tatka29
tatka29
Эксперт
Отзывы tatka29
Комментарии tatka29
Получено лайков
36 Like
tatka29

Подарунок від Dr. Oetker

Сьогодні з самого ранку побігла за посилочкою! Була вражена вмістом коробки, там стільки смаколиків.....багато з них я уже користувалася (розпушувач, ванільний цукор на основі бурбонської ванілі, ванільний цукор, загущувач вершків), але щей багато продукції якою я ще не користувалася (збитий десерт, пудинг, крем для торта, желе для торта).......дякую організатором та компанії Dr. Oetker за такий чудовий подарунок!!!
У отзыва 3 комментария
yu_novitska
ВАУ!)))) вот это повезлоооо такой подарочек получить!) Супер просто, поздравляю ещё раз!
tatka29
yu_novitskaya, дякую, сама не осікувала що такий подарунок буде, з такими різними вкусняшками
Наталія Буковська
Класссс! В Інстаграмі Напробу в сторіс бачила це багатство) Вітаю!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
yu_novitska

Поздравляю победительниц концурса!)

Очень за них раза!)) Мне понравились их отзывы, и помню их фотографии! Заслуженно!)
У отзыва 3 комментария
tatka29
Дякую, я звісно не вірила що мене оберуть як найактивнішого експерта.....тепер чекаю на посилочку, цікаво що там))))
Наталія Буковська
Приєднуюсь до вітань! Молодці дівчата! І цікаво що ж за сюрприз, буду слідкувати за відгуками, щоб не пропустити))
nastyaeguk
Дякую Вам за поздоровлення! Вдруге подала заявку на тестування Dr. Oetker, дуже розстроїлась, коли не вийшло протестувати вперше. Вдруге була щаслива, що обрали, але випадково прочитала в правилах, що можна виграти приз за активність, але, оскільки вперше приймала участь в тестуванні, не знала що саме потрібно робити. Тому намагалась по максимуму виконати умови. Але дуже вдячна, що вийшло ще й отримати приз за активність)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
tatka29

Підсумки тестування!

Доброго дня! Що ж можна уже підбивати підсумки тестування.........Набір тестування супер, я дуже рада що потрапила у список експертів та змогла його протестувати
І так спершу хочу почати з Ванілі.........аромат не передати словами, випічка або креми для тортів виходять ароматними, найголовніше, що ароматизатор виготовлений на основі натуральної ванілі....і це величезний плюс цьому ароматизаторі......якщо порівнювати по ціні, то Ароматизатор Ваніль в ампулах, в 10 разів дорожчий ніж звичайний Ванілін в пакетиках, але не забувайте що Ароматизатор Ваніль від Dr. Oetker виготовлений на основі натуральної ванілі (а вона дуууже дорога).......чи буду я купувати його після тестування.....однозначно ТАК
Суха суміш для приготування Тірамісу та Творопиш........це незамінні помічники у домі, коли потрібно швидко приготувати десерт чи то сирна запіканка чи то тірамісу, або для людей які мало проводять час на кухні.......звісно смак Тірамісу від Dr. Oetker відрізняється від оригінального рецепта, але мій чоловік оцінив (він ніколи не куштував оригінальне тірамісу)
Гарячий шоколад: для тестування нам було представлено 3 різних смаки, а саме зі смаком рому, лісових горіхів та класичний без ароматизаторів. Непоганий напій, швидко готується, але для мене дуже солодкий, хочеться щоб він був менш солодкий
Ну і декор! Декор сподобався він не твердий, на випічці не розмокає і не тече....найбільше мені сподобався декор перли срібні та сердечка мікс!
Чи буду я користувати продукцією від ТМ Dr. Oetker, звісно що так!
Дякую за тестування, і хочу всіх привітати з прийдешніми новорічними святами. Нехай у кожного в домі панує мир та злагода!!!
У отзыва 3 комментария
еленка208
З декора як на мене по смаку більш вирізнялися різнокольорові перли - кожна бусинка, різна на смак.
yu_novitska
еленка208, правда? действительно бусинки разного вкуса?) Я думала они одинаковые, просто сладкие
tatka29
еленка208, я щось не помітила, хоча у мене син коли я прикрашала торт ними, то всі з‘їв і я не встигла покуштувати)))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Elena_bondarchuk

Творопиш

Сьогодні вперше спробувала приготувати сирну запіканку за допомогою сухої суміші "Творопиш" від Dr.Oetker. Готувала по рецепту "Сирна запіканка", але також сирну масу, яка приготовлена за допомогою даної суміші, можна використовувати як начинку для ватрушок, пирогів та сирників. Зручно, що всі потрібні інгредієнти зазвичай завжди є у холодильнику. Достатньо просто використати дану суміш та приготувати даний десерт. Замість родзинок я додала свіжий банан. Моя запіканка вийшла чудовою, гарно піднялася й пропеклася (саме за 60 хвилин). Смак десерту дуже ніжний та з радістю сподобається малечі. Планували їсти на сніданок, але не втрималися від вечірньої дегустації цієї неймовірно ароматної запіканки. Дякую за можливість проекспериментувати та приготувати щось новеньке!

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки
У отзыва 4 комментариев
misstress452
Мне очень нравится корочка которая получается на запеканка, по моему рецепту такая корочка не появляется
tatka29
і як вам з бананом??? ви його на шматочки порізали чи перетворили у п'юре, а потім уже додавали до сирної маси?
Elena_bondarchuk
tatka29, з бананом вийшло дуже смачно. Порізала на шматочки і зразу ж додала до сирної маси
yu_novitska
действительно пышненькая запеканка у вас вышла!) аппетитная. С бананом никогда не пробовала готовить..надо будет последовать вашему примеру)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
tatka29

Декор від Dr. Oetker

Всім привіт! сьогодні мій відгук буде на тему декору від торгової марки Dr. Oetker. Випробувала я всі посипки що були у наборі, тепер можу сказати свою думку з приводу них. Безумовно серед посипок фаворитом у мене є Перли срібні та Сердечки мікс. Саме ці дві посипки виглядають на кондитерських виробах більш ніжно та красиво......можна просто використати перли/сердечка і більше нічим не доповнювати декор. Більше я очікувала від Перлів золотих, але на мафінах мені вони не сподобалися як виглядають. Вони якісь маркі, я б до них додала більше блиску, такого як у срібних. На фото можете глянути у різних варіаціях декор від Dr.Oetker. Посипка м'яка, але якщо порівнювати Перли срібні, золоті та мікс, то Перли мікс чомусь більш тверді ніж інші. Але в цілому декор мені сподобався
У отзыва 3 комментария
Вікторія Сидорюк
Ой які у вас гарненькі капкейки.
misstress452
Я декор оставила к себе на ДР правдо открыла попро, не твердое и оно, отличное
tatka29
ВікТорія55, дякую
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться