Liliana-vsk
Liliana-vsk
Знаток
Отзывы Liliana-vsk
Комментарии Liliana-vsk
Получено лайков
0 Like
Liliana-vsk
Доброго дня. Заповнила анкету на сайті, дуже хотілося б попасти в число експертів і спробувати дію Eliminal gel на собі. Мені 52 роки, потребує покращення шкіра, крім того, надіюсь що даний продукт (а саме його дія як сорбента) допоможе побороти алергію на амброзію, з якою борюся уже не один рік. Буду чекати хороших новин...
У отзыва 4 комментариев
Модератор Ольга
Liliana-vsk, з досвіду лікування полінозу у своєї дочки скажу, що одним сорбентом тут не здолати алергічні прояви. Але, якщо потрапите до списку, буде цікаво дізнатися, чи впорається цей засіб. Хоча до цвітіння амброзії ще далеченько і буде важкувато судити про результати - у Вас лише на неї алергія чи не тільки?
Liliana-vsk
Алергія у мене лише на пилок амброзії. Борюсь з цією проблемою уже багато років. За цей час навчилася жити з нею, в період загострення (цвітіння) приймаю різні медичні препарати. Коли зіткнулася з цією проблемою вперше, не раз чула пораду "почистити" організм від токсинів. Але нічого серйознішого, крім вживання курсами активованого вугілля на тще серце (маю на увазі сорбенти) не пробувала. Тому вірю у дію Eliminal gel і хочу спробувати. Та і покращення стану шкіри мені теж не завадить.
Модератор Ольга
Liliana-vsk, так, одна з порад алерголога - у період цвітіння приймати сорбенти (біле вугілля чи звичайне чорне), пити кальцій та протиалергічні засоби - та вони діють лише в купі з дієтами та відповідним способом життя (який, нажаль, не завжди можна дотримати). Знаю зараз у алергоцентрах діють різні програми, спрямовані саме на боротьбу з полінозом (амброзією зокрема). Але там уже не чистять організм з середини, а лікують.
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Liliana-vsk
Доброго вечора, теж хотілося б дізнатися чи виконані мною умови проекту? Участь у тестуванні приймала перший раз.
У отзыва 4 комментариев
Модератор Ольга
Liliana-vsk, так, з Вашого боку все виконано вірно. Єдине, що хочу зауважити - Ваша сторінка у Фейсбук закрита для перегляду - ми не зможемо перевірити, чи ділиися Ви зі своїми друзями відгуками, чи ні.
Liliana-vsk
Доброго дня, з друзями на Фейсбуці я ділилася (друзі бачили точно, бо "постили"), що сторінка закрита не знала, спробувала відкрити - чи вийшло не знаю. Я не дуже досвічений користувач Фейсбука, ввечері вдома проконсультуюсь з цього приводу з більш досвіченими корстувачами і постараюсь вирішити цю проблему. Вибачте, що так вийшло.
Модератор Ольга
Liliana-vsk, нічого, все буває вперше. Просто коли Ви будете в майбутньому ділитися новиною чи постом з сайту - відкривайте доступ "Для усіх", там є така фуекція.
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Berezka82
Испекла нежнейшее песочное печенье с заварным кремом, которое очень любит моя семья. Вместо заварного крема использовала пудинг, рецепт приготовления заварного крема из пудинга взяла на одной из пачек с разрыхлителем, только сахара добавила немного больше, чем в рецепте. Открыла пачку с пудингом и сразу обратила внимание на приятный, насыщенный ванильный аромат. Крем получился нужной консистенции, приятного цвета и аромата. И главное, на его приготовление пошло не больше пяти минут, очень легок в использовании!
У отзыва 4 комментариев
Liliana-vsk
Доброго дня! Печиво має дуже апетитний вигляд, а на смак, мабуть, ще краще! Рецепт не підкажете?
Berezka82
Добрый вечер, очень приятно, что Вас заинтересовал мой рецепт!) Рецепт очень простой: Тесто: 3 ст муки, 250 гр масло мягкое, 3 ст лож кефира. Замесить мягкое тесто и дать постоять один час (не в холодильнике) Заварной крем: 1 ст молока, 1 ст сахара (можно чуть меньше) 1 яйцо, ваниль, 2 ст лож муки, 1 чайная ложка сливочного масло. Раскатать тесто толщиной 0,5 см., вырезать стаканом кружочки. В середину кладем по 1 ч. ложки начинки (зависит от диаметра кружочка) край можно защипить по типу вареников, а можно не защиплять, крем и так не вытекает.
Liliana-vsk
Дякую за рецепт, а розпушувача не потрібно добавляти?
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Berezka82
Испекла нежнейшее песочное печенье с заварным кремом, которое очень любит моя семья. Вместо заварного крема использовала пудинг, рецепт приготовления заварного крема из пудинга взяла на одной из пачек с разрыхлителем, только сахара добавила немного больше, чем в рецепте. Открыла пачку с пудингом и сразу обратила внимание на приятный, насыщенный ванильный аромат. Крем получился нужной консистенции, приятного цвета и аромата. И главное, на его приготовление пошло не больше пяти минут, очень легок в использовании!
У отзыва 4 комментариев
Liliana-vsk
Доброго дня! Печиво має дуже апетитний вигляд, а на смак, мабуть, ще краще! Рецепт не підкажете?
Berezka82
Добрый вечер, очень приятно, что Вас заинтересовал мой рецепт!) Рецепт очень простой: Тесто: 3 ст муки, 250 гр масло мягкое, 3 ст лож кефира. Замесить мягкое тесто и дать постоять один час (не в холодильнике) Заварной крем: 1 ст молока, 1 ст сахара (можно чуть меньше) 1 яйцо, ваниль, 2 ст лож муки, 1 чайная ложка сливочного масло. Раскатать тесто толщиной 0,5 см., вырезать стаканом кружочки. В середину кладем по 1 ч. ложки начинки (зависит от диаметра кружочка) край можно защипить по типу вареников, а можно не защиплять, крем и так не вытекает.
Liliana-vsk
Дякую за рецепт, а розпушувача не потрібно добавляти?
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Liliana-vsk
Підходить до кінця наше смачне тестування. Сьогодні я хочу подати вашій увазі торт, який спекла на день народження подруги. Використала наступну продукцію Dr.Oetker: амоній (у тісто), ванільний цукор (у крем), двокольорову глазур та срібні кульки для декору. Рецепт тіста: 4 яйця збиваємо зі склянкою цукру, добавляємо 2 чайні ложки амонію і ставимо в холодильник на 8 годин (ніч). Потім добавляємо 2 столові ложки топленого масла, муки скільки забере і вимішуємо тісто (тісто повинно бути середньої твердості і добре відставати від рук), знову ставимо у холодильник на пару годин. Розкачуємо тонко (з даної порції виходить 14-12 коржів діаметром 23 см.), випікаємо близько 5 хвилин кожен корж. Крем сметанний, я беру 0,5 л домашніх густих вершків, змішую з 3 пакетами (380-400 г.) 15% хорошої сметани, добавляю 2 склянки цукру, ванільний цукор, даю цукру розчинитися, а потім збиваю. Перемазую коржі кремом, ставлю на деякий час в холодильник. Потім покриваю торт ганашем з масла і білого шоколаду, повертаю в холодильник до застигання ганашу, а потім декорую. В даному випадку при декоруванні я використала двокольорову глазур, вафельну картинку, срібні кульки та мигдалеві слайси.
У отзыва 3 комментария
Svetlanagyrman70
Добрый день! Торт очень аппетитный и красивый! А где в Полтаве вы купили такую вафельную картину, букет? Уж очень нарядно с ней получилось!
Liliana-vsk
Здравствуйте, готовую вафельную картинку в Полтаве можна купить в магазине "Речі для печі" на Леваде в торговом центре "Левада", у них есть и интернет магазин. Напечатать любую Вашу картинку или выбрать из того что есть в компьютере можна через группу на фейсбуке "тортландия ( вафельные картинки для тортов )".
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться