lenkrh
lenkrh
Новичок
Отзывы lenkrh
Комментарии lenkrh
Получено лайков
6 Like
lenkrh

#Gourmet_UA #GourmetGOLD_UA.

Сегодня получили посылку на тестирование! Дорогие мои друзья, у которых есть котики:) , есть повод встретиться и угоститься баночкой для любимчиков! Мои уже в предвкушении угощений!
У отзыва 7 комментариев
Модератор Ольга
lenkrh, у котиков такой строгий вид. Вряд ли они захотят делиться ?
Lotanaria
эксперты у Вас строгие и дисциплинированные))
_.natatalya._
Котэ в ожидании))наверное вкусна предстоит дегустация)
lenkrh
О, да, наши котики оценили корм и им очень понравился:) А серьезные, потому что первый раз участвуют в таком действие:)
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Януська Гуцуляк
З цією сумішшю годування стало справжнім задоволенням для мене і моєї дитини. Вона не лише смачна, а й дуже корисна. Її склад містить все необхідне для забезпечення правильного росту і розвитку малюка. Моя дитина нарешті їсть з задоволенням і збагачує свій організм корисними речовинами, які вона так потребує. Особливо ціную те, що ця суміш враховує потреби маленьких дітей на кожному етапі їхнього розвитку. Вона допомагає мені відчувати себе впевненою в тому, що я надаю своїй дитині найкраще з початку свого життя. Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться