Трунова Елена Олеговна
Трунова Елена Олеговна
Эксперт
Отзывы Трунова Елена Олеговна
Комментарии Трунова Елена Олеговна
Получено лайков
1 Like
Gordita

ЧИСТЕ ХЮГГЕ АБО МОЯ ПЕРША В ЖИТТІ КОНСЕРВАЦІЯ

- Дівчино, чи зберігаєте ви консервацію на балконі? - Ні, не зберігаю. - Це, мабуть, тому шо ви незаміжня, так? - Серйозно? Ви вважаєте, якщо жінка щаслива у шлюбі, вона повинна консервувать два відра? По-другому нє работаєт? В мене все чудово, просто я не консервую. Освободітєсь от своїх стєрєотіпов і вивчіть новий текст. Коротко описала ситуацію, яка сталася зі мною тижнів зо три тому, коли я йшла з ринку, а хамоватий молодик таким способом намагався впарить мені металопластикові вікна. Додому я йшла з думками типу "боже, які ж всі навкруги стереотипні". Ага, а потім мені прийшла посилочка на тест. Вперше поталанило і мене відібрали) А ще перепало чудових слив. Спочатку я думала, що зроблю пару конфітюрчиків і всьо. Ну, щоб написать відгук. Но ніт. Спочатку був сливовий конфітюр з корицею та бренді. Далі в планах був персиковий. Баночок вдома хватало і я думала, що на цьому то все і завершу. Ага. І ось я вже в Новусі та купую нові баночки для того, шоб використать якомога більше пакетів з посилки та бігаю по ринку в пошуках найкращих овочів та фруктів. Далі все як в тумані. Якщо конкретніше: - сливовий конфітюр з бренді; - слива в шоколаді з горіхами, або сливова Нутелла; - маринована слива; - персиковий конфітюр; - грушевий конфітюр з бренді та корицею; - 2 літри ткемалі; - консервовані огірки; - і помідори теж) Думала вже скажу собі "стоп", но нє тут-то било: я вже в'ялю помідори та радісно засипаю їх спеціями та заливаю оливковою олією в баночках. Це ж не все. Моя перша в житті консервація повинна бути ще й сама гарна, того я витрачаю вечір, шоби зробить кожну баночку особливою і шоб фоткі получілісь огонь. Якшо серйозно, то воно було того варте. Я ж дуже люблю возитись на кухні і то було чисте хюгге — носитися у всіх цих клопотах, шукати найкращі рецепти. Слухати компліменти від сусідів, бо ж в тебе вдома пахне або грушею, або персиками, чи розливається аромат сливи з шоколадом. А вони ходять і питають, шо в тебе там сьогодні. Головне в цьому всьому — знати міру. Не двадцять тонн заготовлювати, а рівно стільки, поки тебе пре. А перло мене цілий тиждень, звідси і цілий калейдоскоп смачнючок. Якщо коротко, дуже дякую, Naprobu. З вами я відкрила в собі ще одну суперсилу❤️
У отзыва 9 комментариев
alla_asu
Дуже гарно, особливо фотка. Все у баночках так смачно виглядає! А книжка цікава?
Ольга Анатольевна Гричанюк
Супер апетитно как смотрится.. Я жду когда откроем свою всю вкуснятину..
Трунова Елена Олеговна
а что это справо у вас такое крупное красное?
Gordita
Книжка дуже крута, так. Дуже рекомендую прочитати. Вчить бачити чарівність у кожному моменті)
Gordita
Справа - консервированные помидоры. Впервые в жизни попробовала их делать. Делала с Пикант Фиксом. Очень понравились ароматы, которые стояли на кухне во время консервации
Трунова Елена Олеговна
напишите плиз рецептик!!!!
Gordita
Елена Трунова, рецепт упаковке Пикант Фикса самого был. Если коротко, то и как обычные помидоры, просто рассол из пакетика) От это я даю - через год комментарий увидела)
Трунова Елена Олеговна
Gordita, ну как вам по вкусу через год? я делала огурцы-не понравились(
pomin
О, і в мене печія, гадала, що співпадіння, хоча зазвичай майже цим не страждаю. Треба буде ще поспостерігати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
galochkaboiko

Курс кус з томатами і паприкою та гречка з грибами та овочами

Тестувала кашу в маше: гречка з грибами і овочами та кускус з томатами і паприкою) кускусом також поділилася з другом
Дуже зручно брати такі каші з собою на роботу на обід, дуже швидко запарюються та порція достатня для перекус! Втім, як на мене, дуже багато спецій та солі та відчуваються якісь ароматизатори(
Якщо додати трішки менше спецій, то це буде ідеальний варіант обіду) каші мають приємний запах та візуально гарно виглядають відчуваються сушені овочі) думаю, що ще буду купувати такі і інші каші бренду АХА.
У отзыва 5 комментариев
Olgagorgopa
Я була приємно здивована, коли відкрила пачку та не відчула різкого запаху спецій. Мені здається, що там тільки сушені овочі
SandraAlex
Класний бренд і гарна якість каш)
Трунова Елена Олеговна
Согласна, состав отличный, овощи видны. на вкус мне правда как пересоленое. Попробуйте с кокосом гранолу, самая-самая
Olgagorgopa
Мне больше шоколадная понравилась гранола)
pomin
О, і в мене печія, гадала, що співпадіння, хоча зазвичай майже цим не страждаю. Треба буде ще поспостерігати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Yanusik

Желфикс 3:1

Яблочное варенье с карамелью с Желефикс 3:1. Спасибо организаторам не только за возможность протестировать продукцию, но и за интересные, достаточно простые, и вкусные рецепты. Для варенья мне попались достаточно кисленькие и твёрдые яблочки, долго не размягчались, но я их победила. В случае с более мягкими фруктами приготовленные занимает значительно меньше времени (довести до кипения, добавить желефикс, проварить ещё минуты 3 и вуаля! Варенье готово). Яблочное варенье получилось достаточно густое и очень ароматное.
У отзыва 2 комментария
Трунова Елена Олеговна
Снова мой любимый проект радует. #NaProby Я попала в число участников. Ещё и с #Желфикс ? Сама бы точно поленились закрывать варенье,а с ним есть стимул. Сам процесс приготовления длиться минут 30. Обалденное варенье,джем. От души, люблю,ценю,рекомендую?
pomin
О, і в мене печія, гадала, що співпадіння, хоча зазвичай майже цим не страждаю. Треба буде ще поспостерігати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Izotenko

Апельсиново-лимонное варенье на скорую руку

Самое сложное в приготовлении было нарезать цитрусы. Так как у меня катастрофически не хватает времени на домашние заготовки (из-за стройки, которая занимает все наше свободное время) пришлось поискать самый простой и подходящий рецепт и адаптировать его под себя, а и встать на 30 минут раньше. И так приступим: 4 апельсина, 2 лимона вымыть, очислтить от кожуры, нарезать мякоть, нарезать цедру от одного лимона и одного апельсина, засыпать в кастрюльку. Добавить сахара у меня вышло грамм 400 добавляем Желфикс 3:1 Dr.Oetker ставим на огонь, и в душ) Через минут 15 залила в заранее подготовленные баночки закрыла крышки и все можно готовить завтрак и собирать дочь в школу. П.С. Застывшее желе на дне кастрюли понравилось даже дочке хоть она совершенно не есть варенья и джемы.
У отзыва 6 комментариев
еленка208
треба спробувати, аж слюньки потекли :)
Izotenko
Вкусно и просто, сама не ожидала. Нужно в следующий раз на блендере все перебить, будет еще быстрее)
alla_asu
Какая хорошая идея! Не только вкусно, но и полезно!
Трунова Елена Олеговна
Жаль, что лимон витамины теряет..Но наверное это вкуснятина!!!
jenya.roslyakova
обожаю апельсиновое варенько, это должно быть очень вкусно )
pomin
О, і в мене печія, гадала, що співпадіння, хоча зазвичай майже цим не страждаю. Треба буде ще поспостерігати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Gordita

ЧИСТЕ ХЮГГЕ АБО МОЯ ПЕРША В ЖИТТІ КОНСЕРВАЦІЯ

- Дівчино, чи зберігаєте ви консервацію на балконі? - Ні, не зберігаю. - Це, мабуть, тому шо ви незаміжня, так? - Серйозно? Ви вважаєте, якщо жінка щаслива у шлюбі, вона повинна консервувать два відра? По-другому нє работаєт? В мене все чудово, просто я не консервую. Освободітєсь от своїх стєрєотіпов і вивчіть новий текст. Коротко описала ситуацію, яка сталася зі мною тижнів зо три тому, коли я йшла з ринку, а хамоватий молодик таким способом намагався впарить мені металопластикові вікна. Додому я йшла з думками типу "боже, які ж всі навкруги стереотипні". Ага, а потім мені прийшла посилочка на тест. Вперше поталанило і мене відібрали) А ще перепало чудових слив. Спочатку я думала, що зроблю пару конфітюрчиків і всьо. Ну, щоб написать відгук. Но ніт. Спочатку був сливовий конфітюр з корицею та бренді. Далі в планах був персиковий. Баночок вдома хватало і я думала, що на цьому то все і завершу. Ага. І ось я вже в Новусі та купую нові баночки для того, шоб використать якомога більше пакетів з посилки та бігаю по ринку в пошуках найкращих овочів та фруктів. Далі все як в тумані. Якщо конкретніше: - сливовий конфітюр з бренді; - слива в шоколаді з горіхами, або сливова Нутелла; - маринована слива; - персиковий конфітюр; - грушевий конфітюр з бренді та корицею; - 2 літри ткемалі; - консервовані огірки; - і помідори теж) Думала вже скажу собі "стоп", но нє тут-то било: я вже в'ялю помідори та радісно засипаю їх спеціями та заливаю оливковою олією в баночках. Це ж не все. Моя перша в житті консервація повинна бути ще й сама гарна, того я витрачаю вечір, шоби зробить кожну баночку особливою і шоб фоткі получілісь огонь. Якшо серйозно, то воно було того варте. Я ж дуже люблю возитись на кухні і то було чисте хюгге — носитися у всіх цих клопотах, шукати найкращі рецепти. Слухати компліменти від сусідів, бо ж в тебе вдома пахне або грушею, або персиками, чи розливається аромат сливи з шоколадом. А вони ходять і питають, шо в тебе там сьогодні. Головне в цьому всьому — знати міру. Не двадцять тонн заготовлювати, а рівно стільки, поки тебе пре. А перло мене цілий тиждень, звідси і цілий калейдоскоп смачнючок. Якщо коротко, дуже дякую, Naprobu. З вами я відкрила в собі ще одну суперсилу❤️
У отзыва 9 комментариев
alla_asu
Дуже гарно, особливо фотка. Все у баночках так смачно виглядає! А книжка цікава?
Ольга Анатольевна Гричанюк
Супер апетитно как смотрится.. Я жду когда откроем свою всю вкуснятину..
Трунова Елена Олеговна
а что это справо у вас такое крупное красное?
Gordita
Книжка дуже крута, так. Дуже рекомендую прочитати. Вчить бачити чарівність у кожному моменті)
Gordita
Справа - консервированные помидоры. Впервые в жизни попробовала их делать. Делала с Пикант Фиксом. Очень понравились ароматы, которые стояли на кухне во время консервации
Трунова Елена Олеговна
напишите плиз рецептик!!!!
Gordita
Елена Трунова, рецепт упаковке Пикант Фикса самого был. Если коротко, то и как обычные помидоры, просто рассол из пакетика) От это я даю - через год комментарий увидела)
Трунова Елена Олеговна
Gordita, ну как вам по вкусу через год? я делала огурцы-не понравились(
pomin
О, і в мене печія, гадала, що співпадіння, хоча зазвичай майже цим не страждаю. Треба буде ще поспостерігати
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться