oljara
oljara
Знаток
Отзывы oljara
Комментарии oljara
Получено лайков
0 Like
oljara
Доброго ранку! В понеділок отримали посилку з вологим кормом для тестування. Навіть не очікувала отримати так багато пакетиків корму Optimeal. Нам прислали корм зі смаком телятини, курки та шпинату у соусі. Зі складу видно, що там безліч поживних та корисних речовин, які так необхідні для котиків. Одразу видно, що цей корм відрізняється від тих, що містять зерно. Текстура корму більш ніжніша та соковитіша. Корм має приємний запах. Ну і звичайно, наша домашня улюблениця від нього у захваті. Корм їй одразу припав до смаку і Плюшка із задоволенням ласує ним вже третій день. Дякуємо порталу NA-PROBY та Орtimeal #Optimeal #Оптимил #Naproby #Напробу Кохання всім!!!!!!
У отзыва 8 комментариев
Модератор Ольга
oljara, як часто Ви годуєте кішку новим раціоном? Нагадаю, хештеги необхідні лише при публікації у соцмережах.
oljara
Зараз в нас іде 1 пакетик на день. Якби ми давали їй більше, то вона з'їдала б все що дали. Корм дійсно припав до смаку нашій киці.
Ивченко Ксения Владимировна
Знаєте що я вам скажу. Мій вік 31 рік я подавала заявку на участь ц проекті. Чому? Після корони пам'ять 6 секунд. Після панічних атак які в мене були протягом 3х років і зараз також часто буває. Я дуже погано сплю після панічних атак і досі. Тоді було тільки 3-4 гидини на добу, зараз трохи більше. Тепер зараз ще додалась ця клята війна і тривоги від яких я вже шаленію по 15 шт на день. Ті 🍒 на торті, мешкаю в 40 км від лбз і кожен день чую вибухи. Тому. У всіх є різні фактори. Я б дуже хотіла б прл есиувати цей препарат тому що нажаль зараз фінансово я його не можу собі дозволити.
Анеті
Anastasia Litvin, так я зазвичай даю десь 21:50,мала прокинулась в 9:10 ранку(то вона інколи прокидається в ночі навіть якщо водички попити,а це спала так солодко я сама навіть здивувалась,що так протрималася.
Anastasia Litvin
Анеті, ого, нічого собі інтервал😳 моя в 22-00 зазвичай їсть і в 6-00
Анеті
Anastasia Litvin, нам ось буде 1,8 але мала ще в обіді та на ніч їсть суміш,а вдень то вже звичайну їжу. Я навіть сама не хочу її відчувати від суміші,хай вже коли сама захоче тоді і кине бутилочку.
Anastasia Litvin
Анеті, це і правильно. Мій брат до 2,4 був з пляшечкою
Anastasia Litvin
Не по ділу, але дуже цікавить іграшка на задньому плані, де таку купували?)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться