IRINA41
IRINA41
Знаток
Отзывы IRINA41
Комментарии IRINA41
Получено лайков
8 Like
IRINA41

Wella Deluxe для розкішної зачіски і захисту кератину

Привіт, привіт! Сьогодні хочу застрибнути в останній вагон проїзджаючого потяга. Нещодавно я стала учасницею тестування у проекті « Wella Deluxe : для розкішної укладки і захисту кератину» на сайті @naprobu.ua Для початку хочу зауважити, що стати учасницею, це приємно і відповідально. Але отримати набір для тестування виявилось не так вже і просто. Хочу подякувати команді @naprobu.ua за допомогу. Хочу лише зазначити, що команда Wella, яка була задіяна в розсилці допустила низку помилок. По-перше: зазначили не мій номер телефону, а це значить, що Нова пошта сповістила про відправлення не мене. Почалось тестування. Я спробувала дізнатися чому я не отримали продукт для тесту. Після мого звернення @naprobu.ua сповістила, що моє відправлення чекає на мене у зазначеному відділенні, але помилково зазначили не мій номер телефону. У відділенні виявилось, що в базі відправлення оформлене на мене, а на посилці указане не моє прізвище, не мій телефон! Отримати вдалося з деякими складностями і зіпсованим настроєм. Врешті решт омріяна лінійка Wella Deluxe моя! Надалі я намагатимусь обь‘єктивно оцінити продукцію і розповім свої враження в слідуючих відгуках.
У отзыва 4 комментариев
Модератор Ірина
Ірино, доброго дня! Дійсно вишла дуже неприємна ситуація, ми розуміємо усі Ваші емоції з цього приводу, та щиро раді, що Вам вдалося отримати свій набір учасника. Честно, таке трапляється дуже рідко, і як людина людину повністю розуміємо Вас, дуже шкода, що так трапилося. Сподіваємося, що ця ситуація не вплине на загальне враження від тестування, безпосередньо, продукції. Дякуємо Вам за довіру! Та бажаємо приємного процесу тестування! Чекатимемо на Ваші наступні відгуки. Гарного дня!
IRINA41
Модератор Ірина, так я розумію, що таке трапляється і буду оцінювати засоби, а ні ситуацію.
.Olga.
Модератор Ірина, користуючись нагодою, можна запитати? Я не відмовляюся від своїх слів, що за рейтингом не женуся ( мені до супера якісь пару сотень :-) ) і навіть не рахую вже давно, за всі комменти мені нарахували бали чи ні, але їх ось уже дні з 4 точно взагалі не нараховують. Хоча й коменти мої "висять". А чому тоді не нараховують?
Модератор Ірина
.Olga., Ольго, доброго дня! Ще не усі коментарі пройшли модерацію, тому бали будуть нараховані пізніше.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться