marjasuk
marjasuk
Знаток
Отзывы marjasuk
Комментарии marjasuk
Получено лайков
6 Like
marjasuk

Bactoblis

Дякуємо за можливість протестувати новий пробіотик Бактобліс. Чудова можливість підготувати дитину до відвідування дитячих колективів. Маю надію, що адаптація до садочку після курсу пройде м'яко.

Бактобліс/Bactoblis® (ородисперсні саше) – респіраторний ородисперний пробіотик, що містить перший у світі пробіотичний штам Streptococcus salivarius K12 для перорального прийому, який запатентований для сприяння підтримки захисту організму від інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів та зниження кількості випадків ускладнень від можливих інфекцій. Вітамін D3 (холекальциферол), який входить до складу дієтичної добавки Бактобліс/Bactoblis®, протягом десятків років використовується у медичній практиці завдяки його здатності впливати на ряд метаболічних процесів та змінювати функціональний стан різних органів та систем.

Зручний у використанні, проблем з прийомом препарату не виникало.
У отзыва 1 комментарий
marjasuk

Бактобліс

Отримали на тестування пробіотик Бактобліс. Розмальовка уже в використанні, дитина в захваті
У отзыва 0 комментариев
marjasuk

Вітаміни

При вагітності потреби в поживних речовинах різко зростають адже організм повинен забезпечуватися вітамінами, поживними речовинами та мікроелементами не тільки для себе, але щей для дитини, що зростає в животику мами. Звичайно, що в період вагітності рекомендується притримуватись раціонального і здорового харчування. І в раціон потрібно включити якомога більше свіжих фруктів та овочів, та не всі вітаміни ми можемо отримати в достатній кількості. Тому організм потрібно підтримувати приймаючи вітамінно-мінеральні комплекси.

Я продовжую пити PreMama duo, почуваю себе прекрасно.

Так важливо не тільки зберегти своє здоров'я та красу, а щей в першу чергу виносити здорову дитину. Тому підійдіть серйозно до вибору вітамінів

Важливо! Не забувайте консультуватись з вашим лікуючим лікарем, перш ніж почати вживати будь-які лікарські препарати!

Всім бажаю легкої вагітності та здорових діточок
У отзыва 0 комментариев
marjasuk

Nan optipro 4

Дякую за можливість протестувати суміш nan optipro 4. Тестування уже розпочали, донечці смакує. Уже користувалися optipro 3, тому впевнена, що цього разу все також пройде чудово
У отзыва 0 комментариев
marjasuk

PreMama Duo

Дякую за можливість випробувати ці вітаміни. Уже приймаю десять днів, почуваюся добре. Зараз другий триместр вагітності, звісно уже приймала інші вітаміни і досить прискіпливо ставлюся до вибору. У цих вітамінах дуже хороший склад і дуже радує те, що окремо йде капсула з омега.
У отзыва 0 комментариев