Мадонна
Мадонна
Новичок
Отзывы Мадонна
Комментарии Мадонна
Получено лайков
1 Like
Лилия Пономаренко

Новинка від ЯГОТИНСЬКЕ

Отримала дуже гарну, подарункову я б навіть сказала, посилочку. Кашки в міні форматі, з маленькою коктельною трубочкою. В подарунок ще йшов блокнотик. Тестування почали з рисової кашки: перелила в пляшечку для годування половину упаковочки , капнула в ложечку собі на пробу, розігріла і запропонувала принцесці. Гадаю, саме із рисової кашки і треба починати. Донечці сподобалась саме ця кашка найбільше. Найменше гречана. Якщо кашки будуть виходити саме в цьому форматі, то це буде дуже гарно. Їх можна буде брати на прогулянку, зранку, навіть при відсутності світла, упаковку можна поставити в мисочку з гарячою водою для розігріву ( так робила моя мама). Дякую марці ЯГОТИНСЬКЕ за те, що спрощуєте тяжку працю нам, мамам.
У отзыва 6 комментариев
Мадонна
Мені теж подобаються ці каші.Сину 10років періодично купуємо ці каші і бере в школу.Зручно випив через трубочку і викинув упаковку.Йому подобається .Купували в Метро овсяну та гречневу.Рисову не бачила.І як світла не було в минулому році купували бо в будинку де лиш електрика важко виживати
Анастасія Винокурова
Snega_snezka, вже 3-ій місяць а бутилочка ще не закінчилася, на довго вистачає)
Анастасія Винокурова
ANGELINA_, так, я тут частіше дізнаюсь про новинки, в магазині часто не помічаю щось нове. А тут бачу - і потім шукаю по магазинам.
Alina_A
Чукаєва Ольга, саме так💪 щаслива, що була можливість протестувати продукт
Alina_A
AnastasiiaBevz, дякую 💛
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться