На вихідних готувала другий з запропонованих рецептів – печиво з ванільним кремом. Готувала все за рецептом, але в один з моментів зрозуміла, що вся суміш ніяк не перетворюється на тісто, тому я добавила 1 ложку сметани, яка виправила всю ситуацію. З запропонованої кількості інгредієнтів у мене вийшло 3 дека печива, вирізала різними формами (і сердечками, і квіточками) тісто випікається дуже швидко, в звичайній газовій духовці приблизно 15 хвилин. За смаком печиво вийшло дуже хрумке, ванільне (завдяки 2 пачечкам ванільного цукру від Dr.Oetker), в міру солодке, як сказав мій чоловік – навіщо його ще кремом мазати якщо воно й так смачне. Що ж стосується крему, то мені випало два рецепти в кожному з яких був присутній ванільний крем, в першому для капкейків це було просто поєднання суміші з молоком та цукром, а в рецепті для печива пропонувалося додати в крем вершкове масло. І в першому і в другому випадку крем збився дуже швидко, і скажу чесно, що в обох інтерпретаціях він мені сподобався за смаком. Звичайно після додавання масла він став більш маслянистим, густим, і в той же час дуже смачним.
Після того як печиво охололо я перемазала крем і помістила в холодильник. Через годинку печиво вже було готове і ми вже почали смакувати. Упаковки крему виявилося забато для печива, тому рештки «солодкоїжки» доїдали ложками. Дякую за ще один прекрасний рецепт!