Підходить до кінця наше смачне тестування. Сьогодні я хочу подати вашій увазі торт, який спекла на день народження подруги. Використала наступну продукцію Dr.Oetker: амоній (у тісто), ванільний цукор (у крем), двокольорову глазур та срібні кульки для декору. Рецепт тіста: 4 яйця збиваємо зі склянкою цукру, добавляємо 2 чайні ложки амонію і ставимо в холодильник на 8 годин (ніч). Потім добавляємо 2 столові ложки топленого масла, муки скільки забере і вимішуємо тісто (тісто повинно бути середньої твердості і добре відставати від рук), знову ставимо у холодильник на пару годин. Розкачуємо тонко (з даної порції виходить 14-12 коржів діаметром 23 см.), випікаємо близько 5 хвилин кожен корж. Крем сметанний, я беру 0,5 л домашніх густих вершків, змішую з 3 пакетами (380-400 г.) 15% хорошої сметани, добавляю 2 склянки цукру, ванільний цукор, даю цукру розчинитися, а потім збиваю. Перемазую коржі кремом, ставлю на деякий час в холодильник. Потім покриваю торт ганашем з масла і білого шоколаду, повертаю в холодильник до застигання ганашу, а потім декорую. В даному випадку при декоруванні я використала двокольорову глазур, вафельну картинку, срібні кульки та мигдалеві слайси.