Який желфікс для чого смачніший
Нарешті спробувала всі три види желфікс і хочу поділитися своїм досвідом. Як відомо, основна їх відмінність у кількості цукру, яку треба використати за рецептом. Тож спробувпвши всі три, прийшла до ось таких найсмачніших рецептів:
Желфікс 1:3: персик, абрикос, малина, чорниця. Всі найсолодщі фрукти. Ще більше цукру їм не треба, то 1:3 - ідеально
Желфікс 1:2: солодкі яблука, не дуже солодкі груші, слива, полуниця, тощо
Желфікс 1:1: от тут вже є де розгулятися з усіма фруктами, які так просто не з'їси! Кизіл, вишня, алича, кислі яблука. В результаті виходить не приторний, а дуже смачний джем з приємною кислинкою. Додатково цукор не додавали, пропорція 1:1 вийшла ідеальною!