MAJSKAYA
MAJSKAYA
Новичок
Отзывы MAJSKAYA
Комментарии MAJSKAYA
Получено лайков
5 Like
MAJSKAYA
Ось вже й підходить до кінця тестування продукції від ТМ Др.Оеткер. Дякую порталу #На пробу за можливість взяти участь в такому цікавому тестуванні та відкрити для себе та своїх рідних , друзів та співробітниць продукцію від Др. Оеткер. Раніше мені доводилось спробувати лише дріжджі цієї ТМ. Що можу сказати вся продукція, що я тестувала не підвела, все виходило смачно, розпушувач вийнятковий, какао за лічені хвилини, а який смак та аромат! Декор також залишив приємні враження- смачний, а головне не твердий. Глазур теж зі своєю задачею справилась, але я прийшла до висновку що газур двокольорову треба використовувати для прикрашання пирога, кексів або інших виробів кімнатної температури або ледь теплі, бо я прикрашала торт з кремом, який був з холодильника, то вона дуже швидко застигала, але все одно на смак це не вплинуло. Я використала тільки чорну глазур для прикрашання торту з фруктами, а білу ми зїли просто так) Ще напишу про глазур, що треба розводити водою, нею я прикрасила кекси, тут головне не переборщити з водою, а строго слідувати інструкції. Загалом готується дуже швидко, застигає, не розтікається, має приємний блиск, але як на мій смак засолодка. Можливо частину води наступного разу заміню лимонним соком. Фото додаю)
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
MAJSKAYA, так, декор полонив і мене. Навіть чоловік, який завжди залишає прикраси з торту на тарілці, з'їв усі :) Фото чудові та дуже смачні - розкажіть, що за смаколики?
MAJSKAYA
Тортик- бісквітні коржі та мій улюблений сметанно-творожний крем, фрукти і глазур та яка двокольорова використала лише темну. Метелик на торті імбирне печиво, його прикрасила смачними кольоровими кульками. Кекси зі сливами всередині, глазур внесла свою нотку смаку.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
MAJSKAYA
Отримала посилочку ще 5 числа, не вистачало ванільного цукру та це мене не засмутило. Аромат ванілі, напевно з пудингу, наповнив дім і відразу ж з'явилось багато ідей що б смачненьке приготувати. Перший десерт "Трайфл" На основі пудингу зробила заварний крем, тільки молока використала не 500 мл на пакетик пудингу, а 900 мл. Крем вийшов без грудочок дуже ароматний і ніжний. Бісквітпорізала на коржі і виклала шарами з кремом, всередині також 1 шар бананів порізаних кружечками і пюре з полуниці з цукром і агар-агаром. Зверху прикрасила ягодами.
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
MAJSKAYA, яка краса! Як загустів продукт у більшій кількості рідини? Не був занадто рідкий?
MAJSKAYA
По консистенції і на смак був схожий на густий заварний крем, а бісквіт на наступний день просочився від крему і став пропитаний.Вийшло дуже смачно, а головне швидко.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться