоматично потягнулася за ванільним цукром, але вчасно згадала про маленькі милі пляшечки ))
еленка208
деякі в каву пропонувала додавати капельку, сьогодні теж спробувала, доволі незвично, але смачненька кава вийшла, ароматна
еленка208
MataBanata, так беремо вафельницю і вперед з піснею, вірю у Вас також все вийде)))
Farmik
Вафли - это отличная идея для завтрака, а ванилька ещё дополнит очень нежным ароматом. Мне тоже нравится!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться