Vika1259
Vika1259
Эксперт
Отзывы Vika1259
Комментарии Vika1259
Получено лайков
16 Like
Kn0pka

Якщо чесно...

Коли прийшов лист на пошту про реєстрацію у новому проекті, звісно, були приємні відчуття. Прочитала, побачила, що косметика органічна, почала реєстрацію і тут питання, обрати чи відомий вам бренд, чи користується ним. Поставила галочку, що ні. Тому що дійсно в даний момент цією маркою не користуюся. Потім почала гуглити інтернет, щоб більше дізнатися і тут хоб, до мене дійшло. Це є той самий бренд, що колись ми купували і prostor та evi. Насправді, раніше не вся лінійка була якісною і не дуже розрекламованою. Дійсно в якийся час, з маркетингової точки щось пішло не так, тим паче нішу косметології почали заповнювати дуже великим асортиментом інші нові фірми. До сьогоднішнього дня, я взагалі думала, що Eveline вже взагалі немає в продажу, а те що вони виробляють ще й органічну косметику, то взагалі.... Молодці, що хочуть повернути своє ім'я. В торгових магазинах купую косметику все рідше, зараз простіше зайти в мережу, і зробити замовлення. Eveline успіхів вам♥️ цікаво, чи підвищили ви рівень якості своїх нових продуктів і чим саме ваша продукція відрізняється від інших. Хочется побачити вашу нову індивідуальність.
У отзыва 2 комментария
Vika1259
Також в приємному здивуванні!)) Колись ще підлітком купувала декоративну косметику eveline, тому що вона була бюджетна. Але глянули ціни в онлайн магазинах і вони так і залишається бюджетною, тільки ж натуральний склад є великою перевагою. ))
Kn0pka
Vika1259, цікаво подивитись на якість. Якщо eveline претендую на те, щоб бути у лінії лідерів, думаю вони потурбувалися, про максимальну користь. З точки фінансів, звісно, цінова політика має бути золотою серединою, щоб все більше жінок мали змогу скористатися і надати перевагу eveline ♥️
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
O'Lena

Вітаю переможців!

Вітаю переможців і учасників тестування! Чекаю на інформативні відгуки, бажано в порівнянні з чимось) бо таким як я молодим матусям, яким ще тільки треба вчитися обирати підгузки це дуже й дуже потрібно!
У отзыва 3 комментария
Vika1259
Ура! Поздравляю всех, кто нашел себя в списке)) ждем посылку и будем начинать тестировать) всем удачи!
yuli4ka_litvinenko
Чекаю на підгузкиactive baby й буду порівнювати з іншими лінійками pampers та іншими підгузками. За 6 м.є з чим порівняти))) слідкуйте)
MataBanata
yuli4ka_litvinenko, мені дуже цікаво чи вони по розмірам такі самі, як Хаггіс. Бо ми маємо Хаггіс 2 і вони малі, а 3 великі... Дивні розміри
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
zivochka

Заинтересована

Добрый день. Прекрасное тестирование. У меня в октябре день рождения. Если бы я стала экспертом, то это был бы прекрасный подарок в день рождения
У отзыва 2 комментария
Vika1259
Хочу попасть в эксперты) когда то покупала косметику eveline ,но потом почему то перешла на другие бренды. Интересно попробовать снова пользоваться eveline.) цены на сколько я знаю доступные, а вот с качеством как? С удовольствием приму участие в тестировании. Всем удачи)
zivochka
Тогда нам нужно ждать списков , чтобы увидеть себя в них и будем тестировать. Вам удаяи
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Vika1259
Выпечка у нас на столе несколько раз в неделю. Постоянно пробую новые рецепты)) сейчас сезон яблок и тыквы, часто пеку именно с этими ингредиентами) Dr. Oetker использую для выпечки! Довольна этой тм, всегда все получается отлично! Очень хочу принять участие в этом проекте! Люблю эксперименты))
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
Vika1259, а что Вы готовите из тыквы? Недавно видела рецепт творожно-тыквенной запеканки, но у меня в семье этот продукт не особо любим, поэтому и рецептов с тыквой знаю мало :(
Vika1259
Посмотрите рецепты пирогов и кексов с тыквой! Обязательно пробуйте и найдете 'свой рецепт'))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться