PetrikPyatochkin
PetrikPyatochkin
Новичок
Отзывы PetrikPyatochkin
Комментарии PetrikPyatochkin
Получено лайков
0 Like
PetrikPyatochkin
Доброго дня. Вчора отримала на тестування Еліміналь-гель. В наборі було три журнали та 2 упаковки гелю по 20 стіків (зручна форма випуску, гель завжди можна взяти з собою та вжити у потрібний час), яких саме вистачає на один повний двотижневий курс. Відзавтра починаю тестування. До цього гель вже доводилося вживати, але лише в якості сорбенту при отруєнні, тому смак його мені знайомий, а з ефектом від тривалого споживання познайомитися ще тільки належить. Глобальних проблем зі шкірою немає, але часом з'являються висипи та лущення. Очікую позбутися від них завдяки вживанню Елімініаль-гелю, а також покращити загальний стан організму.
У отзыва 1 комментарий
PetrikPyatochkin
Ніхто окремо не радив, просто вдома випадково виявився лише він, а основна діюча речовина у нього така ж, як і у більшості популярних сорбентів. Ефект, відповідно, теж був, але достатньо оцінити важко, оскільки це був лише одноразовий прийом.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
PetrikPyatochkin
Два тижні кіт тестував корм Optimeal, до цього такий корм жодного разу не купували. Давали трохи більше, ніж було написано в рекомендаціях, оскільки кіт породи сфінкс і потребує трохи більше корму, особливо в холодну пору року. Адаптація до корму минула загалом успішно, хоча і не без невеликих неприємностей (перші дні все було чудово, після кількох днів успішного використання, наступні декілька днів періодично траплялися невеликі розлади травлення, але загалом це особливості породи і травної системи кота, подібна ситуація у нього часто спостерігається навіть перші дні після купівлі нової упаковки знайомого корму, почувається при цьому кіт цілком нормально і активно; за кілька днів ситуація нормалізувалася). Смак корму коту, вочевидь, сподобався, оскільки він сам підходив до тубусу і намагався його звідти дістати:) Загалом, можу сказати, що корм справив на нас з котом досить приємне враження, особливо зважаючи на його натуральний склад.
У отзыва 1 комментарий
PetrikPyatochkin
Так,породи сфінкс, йому 6 років.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться