Імпровізація на тему варення з грушок з Желфіксом від dr. Oetker. Взяла трохи більше кілограма грушок, видалила серцевину, порізала шматочками. Довго вагалася, чи перебити груші в пюре чи залишити шматочками. І зупинилася на останньому. Засипала 350 грамів цукру і залишила на пів дня, щоб грушки сік пустили. Потім проварила хвилин 7, щоб мягші груши стали, добавила Желфікс 3:1 змішаний з двома столовими ложками цукру. Проварила ще 3 хвилини. І розлила в стерилізовані баночки, закрила, перевернула догори дном.....і забулася....Через годину опам'яталася, до варення, а воно аж дуже густе, так і залишилось трішки вільного місця, знизу банки. Вийшло в менп 2 баночки по 0,5 л і одна 0,25 л. Загалом враження приємні, консистенція густа. Будемо і далі продовжувати експерименти з dr. Oetker і Желфіксом!