Олена Орел
Олена Орел
Знаток
Отзывы Олена Орел
Комментарии Олена Орел
Получено лайков
0 Like
Олена Орел
Продовжуємо тестування. Вчора зранку погодувала собачку повною порцією корму, все було добре, але ввечері після прогулянку собака повернулася кволою, пила багато води. Я ніколи не бачила(за 13 років), щоб мій песик стільки пив. Лежав біля миски, пив, видно було, що йому погано. Потім вирвав водою. Пізніше стало краще. Сьогодні знову зменшу порцію. Не знаю, чи це повязано з кормом чи з ти, що недавно перехворіла собачка і ще п`є антибіотики. Раніше після сухого корму інших фірм такого не було. Правда відмічу, що в туалет ходить добре.
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
Олена Орел, наші спеціалісти прокоментували Вашу ситуацію: якщо організм собаки ослаблений після хвороби, кишківник також страждає і гірше перетравлює їжу. Важливо в такий момент, не перегодовувати тварину, щоб не перевантажувати кишківник. Оскільки ваш улюбленець приймає антибіотики, організм швидко збезводнюється, тому дана реакція може бути спричинена ліками. Пам’ятайте, споживання сухого корму повинне супроводжуватися питтям чистої води, щоби забезпечити природнє перетравлювання".
Олена Орел
Дякую Вам! Тільки помітила, що Ви відповіли. Дякую за консультацію. Зменшили порцію - і тепер все нормально. Зважаючи на вік та перенесене захворювання поки будемо на невеличкій порції. Так корм переноситься нормально і ніяких проблем зі здоров`ям не викликає.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Rezanova13
Смотрю отзывы и фото других участников)Так вот наш корм отличается названием и размером корма)Собаке нравится.И вот пока видим одни плюсы.Но повезло ли нам?Интересно почему у нас другой корм??
У отзыва 4 комментариев
Олена Орел
У Вас корм для цуценят, а у більшості учасників - для дорослих собак.
Модератор Ольга
Rezanova13, анализируя анкеты было решено протестировать рацион не только для взрослых собак, но и для щенков. Те, кто указывал возраст щенков до года и попал в список получили питание для щенков.
Rezanova13
Поняла)))нас все устраивает)))щенок доволен)))
Astida
У нас тоже для щенков!!!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться