uljana2016
uljana2016
Новичок
Отзывы uljana2016
Комментарии uljana2016
Получено лайков
3 Like
uljana2016

Тестування засобів для волосся WellaDeluxe

Наступна черга тестування Мусу WellaDeluxe. І тут з диким бажанням почав проситися синочок у якого відпускається волосся на хвіст. Дуже хоче він заплутати дозволу хвостик, але від природи його волосся все росте спадаючи на перед, а він хоче дозаду щоб було. Отже, ми вирішили проексперементувати чи справді Мус Wella_Deluxe справиться з таким завданням. Я видавила один натиск Мусу і він сподобався мені своєю щільністю він такий відчутний на руці і таке враження склалося що на долоні він ще трохи збільшився в об'ємі. Я нанесла Мус на волосся і розприділила його, дитина відмітила приємний аромат (відвідуючи школу моделей йому часто робили зачіски і раніше він говорив що все мало дуже різкі запахи) а тут аромат!!!!!! Волосся дуже гарно вібрало Мус і сталося диво, воно все вляглося назад. Я прикріплю фото де видно його об'єм волосся на голові і фото як волосся вклалосся дозаду.
Засіб вартий уваги та тепер займе почетне місце на полиці для засобів для укладки волосся не тільки мого а й дитячого, оскільки зробила висновок що WellaDeluxe можна довіряти і дитяче волосся!
Дякую сайту naprobuua за можливість познайомитися ближче з засобами Wella_Deluxe!!!
У отзыва 3 комментария
SandraAlex
Дійсно, мус дуже щільний, тому, розхід досить економний.
marina__veremeenko
Мальчик- красавчик 👍🏻Молодец Мама, приучает с юности ухаживать за собой 👍🏻 Действительно мусс хорошо впитывается и укладывает волосы как надо 😺
uljana2016
Голову и спеціально йому не мили, хотіли подивитися як мус далі себе проявить, і також вражаючі очікування- зранку розчесав волосся і воно розсипчасте і неймовірне!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться